20 KASIM 2005 PAZAR SİNEMAYA GİDİYORUZ...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

20 KASIM 2005 PAZAR SİNEMAYA GİDİYORUZ...

Post by esen »

Selamlar şimdi önümüzdeki günlerde vizyona girecek Harry Poter ve Ateş Kadehi adlı filmin gösterimine Kadıköy Süreyya Tarihi Sinemasında bir buluşmamız olacaktır. Bu buluşma için Ankara, Tekirdağ,Bursa,Kastamonu ve istanbul sınırları içerisinden gelecek arkadalarımız vardır. Maksat sinema değil bir arada olup güzel ve eylenceli bir gün geçirmektir. Yalnız buluşmanın anadolu yakasında olacağı kesindir. Gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini ekleyebilirler. Eylence ve kahkahaları garanti ediyorum bu arada 2 saatlik bir sinema gösteriside olacaktır. Ayrıntılı aktivite proğramını isterseniz yazmaktan çekinmeyeceğimdir. Belirtmeyi unutmadan gelecek arkadaşların hepsi FrpWorld tayfasındandır...

:P :wink: Hadi bakalım buluşma varrrrr buyrun gelin
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Pişt. pişt bende geliyorum... :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

hayriye biraz yalan olmuş aktivite olarak ama ossun geliirm.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Hıııı bide bana bu serinin... 2. filmi lazım ben onu izlememiştim .. var olan arkadaşlardan... rüca ediyorum...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

bende geliyim ama katılım yüksek olsun biz bize olmayalım... BİZ BİZE OLALIM... di mi?
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

bu sefer çok kalabalık olucaz sanırım. kime sorduysam "ben kessin gelicem." diyo. ben de diyorum ki "görücez!" :)
Only God can Judge me!
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Kambersiz düğün olmaz yaw bakarsınız bizim grupta gelir oyunu cumartesi gününe aldırmaya çalışayım bakalım bi :) Gerçi harry potter'ı pek sevmem ama maksat buluşmak bir arada olmak değilmi :wink: kaynaşalım birlikte olalım :D bu arada Tekirdağdan gelecek olan arkadaşlarla da tanışmak ayrı bir zevk olur benim için ne de olsa toprak çekiyor bee :P
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

Toplam Kişi sayısı: FrpHogwarts ile birlikte 32 u geçiyor.... Kadıköy Emniyet müdürlüğüne haber veriyimde :D eylem yapıyoruz sanmasın adamlar...
Benim tayfamdan Diyarbakır ve İzmirden gelenler var....Sizden kimler var efendiler :)

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Yilmax wrote:Kambersiz düğün olmaz yaw bakarsınız bizim grupta gelir oyunu cumartesi gününe aldırmaya çalışayım bakalım bi :) Gerçi harry potter'ı pek sevmem ama maksat buluşmak bir arada olmak değilmi :wink: kaynaşalım birlikte olalım :D bu arada Tekirdağdan gelecek olan arkadaşlarla da tanışmak ayrı bir zevk olur benim için ne de olsa toprak çekiyor bee :P
Ben Tekirdağdanım ama içinden değil söylemeden geçmiyim :)

Madem öyle bir açıklamada ben yapıyım buluşma ile ilgili;

Frphogwarts, Frpworld, Kayıp Ruhlar ve Gncz üyelerini kapsayan bir buluşma olucak arkadaşlar. Kayıp Ruhlar ve Frphogwarts ekibinin hepsi gelirken Gncz üyelerinde bir kısmı geliyor. Sırf Kr ekibi bile 13 kişi filan ki Fh ekibini sayamam bile korkudan. O kadar kalabalıklar. Frpworld ekibinden kimler geliyor dökülün bakalım :D
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

Gorath wrote:
Yilmax wrote:Kambersiz düğün olmaz yaw bakarsınız bizim grupta gelir oyunu cumartesi gününe aldırmaya çalışayım bakalım bi :) Gerçi harry potter'ı pek sevmem ama maksat buluşmak bir arada olmak değilmi :wink: kaynaşalım birlikte olalım :D bu arada Tekirdağdan gelecek olan arkadaşlarla da tanışmak ayrı bir zevk olur benim için ne de olsa toprak çekiyor bee :P
Ben Tekirdağdanım ama içinden değil söylemeden geçmiyim :)

Madem öyle bir açıklamada ben yapıyım buluşma ile ilgili;

Frphogwarts, Frpworld, Kayıp Ruhlar ve Gncz üyelerini kapsayan bir buluşma olucak arkadaşlar. Kayıp Ruhlar ve Frphogwarts ekibinin hepsi gelirken Gncz üyelerinde bir kısmı geliyor. Sırf Kr ekibi bile 13 kişi filan ki Fh ekibini sayamam bile korkudan. O kadar kalabalıklar. Frpworld ekibinden kimler geliyor dökülün bakalım :D

Yok be Ercanım :) FrpHogwarts gözünüzü korkutmasın altı üstü 20 Kişicik :D ee olsun o kadar da dimi ama arkadaşlar sonuçta Harry Potter gidiceğimiz film... Yeni aldığım haberlere göre izmirden bir günlüğünede olsa tayfam gelicekmiş... Sabah onları karşılıyıp kahvaltı yapıcam sizden önce kadıköydeyim yani... Cumartesi akşamı da Diyarbakırdan adminim gelicek... Aslında AFM yi imana getirtip İMAX ı erkene alabilseydim daha bomba olucaktı ama adamlar maliyet yüksek die vizyon sonuna attılar 3 boyutlu film göstermini.... Neyse o zamanda biz gidicez... Sizde buyurabilirsiniz (Kardeş sitelerime kapılarım açıkdır :P )

Saat :11:45 de kadıköy Haldun Taner de buluşmak görüşmek üzere ...

Not: Yarın sinemadan yer ayırtıcağım Bilginize
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

arkaaslar gorunuse gore hep ustalar toplanıyo... :? :?
aranızda çömezlere yer varmı???? :roll: :roll: :roll:
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

haldor_goraxe wrote:arkaaslar gorunuse gore hep ustalar toplanıyo... :? :?
aranızda çömezlere yer varmı???? :roll: :roll: :roll:
:) Aramızda herkese yer var... Bir ucundan başlamak lazım dimi ama....

Neyse....Arkadaşlar Eseni bulun bana.... Katledecem... Kız esen, Bu Tepe
Natilius daki Cinebonus da Grup indirimi yapmıyor beyfendiler... Adamla pazarlığa giriştim düşürmedi bile.... Canını sevdiğimin Taksim AFM si adamlar 8,5 alıcaklardı neyse :)

sinema ücreti = 11.00 YTL (Tam)
= 10.00 YTL (Ã?ğrenci)

Seansları

11:00
12:30
14:00 (****)
15:30

benim önerim 14:00 daki seansa girmemiz yönünde 11,45 de bulusur yer işini halleder... sonrada biyere kururlur laklak ederiz... .[/b]
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Bana her Yol mübah...:D
ARtı..
Bir an önce kaçta buluşacamızı sölesen... olmazmı ??
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ARkadaşlar... olay yeri tamamen değişmiştir...

KAdıköy deki vapur iskelelerinin yanındaki Haldun TAner Tiyatrosunda SAAt 11 30
12:00 arası toplanılacaktır...

Arkasınıa filan bakmayın... önünde... zıplayan bir yaratık görüseniz o benim :D
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

scythe ve yeminer akşam saatlerinde gelebilir büyük ihtimalle buluşmaya.. sinemadan sonra nerede olunacağı belirliyse de söylerseniz güzel olurdu.. :)
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Post Reply