Babamdan sonra kabilenin şefi olmak kaderimde vardı ama beni 10 towns'a çeken bir şeyler vardı. Doğduğumdan beri orayı görmek istiyordum...
Babam da en az benim kadar öfkelidir, eğer geri dönersem beni öldürmek isteyecektir tahminimce... Geri dönmüyorum çünkü şimdi hayatta olduğumu bile bilmiyor...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
benimkiler kim bilir hangi ormanda geziniolardır şimdi. artık ellerini ayaklarını çektilşer bu işlerden hayatın tadını çıkarıolar. ben de burda denge-doğa die kuduruom. tüm inandıklrınız yalan aslında.bir gün yaşalnınca göreceksin ki ideolojiler ölümü durdurmuo, o yüzden az yaşa ama huzurlu yaşa demişti büyük babam ölüm döşeğinde.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Cunku ben kabilemizin her barbarının 16 yasina bastiginda 1 sene daglarda yasayip hayatta kalip kendisini kanitlamasi icin yapilan testten geri donmedim.
Ve kabilemizin gelecek şamanı da ben olacaktım...
Onlar hayatını sakin olmaya adamışlar. Ben içimdeki korkunç alev beni yakarken kendimi donmuş bir dağa hapsedip orada kendimi huzur bulmaya çalışarak öldüremem. Ben kendimi ve alevlerimi savaşa adadım. Adrenalin olmadan artık yaşayamam.