KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Arkadaşlar doğrusu kızanı da hafiften birbirlerine laf söleyenleri de anlıyorum ancak bu kadar sert tepkiler neden.. Dekotta öncelikle sende yanlış anlama ama bizden birisin oyunda ve buraya girip ilk yazıyı yazan Sylvos. Ayrıca Sylvos u tanıyorum ve ben doğrusu ne tarzda yazmak istediğini anladım diebilirim.. Bu tarz şeler daha çok olucak bu rp lerin içinde.. Sonuçta karşılıklı gruplarız ve birbirimize iğneler batırcaz..

Sylvos sende önce bi durumu yoklasan da sona msj atsaydın be.. :( arkadaşlar böle yapmaya gerek yok daha sakin olalım lütfen!!
" Let My Heart Go "
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

şu kıyametin ayak sesleriyle ilgili neler oluyor ben kaçırmışım biri bana anlatsın doğru düzgün deliricem
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

dekotta wrote:
Geyik yapmayın burda !!!
Sen kim oluyorsun da bana ne yapmam gerektiğini söylemeye çalışıyorsun? Ayrıca geyik yapanda yok, senin keyfin bozulmasın diye kimse kendini kasamaz.

Asıl uyarılması gereken kişi sensin, kendini niye budalaca şeyler için kasıyorsun onu da anlamadım. Bence kendi işine bakıp, insanlara artizlik yapmayı bıraksan çok güzel olacak...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Ya olm bak yine cinlerim tepeme çıkmaya başladı.
Herkes birbirinin işine karışıyor sakin olun biraz deli etmeyin ulen beni.
Dekotta kardeşim yoldaşım biraz sakin ol sen bence her şeyi geyik olarak algılama sana bi kaç bişey söyleyeyim.
Bu sitenin böle dönem dönem büyük oyunlarında Evil ve Good diye adlandırılan gruplar arasında atışmalalar şakalaşmalar her zaman olur biraz geyikte olur ama her şeye böle çıkışmaya gerek yok.
Bi yerden sora hepimizin asabı bozuluyo ben bi çok insanı tanıyorum realdende ne amaçla ne yazdıklarınıda biliorum kimsenin kötü bir niyeti yok. O yüzden bir daha böle çıkışma kavga yeri değil burası hoşuna gitmiyorsa topic i okuma Yeter ulen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Arkadaşlar ortamda inceden bir samimiyet döndüğü için duruma müdahale etmedim. Ama bu yolun tatsızlığa sürüleceğini bilseydim en baştan müdahale ederdim.

şimdi;
Sylvos, Findor...Artık burada atışmasanız daha iyi olacak...Özelden istediğiniz kadar devam edebilirsiniz. Madem rahatsız olanlar var buna artık devam etmemek lazım.

Dekotta...Ã?nceki mesajını da okumuştum. ben ilgilenmeden moderatör gerekeni yapmıştı. Ama keşke bunu foruma yansıtmadan bana bildirseydin, beraber daha verimli bir karar alabilirdik bence. Hiç olmadı rahatsız olduğun durumu ilgili arkadaşlara iletebilirdin, seni tersleyip azarlayacak halleri yoktu. Eminim mesajın o zaman daha isabeti bir şekilde yerine ulaşırdı.

Ama olmaz. İnsanlara topluluk önünde bu gibi sözler sarfederek bir yere ulaşamazsın abi. Kusura bakma, ama bu işin yordamı böyle olmaz. Haklı olabilirsin belki, konuya hiç değinmiyorum. Ama haklılığını doğru üslupla dile getirmen gereklidir.

Ve sanırım en zor sözleri sarfetmem gerekli.
şayet benim müdahaleme rağmen bu başlıkta hala kusurlu görülen yaklaşımlarda bulunulacak olursa bu işin sonu RP lerden atılmak ile başlar, sırayla birer ikişer uyarı alırsınız.

Yine de bunlara gerek bile kalmadan sizden forumlarda böyle davranışlar sergilememenizi rica ediyorum...

Sözlerimin dikakte alınması dileğiyle...
Herkese saygılar sevgiler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Lord Yeminer'in Dediği Gibi...
Her Zaman Yalan Söyleki Yalan söylediğin anlaşılmasın...
Karanlık Aracın Güç amacın olsun :)

SAygılarımla :P
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Haklısın findor, bu Lord Yeminerin bu alıntısından sonra etkileyii bir son yapmışsın :)

Benim de saygılarımla.

Ayrıca konu hakkında her ne kadar haklı da olsam bir davranış hatası yaptığımın farkındayım, aşırı tepki göstermişim. Bunun için arkadaşlarımdan özür diliyorum ve aynı zamanda lütfen kızdığım şeyi yapmamnızı da rica ediyorum.

Tekrar özür arkadaşlar, bu mesajları okumak zorunda kalan herkesten özür diliyorum.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Sorun değil Dekotta. Üzerine kafa yorulacak bir mesele değil bu. Findor ile Sylvos ta mutlaka ki bu durumu anlayışla karşılayacaklardır.

Kimsenin darılmasına üzülmesine gerek yok, olur böyle şeyler, her iki taraf içinde söylüyorum...

şimdi izninizle oyun ile ilgili yorumlarımıza devam edelim :)...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

lafımı olur dekottam gülüm :)
oyun daha başlamadıo nolcak sonumuz bakalım :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Dm arkadaşlar kıyamette RP de bulunan arkadaşlar akşamdan itibaren RP yapabilir denmiş ama benim karakterim yeni olduğu için şu anda nerede olduğunu hikayeye nasıl gireceğini bilmiyorum. İsterseniz bir şeyler uydurabilirim. Ama öyle doğru olur mu bilmiyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Savaşçılar tepesinde toplanmamız gerekiyor firble, Eldarin ile konuş ya kısa bir rp hazırlayın hemen yada bir şekilde oraya doğru yola çık - çok farkedeceğini sanmıyorum ...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir gün daha bekleyeyim. Belki Eldarinle konuşabiliriz. Olmazsa ben kendiliğimden ortaya çıkarım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ohooo öle direk geçiş diye bi olay varmı
biz ayin yapıcaz die anamıs ağladı firblecim sende iki yap bişiler:P
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bizde böyle findor koşup geliyoruz daha rahat oluyor ;)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Findorcuğum sen ayin yapıyorsun çünkü ayin yapacak bir tapınağın var ayin malzemelerini getirecek şu bu var falan filan.. Benim karakterim yeni... Daha diyardaki olaylara hiç karışmamış.. Dolayısı ile ayine de nasıl gireceği biraz muamma gibi.. Hayır istiyorsanız gerçek dünyadan bir karakter sokayım hem ilginç de olur di mi? Hem ateist de yaparım. : )
HARBE GİDEN
Locked