Buluşma gerçekten çok iyiydi. Ã?merin tabiri ile; Her zamankisi gibi
Resimlerle İstanbul Buluşması(2005)
Ahh ahh, benim makinemde poz olcaktı ki fotoraf görcektiniz ama ne yzıkki yoktu
Olsun sonraay artık. Biraz geç katıldım ama yine de iyiydi, görmek istediğim çoğu kişiyi gördüm ama esen, ömer ve daha ismini belirtmediğim birkç arkadaşı göremedim, ona üzüldüm işte...
Bu arada fotoğrafları burdan kaldırıp galeriye koydum. Dileyen frpworld istanbul etkinlikleri albümünden bakabilir. Burda forumu çok kalabalıklaştırıyor. Ayrıca orada yorum falan da yapabilirsiniz
Ben de yorum yapcam ama hangisine yapacağımız seçemedim.
Bu arada fotoğrafları burdan kaldırıp galeriye koydum. Dileyen frpworld istanbul etkinlikleri albümünden bakabilir. Burda forumu çok kalabalıklaştırıyor. Ayrıca orada yorum falan da yapabilirsiniz
Last edited by yeminer on Mon Nov 21, 2005 9:43 am, edited 1 time in total.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Gerçekten eğlenceli bir buluşma olmuştur eminim. Sondaki Logan ın resminde daha gülmeye başlamadan gözlerim yaşardı
... Bir resmin insana bu denli uç bir etkisi olabileceğini hiç düşünmezdim açıkçası
)))))
Yalnız birde isteğim olacak sizden. Üstteki resimleri- ve varsa elinizde diğerlerini- Yeminer' e, olmadı bana ulaştırırsanız Resim Galerisine en kısa sürede ekleriz. Böyle bir mesajda resimleri toplamak sizin içinde zor olmuştur eminim. Lakin uğraşmanıza bile gerek yoktu bu şekilde
...
NOT: Resimler galeriye eklendikten sonra forum düzeni gereğince resim dolu mesajın silinmesi olasıdır...
Yalnız birde isteğim olacak sizden. Üstteki resimleri- ve varsa elinizde diğerlerini- Yeminer' e, olmadı bana ulaştırırsanız Resim Galerisine en kısa sürede ekleriz. Böyle bir mesajda resimleri toplamak sizin içinde zor olmuştur eminim. Lakin uğraşmanıza bile gerek yoktu bu şekilde
NOT: Resimler galeriye eklendikten sonra forum düzeni gereğince resim dolu mesajın silinmesi olasıdır...
Last edited by Eldarin_ on Mon Nov 21, 2005 9:46 am, edited 1 time in total.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Logan
- Kullanıcı

Çok eylenceli bir buluşmaydı...
Hele esenin sinama önünde...
fazla bilet satışı... off görülmeye değerdi...
Hele esenin sinama önünde...
fazla bilet satışı... off görülmeye değerdi...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Evt hakkaten güzel bir buluşmaydı özellikle sinema olayından sonrası baya bir eylendik.Ã?merde olmasa hiç fotomuzda olmayacaktı Yemi'nin milatlık makinada poz olsa bikaç pozda nargile keyfi yaparken çekerdik neyse bidahaki buluşmaya kısmet
.Biz gerçi Logan la bayağı dağıttık kendimizi fotolardan anlaşılıyo zaten
.(Logan abi şu resimlerimize bak yaw ulan bizim gibi iki alkolik eleman bir araya gelince böle olur işte bidahaki buluşmalara bizi böle yerlere götürmeyin yaw
).Buarda Hilminin 11 de sarıyere nasıl ulaştığınıda çok merak ediyorum adam mecidiyeköydede inemedi acayip yerlerde indi neyse hikayeyi sonra Yemi'den dinleriz
. Engin çok çok geçmiş olsun.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Film bahaneydi arkadaşlar ... Uzun süredir yüzlerine hasret kaldığım arkadaşlarımı görmek çok iyi geldi...
Uzak mesafeden olsun, yakın mesafeden olsun gelme zahmetine katlanmış tüm arkidişlerime çookk teşekkür ediyorum. Cidden güzel bir gün geçirdim.
Benim tayfanın çektiği resimlerde ayrıyeten kısa süre içinde (yemiciğime)ulaştırılacaktır...
Benim tayfanın çektiği resimlerde ayrıyeten kısa süre içinde (yemiciğime)ulaştırılacaktır...
hehhehe abi ben qui ile nasıl yağmurda size sinema bileti almaya gittiğimizi bilirim daha sonrasında fazladan 2 bilet alıp kapıda onu nasıl sattığımı bilirim ve en güzel kısmı ise sürü halinde gezmenin faydalarını ve dez avantajlarını bilirim ve yağmurlu ve soğuk havaya rağmen gelen siz dostlara teşekkürü bir borç bilirim
sizinle olmak çok güzeldi deniz animeler için tekrardan teşekkürler. Yemi seni göremedim üzüldüm ama hiç olmadı Ersini gördüm heheh bu arada Tekrardan buluşmak artık benim doğum günüme kaldı 18 Aralıkta eller havaya olacak yer taksim mekan belirleyince buyrun eylenceye diyeceğim arkadaşlar
şimdilik byee
-
Logan
- Kullanıcı

TAbii bardan sorna içilen nargilede... iyidir..
1,5 litre... bira ardıdna nargile...
ve sınırsız geyik... güzel bir gündü...
Her ne kadar sinama beklediğim gibi gitmesede .. güzel..
Ellerinize sağlık...
1,5 litre... bira ardıdna nargile...
ve sınırsız geyik... güzel bir gündü...
Her ne kadar sinama beklediğim gibi gitmesede .. güzel..
Ellerinize sağlık...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

Bu arda bilgi...
Resimler galeriye taşındığı için burdan silinmiştir...
Resimler galeriye taşındığı için burdan silinmiştir...