hmmmm galiba durumu kurtaralımdarken iice batırdık newtonun kafasına elmamı düşmüştü
hepsi ballı olum bu bilim adamlarının (Allahım nolur daha fazla saçmalıyor olmıyim)
Kahraman Rahip
-
Logan
- Kullanıcı

yok ball mala ilgisi...
herif yer çekimini bulmuş ama nasıl ıspatlarım derken kafasına... elma düşmüş ...
neyse konu saptı galiba...
aslan ruhban kaplan ruhban...
herif yer çekimini bulmuş ama nasıl ıspatlarım derken kafasına... elma düşmüş ...
neyse konu saptı galiba...
aslan ruhban kaplan ruhban...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Darkgnome
- Kullanıcı

Bir belgeselde duymuşyum adını hatırlayamam.(Hatırlasam şaşardım!) Yarasalar saılanın aksine kör değillermiş ama karanlıkta yönlerini bulmak için radar gibi olan duyma özelliklerini kullanıyorlarmış.
Eğer yanılmıyorsam, bu durumda, etraf aydınlıksa, yarasalarında etraflarını görmeleri gerekirdi.
Bu arada rahip arkadaşımız bilim adamı değilde sadece benim gibi şanslı bir zatmış demekki.
Eğer yanılmıyorsam, bu durumda, etraf aydınlıksa, yarasalarında etraflarını görmeleri gerekirdi.
Bu arada rahip arkadaşımız bilim adamı değilde sadece benim gibi şanslı bir zatmış demekki.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Eheh haklı olabilirsin, dmimize mantıklı gelmiş demekki o an için. Oyun bittiinde arkadaşa yemek felan ısmarlamıştık. Aynı arkadaş birkez daha yine şans birazda zekanın yardımıyla kurtarmıştı bizi.
Ormanın içinden geçiyoduk ve böcayıların saldırısına uğradık. Yağmacıları püskürtmeyi başarsak da at arabamızın tekerleklerinden biri kırılmıştı.
" Ben tekerleğin yerine kalkanımı takıyorum."
" At bakalım zarı.."
d20 de 20 yi tutturur arkadaş, dm'in yorumu.
"Valla eskisinden iyi oldu.."

Ormanın içinden geçiyoduk ve böcayıların saldırısına uğradık. Yağmacıları püskürtmeyi başarsak da at arabamızın tekerleklerinden biri kırılmıştı.
" Ben tekerleğin yerine kalkanımı takıyorum."
" At bakalım zarı.."
d20 de 20 yi tutturur arkadaş, dm'in yorumu.
"Valla eskisinden iyi oldu.."
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Tamam bunu sen belgesel izledin biliyorsun, bakalım kulakları duymayınca gözlerini kullandıkları takdirde uçabileceklerini yarasalar biliyor mu?Darkgnome wrote:Bir belgeselde duymuşyum adını hatırlayamam.(Hatırlasam şaşardım!) Yarasalar saılanın aksine kör değillermiş ama karanlıkta yönlerini bulmak için radar gibi olan duyma özelliklerini kullanıyorlarmış.
Saygılarımla...
Türklider...
-
Logan
- Kullanıcı

Türk Süpersin valahiii
Ya bizde Bİr ara fr da karanlık alatına inmiştikk...
Bİzim süper RAhibimizde karşıdan gelen yaratıklara.... darkness çekmiştiii...
Ya bizde Bİr ara fr da karanlık alatına inmiştikk...
Bİzim süper RAhibimizde karşıdan gelen yaratıklara.... darkness çekmiştiii...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF