onun dışında vizeler nedeniyle ara versek gayet iyi olur arkadaşlar... dm bulunur bi şekilde yeter ki oyun için toplanabilelim... vizeler bi bitsin.. görüşürüz tekrar...
Avcılarda Oyun (Yeniden doğuş)
hayırdır yeminer bu diplomatik tavır da neyin nesi... çok abes bi sebep değilse buradan neden oyuncu olamayacağını adam gibi bildirsen pek bi makbule geçer...
onun dışında vizeler nedeniyle ara versek gayet iyi olur arkadaşlar... dm bulunur bi şekilde yeter ki oyun için toplanabilelim... vizeler bi bitsin.. görüşürüz tekrar...
:: geçen hafta ve önceki haftalarda maddi ,manevi sorunlar yüzünden iştirak edemedim kusura bakmayın ...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
OHA olay cıgrından cıktı yeminer ben yokum dedi. mustakbel dm muge acı cektirecekmiş. flash flash flash bakalım kahramanlarımızın basın daha neler gelecek.
BEYLER ve BAYAN bu nedir yaa agır yara aldık ve kan kaybediyoruz dikkat ettiniz mi?. buyucumuz zaten son 4 haftadır yoktu. yeminerde giderse ne olur. aklınızı basınıza devsirin be bu ne bicim frp askıdır...
BEN her zaman varım sorumluluklarımdan kaynaklanan problemler olmadıgı surece role play e devam. Biz bu yola bas koyduk, ve gerekirse zorla birilerini getirtmeyi de biliriz...
BEYLER ve BAYAN bu nedir yaa agır yara aldık ve kan kaybediyoruz dikkat ettiniz mi?. buyucumuz zaten son 4 haftadır yoktu. yeminerde giderse ne olur. aklınızı basınıza devsirin be bu ne bicim frp askıdır...
BEN her zaman varım sorumluluklarımdan kaynaklanan problemler olmadıgı surece role play e devam. Biz bu yola bas koyduk, ve gerekirse zorla birilerini getirtmeyi de biliriz...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Dğılın siz dağılın..yavaş yavaş birer nası ölüyosunuz sorarsınız sonra bana..
Dm yine yeminer olsun,vizeler için ara verelim yine oynayalım,niye memnun değilmisiniz anlamıyorum
(
Dm yine yeminer olsun,vizeler için ara verelim yine oynayalım,niye memnun değilmisiniz anlamıyorum
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Logan
- Kullanıcı

Bu arada ciden oyun olacksa... birinin beni alması gerekecek emin önünden filan ben istanbulu bilimyorum ama ayak bağı olacaksam... boşverin gittisin..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Par-Salian
- Kullanıcı

şimdi arkadaşlar biz bu oyuna kardeşim ile birlikte gelmek istiyoruz tabi sizin içinde uygunsa galad sordum o milletede bir söyle forum yaz dedi ne olur ne olmaz şimdi sizin içinde nema problemaysa bu iş bizde gelebilirmiyiz 
Bu arada oynatılan karakterler:
Psycic Warrior ve Psion olur
???
Bu arada oynatılan karakterler:
Psycic Warrior ve Psion olur
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
hani demiştik ya sınav döneminde oyun olmayacak diye müge
... bu pazar da sınav dönemi içinde oluyo... büyük ihtimalle olamayacak bu pazar oyun... ondan sonrası için yer belirleyelim isterseniz... bakırköy daha yakın bana ama avcılar her zaman daha caziptir
... logan ın yer bulma sorununu ben bizzat hallederim
.. ve yeminer büyük ihtimalle bundan sonra pek gelemeyecek... az daha sabır rp ye az kaldı
...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Par-Salian
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
şindi..mesela anlaşıldı yeminer artık dmmimiz değil,yeni dm kim olcak elini kaldırsın..haftaya devam edelim artık yeni oyuncularda var artık hem.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım