heal poisen lar

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

heal poisen lar

Post by barabus »

heal poisen içiyoruz ya son oyunda baya bi içtik biz de aramız da bi geyik döndü ;

ya biz bunun tadını merak ediyoruz nasıl olabilir , bi yorumlayın bakalım
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

esasında heal poi ler... in tadı kötü ve böle bulamaçlı bir görünümü vardır...

Bir kere maniaken oren oynuyoruz...
maniak la ben oyuncuyum...
bir şamanın çadırına girdik... maniak her zamanki gibi meraklı sorular sruyor... gerçi sorduğu sorularda.görevimizi tamlıyacak sorular...

şaman;sen hep böle meraklımısın
Maniak :ewet
Bu arada şaman bir kazan dolusu heal poi şeyinde bir şey karıştırıyor.
şaman:al o zamna bunu içi der ve bir kepçe den bir bardağa boşlatı
Maniak dm e oruyor... abi nasıl görünüyor ,
Dm(Oren);kötü kokuyor ve bulamaç gibi...
Manika ;iyi o zaman burnumu kpatıp içiyorum der ama bu arada heal zanetmiştir heralde çünkü harap biçimde...

Ardından şaman bir yer paspası alıp kazanın içine batır ve yerleri silmeye başlar...

Ama maniak suratındaki ifade hala gözümün önünden gitmiyor...
Orenle 15 dk abartısız kahkahlarla güldük...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Baya tatlı bişey olmalı bence böle baldan tatlı sütten beyaz fln :D .

İnsanı kendine getirebilen bir içecek olduğuna göre baya tatlı bir nektar olamlı içinde :) .

Bide sürekli tatlı bir soğukluğu olmalı böle serinletici :roll: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

bütün crpglerde heal potionlar mavi (ha dragonshardda kırmızı tabi o farklı ya :D ) burdan mavi olması gerektiği sonucuna varabiliris..
ama olay hayal gücü olduundan bana hayalgücüm rengin önemli olmadığını ama tadının muhtemelen acı olduunu söölüo yani hemencecik iyileştirdiği ve bişiyin iileşmesininde bööle iç gıcıklayıcı kaşındırıcı bişi olduunu düşünürsek demekki tadı iç gıcıklayıcı ve kaşındırıcı olsa gerek, yani kısaca rengi mavi tadı da viski gibidir heralde :P :D
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Evt viski gibide olabilir acı ve iç gıcıklayıcı :D .Abi bundan fazla içince kafa yapmasın bide :P :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Ben de hep mavi ve tatlı (tatlı öksürük şurubu gibi) olarak düşünmüştüm. Cure özelliği karışıma büyüyle kazandırıldığı için tadının acı olduğunu sanmıyorum. Ama karışımın bileşenleri acıysa orasını bilemem.. Ama benim karakterlerim healing potion içtiklerinde ağızlarında hoş bir tat kalıyor. :)
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

ben hep eflatun renginde ve tatlı olarak düşünüyorum,yani içince insanın içini ısıtan,belki pozitif düşünmemden kaynaklanıyor ama ne biliim öle hayal ediyorum... :)
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi, her rahibin bir iksir yapışı vardır. Hiç bir iyileştirme iksiri birbirine benzememelidir yoksa metaya çanak tutar :) Sonuçta bi iksiri anlayabilmek için hayvan gibi knowledge, arcana lazım (DC 30 gibi bişi :) )

Saygılarımla...
Türklider...
Post Reply