ankarada oyuuun
ankarada oyuuun
ankarada oyun açmış bulunuyorum oyuncu bolluğunda boğuluyorum burayada nisbet yapiim dedim ehehehehe
öle başka bişi yok gruplarımdan biri 6 kişiye kadar genişledi biri iki kişi çok zevkli geçio öle yani ehehehee 
Ya sana bir kafa atarım. Bakayım, hemde Ankara'daymışsın, iyi iyi! Boynumu çok uzatmama gerek yok. Bir kaç kilometre yeterli olacak demek. Sen söyle Ankaranın neredensindensin. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Baktım Avatarının altında yazıyor. Ankarının luskan ilçsindenmişsin. Geliyorum oraya.
Bu arada msn'in yazmıyor senin. Zaten oyuncunda bolmuş. Bende Eskişehir yolu civarlarında palto gibi biryerde oturuyorum. Yazları sıcak ve kural kışları serin ve yağıçlı geçiyor buranın. Bakalım beni bulabilecekmisin.
Bu arada msn'in yazmıyor senin. Zaten oyuncunda bolmuş. Bende Eskişehir yolu civarlarında palto gibi biryerde oturuyorum. Yazları sıcak ve kural kışları serin ve yağıçlı geçiyor buranın. Bakalım beni bulabilecekmisin.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

Maniak grupta kimler var... ?? VE dünya hangisi
bide darkgnome senin sölediğin iklim türü biraz cık akdenize kayıyor adana civarında filan mı oturuyordun ...
bizim buralarda karasal iklim varda...
kışları soğuk ve yağışlı oluyor... buralarda...
bide darkgnome senin sölediğin iklim türü biraz cık akdenize kayıyor adana civarında filan mı oturuyordun ...
bizim buralarda karasal iklim varda...
kışları soğuk ve yağışlı oluyor... buralarda...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Coğrafyam zaten kötüydü ama...
Boş ver, sana bişey olmasın.
Huhahahahaha. Benim Eskişehirden arkadaşlar geliyor biride burda ettik 4 kişi. Artık bir oyun çevirebiliriz gerek duyarsak. Ama gerek duyacağımızıda sanmıyorum. Ne öyle çocuk gibi FRP oynayacaz.
Boş ver, sana bişey olmasın.
Huhahahahaha. Benim Eskişehirden arkadaşlar geliyor biride burda ettik 4 kişi. Artık bir oyun çevirebiliriz gerek duyarsak. Ama gerek duyacağımızıda sanmıyorum. Ne öyle çocuk gibi FRP oynayacaz.
Eskisi ka
Eskisi ka