ankarada oyuuun

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
MaNiak
Gölge Ustası

ankarada oyuuun

Post by MaNiak »

ankarada oyun açmış bulunuyorum oyuncu bolluğunda boğuluyorum burayada nisbet yapiim dedim ehehehehe :twisted: öle başka bişi yok gruplarımdan biri 6 kişiye kadar genişledi biri iki kişi çok zevkli geçio öle yani ehehehee :twisted:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ya sana bir kafa atarım. Bakayım, hemde Ankara'daymışsın, iyi iyi! Boynumu çok uzatmama gerek yok. Bir kaç kilometre yeterli olacak demek. Sen söyle Ankaranın neredensindensin. :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ben ankaranın içindenim yo yok dışındanım ehe ehe gayet türkkonut dei bi dağın bi başında oturuyorum ama msn im yazar sitede alırsan konuşur anlaşırız:P
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Baktım Avatarının altında yazıyor. Ankarının luskan ilçsindenmişsin. Geliyorum oraya. :P

Bu arada msn'in yazmıyor senin. Zaten oyuncunda bolmuş. Bende Eskişehir yolu civarlarında palto gibi biryerde oturuyorum. Yazları sıcak ve kural kışları serin ve yağıçlı geçiyor buranın. Bakalım beni bulabilecekmisin. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Maniak grupta kimler var... ?? VE dünya hangisi

bide darkgnome senin sölediğin iklim türü biraz cık akdenize kayıyor adana civarında filan mı oturuyordun ...

bizim buralarda karasal iklim varda...
kışları soğuk ve yağışlı oluyor... buralarda...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Coğrafyam zaten kötüydü ama...

Boş ver, sana bişey olmasın. :D

Huhahahahaha. Benim Eskişehirden arkadaşlar geliyor biride burda ettik 4 kişi. Artık bir oyun çevirebiliriz gerek duyarsak. Ama gerek duyacağımızıda sanmıyorum. Ne öyle çocuk gibi FRP oynayacaz. :P
Eskisi ka
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Dark beni almadan mı gitcen arkadaşın yanına ;) unutma bizi biz de geliriz bu arada turk konutu biliorum..Bi oyun cevirirsek ve dark olup ben çağrılmassam yakarım sizi de gezegeni de:D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

beyler hesabımda bir yannışlık war ozaman msn in yazması lazım ama madem yazmıyo benim msn bu bulun madem öle beni zamanları konuşuruz bi hal yoluna bakarız

maniak_frt@hotmail.com

bekliorum ha ekmeyin :!:
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Ekermiyiz ne ekcez :D işin ucunda frp var euheuhee
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

hani nerdesin msn de yoksun nooldu hani ekmiodun

bumudur yani
Post Reply