Karathas 'KnightFlame' Bardaaner karketer kağıdı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Characte Sheet'te neden yazmıyor o zaman ırk... Yazmassa insan sanar herkes tabi 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Dediğim gibi setting yazılarısa bu durumda ortadan kalkar. Ama sırf adam kesmece oynıcam süperman yaratayım mantalitesinide kınıyorum. Yaptınız demiyorum ama yinede kınıyorum. Zaten Raistlinede özelden karakterinide çok abartı bulduğumu söylemiştim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Ya Raist abicim bişeyi de bilerek söle şu 2e hakkında gözünü seviim...Raistlin wrote:2nd'da bir insanın con ve strsi 19 olamaz zaten... Yani karakter kağıdı yanlış...
Amma atıyosun ya!
2e de statları 19 a ve hatta 20 ye çıkmasını sağlayabilecek şeyler wardır... Yani olamaz diil... İstersen bir düzine örnek verebilirim... Ama şunu da sölemeliyim, bu yolları bulmak veya kullanmak hiç de kolay diildir...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Karışmayım diyordum, karışacam. Yapılan onurlu bir duellodan çok mortal kombata + relativite teorisi ispatına benzemiş. Her yerde sayılar konuşuluyor ve arada bu karakterlerin kendisi hakkında laf eden bile yok. Sanki iyi oynatmanın hiç önemi kalmamış gibi. Sanki o statlarla oynanacak oyun sabitmiş gibi. Sanki karakter kağıdındaki sayılar insanı bir şekilde davranmaya mutlak zorunlu kılıyormuş gibi. Kimin statı kimi ezerse, rastlantısallığa, zekaya yer yok gibi sanki. şu karakter kağıdı diğerini yener mi mantığı güdülmüş. Daha aklıma söyleyecek tonla şey geliyor ya... Bu kadar söylediğim için bile çarmıha gerileceğim kesin o yüzden susuyorum. Gene de gördüklerimden sonra şunları söylemeseydim rahatsız olacaktım. Kimse üstüne alınmasın siz hep öylesiniz demiyorum burada öyle olmuş diyorum. Ben de arada powerplayi diğerleri kınıyorum aynen.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Öncelikle büyülü item giymeyen bir adamın strsi nasıl 19 olur bilmiyorum ne 2nd'da ne de 3rd'de lütfen beni aydınlatın. (Adamı fire elemental yaratan zihniyeti de şaşkınlıkla karşılıyorum)
İkincisi ben bir fire elementalla mı konuşuyordum yoksa insan bir şovalyeyle mi? Benim tapınakta ve burada ne kadar roleplay yaptığımı bilen bilir kimseye hesap verecek değilim. Beni ister sevin ister sevmeyin, ama emeğim olduğunu kabul edin. Roleplayimi beğenene de beğenemeyene de... Yiğidi öldür hakkını yeme...
Üçüncüsü ben karakterimi bir seneden uzun süre oynattım ve FRP'de yalnızca statlarla değil aynı zamanda zekayla kombat kazanıldığını çok iyi bilirim. Tamamen roleplaye dayanan ve acımasız bir kombat sistemi ile oynadık ve çok şey öğrendiğimi düşünüyorum bu konuda...
Burada tartıştığımız bu şovalye karakterin fire elemental bir cavalier ve tamamen powerplay amaçlı yapılmış olması mı yoksa 2nd edition sistemine göre yapılıp 3rd'e uymaması mı ben hala anlamış değilim... Benim hiç bir eleştiriden korkum yok beni tanıyan tanır arkadaş... O zaman ayrın öbürgün biri de ejderha karakter yapsın, güzelce hikayeleştirilmiş efsanaleşmiş bir düello yazalım dedik gerçekten işin şeyini çıkardılar...
Corax Tigerheart
İkincisi ben bir fire elementalla mı konuşuyordum yoksa insan bir şovalyeyle mi? Benim tapınakta ve burada ne kadar roleplay yaptığımı bilen bilir kimseye hesap verecek değilim. Beni ister sevin ister sevmeyin, ama emeğim olduğunu kabul edin. Roleplayimi beğenene de beğenemeyene de... Yiğidi öldür hakkını yeme...
Üçüncüsü ben karakterimi bir seneden uzun süre oynattım ve FRP'de yalnızca statlarla değil aynı zamanda zekayla kombat kazanıldığını çok iyi bilirim. Tamamen roleplaye dayanan ve acımasız bir kombat sistemi ile oynadık ve çok şey öğrendiğimi düşünüyorum bu konuda...
Burada tartıştığımız bu şovalye karakterin fire elemental bir cavalier ve tamamen powerplay amaçlı yapılmış olması mı yoksa 2nd edition sistemine göre yapılıp 3rd'e uymaması mı ben hala anlamış değilim... Benim hiç bir eleştiriden korkum yok beni tanıyan tanır arkadaş... O zaman ayrın öbürgün biri de ejderha karakter yapsın, güzelce hikayeleştirilmiş efsanaleşmiş bir düello yazalım dedik gerçekten işin şeyini çıkardılar...
Corax Tigerheart
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Corax karakteri ben yarattım bana verilen statları kullandım ve karakterin sahibi söledi kendisinin fire elemental özellikleri taşıdığını.... bi konuda haklısınız attack bonusu yanlış olmuş ama başka bir hata göremiorum.... Kınamalarını dikkatli kullan bence....Bol keseden kınama çaşitli zihniyetleri..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Sen sana söyleneni yapmışsın dostum, hatayı sende görecek kadar kör ya da ahmak değilim elbette...Oren_Dautry wrote:Corax karakteri ben yarattım bana verilen statları kullandım ve karakterin sahibi söledi kendisinin fire elemental özellikleri taşıdığını.... bi konuda haklısınız attack bonusu yanlış olmuş ama başka bir hata göremiorum.... Kınamalarını dikkatli kullan bence....Bol keseden kınama çaşitli zihniyetleri..
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

iyi de bir şey soracağım corax ben mi yanlış gördüm yoksa karakter 10uncu level mı??? Hükümlü yirminci leveldı.. Bi de abi sen hükümlüye abartmış diyorsun.. Bilmiyorum bana senin karakterin biraz abartılı geliyor... Bir vurduğunda ne kadar hasar veriyordu 100 200 gibi idi sanırım.. Doğrusu abi bu karakterle oynayışını görmek isterdim.. Her halde diğer karakterler epey gölgede kalmışlardır.. Eğer kalmamayı başarmışlarsa onların karakter kağıtlarını da at da vorax ın büyücü hırsız ve rahip versiyonlarını da görelim (gerçi bunlar partide varmıydı sormadım..) Kısaca frp ile ikiyıldır ilgileniyorum öyle delicesine de uğraşmam ama corax benim gördüğüm ve okuduğum tüm karakterlerin ötesinde bir vuruş gücüne ve gücü sahip hükümlününse kağıttan anlayabildiğim kadarı ile (kağıt üzerinde düzenli olmayınca epey karışıyor yanlış anlamış olabilirim) bu güçle kıyaslandığında daha zayıf bir güce sahip gibi geldi bana tabii bu karakteri o yarattı ve seninkisi gibi bir karakterle dövüşmekte onun seçimi yine de ona abartıyor suçlaması bana haksız gibi geldi...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Daha öncede söylendi iki karakterde epic karakterler ikiside hero özellikleri taşıyor... Karakterlerin güçlerine gelince hiçbirşey character sheet deki sayılarla bitmez pekala 15. level biri gelipte corax'ı veya knightflame'i (20. levelken) öldürebilir üstün stratejilerle 2 karakter arasında pek fazla uçurumda yok sanıyorumki... O yüksek damage'a gelirsek Corax 36.Levelken bir tekmeyle 75 dmg filan vuruyordu şimdi eşitlik olsun diye neredeyse yarı levela indirilmiş durumda....
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Yukarıda okuduğum kadarıyla fire elemental özelliği taşıyor deniyor. Fire elementalın kimi özelliklerini taşıyan herkes fire elemental mı oluyor? Ona kalsa senin de supernatural abilitylerin olduğu gayetle biliniyor Corax. Sırttan hançerlenmezsin, öyle hislerin vardır ki bu hançeri şaşmadan sezersin. Bu bir insana ait değil. Adına insan deniyorsa da. Hatta can not be sneak attacked olduğun için bu süper hislerin ile keseni çalmaya kalkışan buçuklukları bile sezebiliyordun gördüğüm kadarıyla. Can not be pickpocketed gibi yani. Poison immunity(ımtraklık) konusuna değinmiyorum bile.Raistlin wrote:Öncelikle büyülü item giymeyen bir adamın strsi nasıl 19 olur bilmiyorum ne 2nd'da ne de 3rd'de lütfen beni aydınlatın. (Adamı fire elemental yaratan zihniyeti de şaşkınlıkla karşılıyorum)
Corax Tigerheart
Bir karakterin strsi 19 olamaz diyorsun Corax. Senin str'in ne? 23 müydü? Yoksa 18den 20ye mi atlanıyor ondan mı olmuyor?
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.