Buradan quel-shine seslenıyorum su anda o kadar sınırlıyımkı belkı ılk kın duydum kısı olabılırsın sen nasıl yaparsın bole bır seyı benım en cok sevdıyım kardesım gıbı sevdıyım dostumu oldurmeyı senınle hasaplasmamız lazım quel-shin bundan sonra hıc bır konuda benı arama ama elbette gunu gelıcek ve senınle karsılasıcaz ve bunun cezasını sana sorucagım
Last edited by Kaelthas on Fri Nov 28, 2003 3:19 am, edited 1 time in total.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Neden herkes quel-shine kin kusuyor .Herkes bilir ki quel-shin erişilemez ve öldürülemez . Kendinize erişilmez hedefler koyarsanız baştan kaybedersiniz.Benim kaybettiğim gibi.
Benım kardeslerım Odunlar dıyıl agıclardır o agaclar senınde yasamının bır parcasıdıreyerkı sozlerını duzeltmezsen bunu ben yapmak zorunda kalıcam ve bundan sonıra ormanım hakkında duzgun konusmanı tavsıye edıyorum
Senin ormanın diye birşey yoktur.Bunu iyice anlamalısınız sizler yalnızca kendinizi korumak için ormanın isteyip istemediğini bilmeden ormanı kullanan büyücümsü classlarsınız.Bir ormanda druidlerin yenilmez olduklarını söyleyenler bana nedenini söelsin nasıl???nasıl???nasıl???
Eğer ormana kullanıldığını anlatırsan...
Pekı ormanları bız korumazsak kım koruyucak sızmı dıyer ırklarmı kım bana bunu acıklarmsn. Ve bizler ormanda saklanırız haklı olabılırısın fakat asla ve asla ormanı onumuze alıp sıper etmeyız gerekırse orman ıcın kendımızı feda ederız bunu bılmenı ısterım...
Neyi zaman gosterıcem bızım su an ıcın kımseyle savasımız yok sız salak nınjalar harıcınde sızde durduk yere bızı on gosterıyorsunuz arkadasınızın olumune daha kımın yaptıgı bıle bellı deyıl
Kaelthas, ben senin kardeşin gibi sevdiğin kişiyi öldürmedim.Aksine ona ölümsüzlüğü verdim.Sen hala bana aklınca kızıyorsun.O halinden gayet memnun, tabii ölümsüz hayatını bana hizmet etmekle geçirmekten de memnun...