KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Rp ye girdim. Bilmiyorum nasıl oldu ama... Bu arada Andreo umarım sana hayvan dediğim için alınmadın di mi? Cahillik işte ama sen de boynuzlarla falan biraz andırmıyor değilsin di mi ? Eh bi şekilde girdik bakalım. Andreo aslında bir amacı olan sadece sen gibisin Apocalypse i bulmak. Bakalım biz ne bulacağız tepede.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Firble wrote:Rp ye girdim. Bilmiyorum nasıl oldu ama... Bu arada Andreo umarım sana hayvan dediğim için alınmadın di mi? Cahillik işte ama sen de boynuzlarla falan biraz andırmıyor değilsin di mi ? Eh bi şekilde girdik bakalım. Andreo aslında bir amacı olan sadece sen gibisin Apocalypse i bulmak. Bakalım biz ne bulacağız tepede.
Estağfurullah hocam. Andero'nun yarı iblise benzetilmesi iyi güldürdü ama beni onu söylemem lazım :mrgreen: E normaldir. Kaç kişi yarı iblis gördüki şimdiye kadar.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

kavgada söylenmez :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

: ) Hadi bakalım konuştuğunu görünce epey bir şaşıracağım her halde. Bu arada yarı iblis olduğunu öğrensem bile.. Yarı iblis ne onu da bilmiyorum. Çok mu cahilim ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bence Andero'yu görenler arasında en iyi tepki verendi :D güldüm yani okurken. Böyle giderse eğlenceli bir oyun olacak. Gözüm üzerinizde ona göre :P
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya tamam yanlışlıkla girdim buraya ... :D
Bir sürü kötü var.. da... siz kaç kişi oldunu öle.. büyüyormusunuz nesiniz..
neyse bizde büyüyoruz bu işin sonu ... ne olacak... yine birileri olacak...

sitede en eok karekteri ölme rekorunu elimde bulunduracak mıyım bunu için yardımlarınızı esirgemeyin arkaşalar...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim karakterim seni öldürecek gibi durmuyor Logan.. Zoraki eline bir kılıç tutuşturdular ama bakalım nasıl kullanacak.. Ama ben rp ye biraz şansa katılmış gibiyim karakterin ekibi buluşu açısından ama bu rpye katılan herkes kötü değil gibi biliyorum. Yanılıyor muyum?

Bu arada dikkat et benim hayvan sandığım arkadaş seni öldürebilir. Tehlikeli duruyordu en son baktığımda.
HARBE GİDEN
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Goblin yada Dev olmadıkça öldürmemeyi tercih ederim ;)
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Andero
hakını doldurdu biraz da diyer elmanlar öldürsün...:D
dimi Andero ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bizim RP durmuş gibi görünüyor. Ben biraz daha dönüp dursam mı ki ? Bu arada Logan elime ilk defa aldığım kılıçla seni öldürmem zor gibi.. Ama değerli bir şeylerin varsa çalabilirim. Var mı?
HARBE GİDEN
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

logan wrote:Andero
hakını doldurdu biraz da diyer elmanlar öldürsün...:D
dimi Andero ??
Ben her zaman açım... :twisted:
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bu aralar başım biraz yoğun arkadaşlar. Birde oyuniçi ve arkaplan için gerekli birkaç rütuş üzerine kafa yoruyorum. Siz RP döndürmeye devam edin yine de, ben sizi izliyorum :) ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İyi abi birbirimizin neleri yapıp yapayacağına da karar verelim mi? Bir de Andreo nun yanındaki adamı kim yönetecek sahi o kim?
HARBE GİDEN
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Maelthrachath demiş Eldarin. Dragonfire'ın karakteri yani.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İyi o zaman Dragonfire ı beklemek gerekiyor gibi. Bu arada belki ben de cüce ile muhabbet ederim. : )
HARBE GİDEN
Locked