Diyarda neden aşk hikayeleri çok az

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Diyarda neden aşk hikayeleri çok az

Post by mefistofeles »

YAv dikkatimi çekti diyarda aşk hikayeleri neden yok ben bir tane rastladım bir düşmüş paladin aşkını arıyordu onun dışında göremedim büyüden çelikten kılıçtan aşka zaman bulamıyormuyuz?
Ki aksine bütün büyük hikayelerde aşk hikayeleri var değil mi ama (Not:Son cümle benim düşüncem olmayıp bana zorla bu mesajı attıran bir arkadaşımın düşüncesidir)
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Rp ler talep ile gerçekleşir.Yani DM açar aşk hikayesi veya başka birşey ama kimse gelmez.Hikayeler çoğunlukla bir kaç arkadaşın birleşmesi ile yada diyarın nabzı yoklanarak ortaya çıkıyor bana göre.Eğer hiç aşk hikayesi yok ise ve bugüne kadarda kimse talep etmedi ise insanlar istemiyordur bence. :roll:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

Kim aşk denilen o zayıf duyguya kapılmak ister.Kim aşık olmak ister(İstisnalar kaideyi bozmaz.)Bence aşk en güçlü büyülerden bile güçlü olan bir curse büyüsüdür.Aşk drowların zehirinden beterdir.Aşk denilen zayıf duygu herşeyden güçlüdür.Crenshinibon gibidir aşk hem korkulur hem de arzulanır.Yavaş yavaş öldürür dıştan değil içten öldürür.
Aşk budur......(Bende Aşık oldumm ondan biliyorum:P)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hikayelerdekinden bahsediyorsan aslında içinde aşk olan çok fazla hikaye var. Ghost of a rose'un bir hikayesinde asıl karakter olan bir ozanın aşkı vardı. Ama asıl hikayenin içinde geçiyordu sadece. Tamamen aşk hikayeside zor olur yav. Kötü kalite manga çizgifilime döner sonra.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

aaa zamanında çok oldu mesela unholy nin aşk hikayesi- maniak ın aşk hikayesi- sonra horcoel- sonramacımaazalininki oldu peeeeh daha ne
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ooo aşk hikayesi biliorum bu diyarda geçen bir çok :)
olacağı varsa olur kimse kimseye zorla şuna aşık ol diyemes :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

findor wrote:ooo aşk hikayesi biliorum bu diyarda geçen bir çok :)
olacağı varsa olur kimse kimseye zorla şuna aşık ol diyemes :D
Bravo yani ben size sanki aşık olun diyorum sadece benim gözüme çarpan az dedim bir sürü varmış da haberimiz yokmuş ....
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Oren_Dautry wrote:aaa zamanında çok oldu mesela unholy nin aşk hikayesi- maniak ın aşk hikayesi- sonra horcoel- sonramacımaazalininki oldu peeeeh daha ne

Aaa benim aşk hikayemi unutun baba ya...
benim sevgilim öley sevgili idiki tapınak korucusuna yanmış keki yeditirip... yerlere paspas attırdı...:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
dekotta
Kutsanmış Kişi

Post by dekotta »

Düşmanımı savaş arenasında ya da kalleşçe ve akıllıca arkamdan yaklaşırken isterim, yatağımın içinde bana sarılmış kanımı emerken değil. İlk ikisi için savunmalarım beni korumaya yetiyor ama üçüncü için bir savunmam yok. Lordum uzak etsin !
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Ã?ünkü lordun bile sana bu gücü veremeyecek tıpkı bir nalet değil mi insanı yakan kavuran nalet yaşama umudunu emen bir nalet ama eğer naleti kullanmayı öğrenirsen işte diyarın en güçlü adamı olursun hatta bunu anlayamayan bazı tanrılardan bile güçlü dinle sözümü rahip araştır bu aşkı araaştır bu naleti araştır bu bilinmezliği işte bulduğunda o zaman göreceksin bileceksin herşeyi .....
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

Aşk

bir vampirin kan içmeden yaşaması gibi acı

bir şehirdeki bütün çocukları onlar hiç zarar görmeden kurtarmak gibi mutlu

aşk ne kadar uzu süredir hissetmediğim
hissetmeme izin vermediğim
hissettiğimde kendimi firenlediğim
acı çekiceğimi sandığım
mutluluğumu önlediğim
kendimi tüketip bitirdiğim
uğruna canlar alıp verdiğim aşk
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

aşk hikayesi yazmaya çalışmak saçmalamaktan öteye gidemez çünkü. edebi olarak dahi kalemleri zayıf sayılabilecek, doğru duzgun karakter tahlil ve analizi yapmaktan yoksun yazarların kitaplarıyla dolu diyarlarda, insanogluna dair belki de en karısık ama aynı anda en basit olan duyguyu beklediğin ya da inandıgın sekilde göremezsin hiçbir zaman. ayrıca insanlar ask fln istemiyorlar kitaplarda, kan istiyorlar, döwüş istiyorlar, ultrasüfer manyak zeki, ölümsüz, her yönüyle sivri karakterler istiyorlar. aşık olmaksa çok basit birşey kaçıyor onların gözlerinde. drowlara dair 2 kitap okuyan insanların, "ehehe senin duyguların war lan zayıfsın sen !" dedikleri gerçeğiyle, benimkileri bir yoğur, hoş bir harman elde edebilirsin sanırım.
kendi oyunlarımıza dönersek erkek bir playerın canlandırdıgı dişi bir karakter asla gercek bir dişi olmaz. böyle bir karakterle aşk yaşamak da zordur. aşık olunacak kişiyi karşı cinsin oynatması gerekir, ama bu olayın sonu genelde pek iyi sonuclanmaz. geyiğe sarar oyun, saçma imalar gelir, bayar bunaltır insanları. uzak durulasıdır bu yüzden. ama ben hakkıyla aşık repesi yaparım iddialıyım bu konuda. lanet olsun !
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Karşımıza dişi eleman çıkartmayan DMler saolsun. sadece barmen ya da garson kızlarla takılabiliyoruz.Yaratıcılıkları doğrultusunda
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

Garson kıza sulanıpta garson kızın kabul etmesi sonucunda odaya cıktıkan sonra "takıldınız sabah oldu" diyen bir dm in oyuncunun suratından okuyabilceği surat ifadesi ":("
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

RP'ler içinde aşk hikayeleri geçiyor. önceden çok tanık oldum bu işe ben ama hepsinin sonu hüsran oluyor o ayrı, mesela benim eski elf karakterim Thlyrotel, rahibe Lysana ile aşk yaşamıştı.. sonra ne oldu.. ikiside öldü :)
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Post Reply