Avcılarda Oyun (Yeniden doğuş)

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Haftaya görüşürüz size iyi oyunlar...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

BIR benim adım MUSTAFA Schyte MUSTAFAAAAAAAAAAAAAAAAA.(1 yıl oldu ogrenemedin yuh artık)

2) bu hafta bakırkoyde oynayacaksak ben dahil kimler geliyor el kaldırsın.(Ben 2:00 gibi ancak gelirim su anki sartlar altında)

3)Oyunu kim oynatacak ben isem oyunu bir yazayım siz karar verin.

oyun generic yanii hemen hemen her sey degisik.sırayla yazıyım isterseniz.

SKILLER:
hersey skill bazlı arkadaslar mesela 100 uzerinden vriyorsunuz skilleri ona gore hesap yapıyorum ben
(Or:
mesela paladin olacaksın soyle bir skill dagılımıyla baslıyorsun ortalama olarak
LongBlade; 20
Divine Magic: 10;
Riding :15
Kalkan:15
vs.vs.vs...
)

sistem d 100 ve hemen hemen hic zar atmıyorum zaten cogu sey role play e dayalı. role play le hemen hemen hersey mumkun...

buyu cesitleri 5 tane: Divine haric Mana sistemi gecerli
SORCERY: hava su(buz) ates buyuler. yanlızca high elfler
MENTALISM: zihinsel buyuler. yanlız insanlar
DIVINE : bildigin tanrısal cleric magic.
NATURE: sadece wild elf ve wood elfler.
ALTERATION: sadece Half-Orc lar.

Evet Arcane magic yok ilginc degil mi??? :twisted:

mesela buyu yapacaksın tasvirini yapıyorsun mesela karsımda duran Minautor u zihin gucumle kaldırp yandaki duvara carpıyorum. ya da gelen okları beyin gucumle saptırarak fighter ı kolluyorum gibi. yani yapabiliecekleriniz hayal gucunuzle sınırlı... HA mana yada skill in yetmez ama cok zor durumdasınızdır partinin dahada onemlisi milletin guvenligi soz konusudur aklına cok guzel bisey gelmistir bu gibi durumda RP sini iyi yaparsan DM kıyagı kuralları gecerlidir.Tabi sonuclarına katlanmak sartıyla. :twisted:

daha cok sey var da burdan yazmayım en iyisi. Entrikalar falan filan var daha boyle pamuk ipligine baglı ittifaklar. birbirinin kuyusunu kazan politikacılar. yıkılmaya yuz tutmus bir krallık ve bunların ortasında siz. NPC ler resimli muzuk var falan filan işte

4) İşTE boyle begenirseniz oynatalım begenmediyseniz kim DM se mumkunse FR olmasın Whitewolf yada en azında DL olsun bizde kapalım karakter kagıdımızı gelelim. yoksa koca bilgisayarla getirmeyin banada yazık... 8)
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ben geiyorum ama.. beni... deniz otobüsü çıkışında almanız lazım...
fazla bilmiyorum malum kaçırlar filan beni.. :D

Olmaz ayıp gelmişiz sizde alırsız Dİmi ??
Dİmi :cry:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Bu arada MUGE ye ayıp olmaz dimi sonra gelince ellerini bizim kanımıza bulayabilir. Zaten ne zmandır oynamıyoruz yazık olur yani :(

NOT: Bak muge seni bir ben dusundum beni öldürme olur mu? En azından acısız bir ölüm olsun :roll:
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Bizde geliriz ama Psionic karakterler oynatabiliyormuyuz onu sorucam ben ??
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

BIR benim adım MUSTAFA Schyte MUSTAFAAAAAAAAAAAAAAAAA.(1 yıl oldu ogrenemedin yuh artık)
ya aklıma nasıl girmişse öyle kalmış işte :).. bi de hep "s" ile başlıo kullanıcı adın oyun adın... sylvius.. simar.. gibi :).. ordan gelio aklıma.. neyse mustafa karıştırmam umarım bi daha :)..

logan seni ben alacağım bakırköyden deniz otobüsünden... seni arar hangi saatte nerde olacağımızı söylerim.. muhtemelen okuyamayacaksın bu mesajı oyuna gelene kadar...

bi de bu hafta kalabalık olacak gibi herkes sözünde durursa... o zaman mustafa bi oyun açar... daha önce oynamamış olanlar orda olur.. bu hafta için köşede küçük bi oyun da olabilir... par-salian.. oyunda psişik karakterler var.. mental güçle bayağı bişey yapabilen karakter var.. sizin seveceğiniz bi generic herhalde mustafanın oyunu... umarım söz veren herkes gelir.....
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

bir de frontside air... numaran bi düzine kaza sonucu kayboldu bende... yarın gelir de bizi bulamazsan da arayacak bi numara ararsan 05055926213.. en azından yarın için bundan bana ulaşabilirsin...
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Beyler saat kacta nerede bi kesin soyleyiverin. bu arada gelirim oyunu tanıtırım begenmezseniz her ihtimale karsı bide 3rd edition senaryo hazırlarım. in emergency break the glass hesabı. yanllız psionic handbook um var mı varsa nerede hic hatırlamıyorum. tabi bu 3rd edition icin sorun sadece...digerinde kitaba gerek yok :)
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Arkadaslar az once aldıgım bir bilgiye gore cingene cafe ustteki odayı saatine kira bedeli alarak kiralıyormus artık. sizin bir bilginiz var mı bu konuda
8O
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Evet Sefadan aldığım bilgiler ışığında şuan oyundasınızdır büyük ihtimalle...Sistemi beğendim en güzel öldürme tekniklerini bütün işkengeceleri göstericem size..nasıl mmı DM in üstünde bizzat uygulayarak :P

Umarım çok ilerlememiş beni çok aramışsınızdır..şimdi sana özel karakter yapmak lazım..bi ara msnden konuşalım mustafa karakter olayını beraber hazırlayalım bişiler olmazsa haftaya görüşünce yaparız..

Ã?ingene cafe para olıyosa orda saatlerce durduğumuza göre ne kadar mantıklı bişmiyorum oraya gitmek ama çok kişi var bölüşülerek halledilir heralde.
Haftaya Par Salian da katılacakmış oyuna,beraber gelcez.Görüşürüz şimdilik bu kadar :)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşlar ben bu generic oyunu sevdim :) Baya bi zamandır ilk kez oyuncu oldum ve hoşuma gitti :)

Her hafta katılmam imkansız ama en azından iki haftada bir, yani haftaya değil soraki haftaya ve bu şekilde bir döngüyle katılmak isterim :) Tabi dm e uyarsa.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

iyi sistem ama... her sistemden olduğu gibi açıklar.. ve eksikler var..
ama güzel oyundu
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

oyuncu sayısı olarak iyiyiz bundan sonra oyunu izlemek isteyen arkadaşlar gelsin bence... rp ye dayalı bi oyun olduğu için çok kişi olunca pek (hiç) zevk alamayız diye düşünüyorum... hilminin gelemediği hafta müge geliyo.. mügenin gelemediği hafta hilmi.. ve böylece oyuncu sayımız korunuyo... izlemek isteyenlere kapımız açık ama...

bi de arkadaşlar gelmek için söz verenler hiç sesinizi soluğunuzu duyamadık.. yaklaşık bir buçuk saat bekledik ayrıca.. :!:
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Abi biz gelicektik cumartesi gece yarısı mesajlara baktık millet ne bir yer söylemiş nede bir saat düzgün olarak kimseyi tanımıyorum müge hariç mügede bu hafta gelmediği için dedim gidicem şimdi nasıl bulucam onları telefon numaraları felanda yok elimde buradanda kimseye ulaşamadım bir yere kaçamayıncada annemlerle zorunlu akraba ziyaretine götürüldüm ya iğrenç bir gündü :cry:
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Beyler ve bayan simdiden soyleyeyim 5 kisiden sonra oyunun marjinal faydası duser.
Ona gore adam gelsin.

Logan, generic sistemlerin en guzel yanıdır ki playerlar eksik gordukleri yerleri soyler dm de duzeltir yada acıklar. Herhangi bir konuda dilek, istek ve sikayetlerinizi Arcane DM lik hizmetleri ve Generic oyun ithalat ihracat Ltd-Sti ne iletebilirsiniz, biz size en kısa surede doneriz...

Par-salian adam telefonunu vermis zaten nasıl alamadın anlamadım ayrıca siz 2 kisi degil miydiniz? AHANDA BENIM TEL: 0505 650 81 61 MSN:Thearchmageofrealms@yahoo.com

ayrıca hilmi 2 haftada bir gelecekse abi mugeyle seni bir insan yapıp curse luyorum. boyle farklı durumlarda ne bileyim hani dragonball da vardı kız hapsurunca kisilik degisiyordu. onun gibi bisey yaparım ama sadece kisilik deil cinsiyet ve ırk da degisir. guzel olur hatta evet evet cok guzel olur oyunun eglence katsayısı artar :twisted: Bizde care tukenmez.

Not: bana gelmeyeni NPC oynat demeyin onu denedim olmuyor. ayrıca oyunda zaten suruyle NPC var hepsi bende o yuzden oyuna konsantre olmam lazım. Haftaya daha iyi bir oyunla karsınızda olacagız bizi bekleyin, right my preciousssss