hehehe karakterin ne bakiim senin ölmesi gerekiosa hatırlat
KIYAMETİN AYAK SESLERİ [Yorumlar]
İlk karakterimi de sen öldürmüştün Findor... Ama asıl karakteri alt etme şerefi senin değil Gorath ın. Sen ona saldırdığında zaten eski Firble den çok az şey kalmıştı.
Bu karakterim de çok öyle savaşma canlısı değil.. Hani diyosan ki Firble nin oynattığı karakterlerin hepsini öldürücem çok zorlanacağını sanmam. Yalnız yanımdaki boynuzlu arkadaşa dikkat et beni öldürürken onun dikkatini çekersen bana biraz tehlikeli gözüktü.
Bu arada senin de bir şeylerinin çalınması gerekiyorsa söyle.
Bu karakterim de çok öyle savaşma canlısı değil.. Hani diyosan ki Firble nin oynattığı karakterlerin hepsini öldürücem çok zorlanacağını sanmam. Yalnız yanımdaki boynuzlu arkadaşa dikkat et beni öldürürken onun dikkatini çekersen bana biraz tehlikeli gözüktü.
Bu arada senin de bir şeylerinin çalınması gerekiyorsa söyle.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ohoo hemen de kızmışsın be kardeşim 
takılmıştım sadece kimse ölmücek ben kendi canımı kurtarmanın derdindeyim ama tapınakta geçirdiğim uzun süreler boyuncada boş durmadım belirtmek isterim sevgiler
takılmıştım sadece kimse ölmücek ben kendi canımı kurtarmanın derdindeyim ama tapınakta geçirdiğim uzun süreler boyuncada boş durmadım belirtmek isterim sevgiler
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eh hemşerimiz bizi öldürünce kızmıştım. Hakkaten beklemiyordum. RP içi de bana hata yapmışsınız gibi geldi hatta ama neyse epey zaman geçti üzerinden. Ne yapalım hadi sana da kolay gelsin.
HARBE GİDEN
Yokum abi MSN i sevmiyorum zaten.. Biliyosundur. Bu arada cidden çalınacak bir şeyin var mı? Andreo ve Sverash ın karakterlerinin üzerlerinde pek bir şey göremedim tasvirlerinde.. Olanlar da genelde büyük nesneler. Ama Dragonfire da bir süre şey var iştahım kabardı. Vay be. Özellikle şu tüylü kalemi istiyorum. Ama bakalım.. Sanırım elf olduğu için karakterim onu şirin de bulur. E cahil ne de olsa. elf gerçekte nedir bilmiyor. Ama görünüşleri sanırım biraz daha şirinimsi idi. Ama belki biraz daha beklemek lazım daha çook şey çıkabilir karşıma..
HARBE GİDEN
Eh önce görmem lazım eşyalarını... Görürsem alırım. Benim hoşuma gidecek bir şey olmalı. Değerli bir şey zannedersem o zaman sadece çok ihtiyacım varsa ya da birilerinin ihtiyacı varsa alabilirim.
Eh öldüre öldüre Firble den kurtuldunuz. şimdi üstünüze başınıza dikkat edin artık.
Eh öldüre öldüre Firble den kurtuldunuz. şimdi üstünüze başınıza dikkat edin artık.
HARBE GİDEN
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Yahu benim karakterim elf ne ne bilir ki bir de normal elfi bilsin... Ama sonuçta elfler kara da olsalar bildiğim kadarı ile daha eli yüzü düzgün duruyorlar. Bu arada eğer gelirse fingolfin in de üstündekiler fena değilmiş özellikle kitaplar ilgimi çeker sanırım. : )
HARBE GİDEN
Valla buralardayım esasende RP ye odaklanmam biraz gecikecek gibi.
Yine de yarın sabah üşenmeyipte girersem nete yazacam RP mesajımı...
Yine de yarın sabah üşenmeyipte girersem nete yazacam RP mesajımı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Logan
- Kullanıcı

Andero wrote:Ben her zaman açım...logan wrote:Andero
hakını doldurdu biraz da diyer elmanlar öldürsün...![]()
dimi Andero ??
Kan davasına dönmesin ... ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF