bir kaç gündür sitede post kasma yarışı baÃ
-
Yener
- Kullanıcı

bir kaç gündür sitede post kasma yarışı baÃ
Birkaç gündür sitede bir post kasma yarışı başladı.Bazı arkadaşlar iki yıl önce açılmış başlıklara bile msj atıyorlar.Bu konuda Mod arkadaşlarımız gerekeni yaparlarsa gerçektende çok sevinirim.Bu olay karşısında şahsen ben çok rahatsız oluyorum.
gerekenin yapılması dileğiyle SAYGILARIMLA......
gerekenin yapılması dileğiyle SAYGILARIMLA......
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Logan
- Kullanıcı

Ewet benim bölümümde olmasa bile diğer bölümlerde...
var...
Bide saçmasapan mesajlar atıyorlar...
...
Bu post olayının bir işe yaramadığının anlatılması lazım...
var...
Bide saçmasapan mesajlar atıyorlar...
...
Bu post olayının bir işe yaramadığının anlatılması lazım...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Beckett
- Seçilmiş Savaşçı
Ben üstümü düşeni yapıp düşündüklerimi adminlere ilettim arkadaşlar artık gerisi onlara kalmış.Bizim gibi düşünenler buraya uygun bir mesaj atsın ki adminler kaç kişinin bizim gibi düşündüğünü görsün!
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
ben bu konuda hiçbirşey düşünemiyorum. Dalga geçmek yada polemik yaratmak için değil ama ciddi olarak bir insanın neden post sayısını arttırmak isteyeceğini anlayamıyorum. Olası teorilerim var ancak emin değilim.
1- çok yazarsam çok şey biliyormuşum gibi görünür, bu da karizma getirir
2- çok yazarsam aktif olurum bu da sempati getirir
3- çok yazarsam nickimin altındaki ünvan değişir, bu da hoşuma gider
4- çok yazarsam site yönetimi ile ilişkim artar admin olurum, belki para kazanırım
Aklıma gelen teoriler bunlar.
Ama bunlar da o kadar mantıksız o kadar uçuk şeyler ki kendi kendime "herhalde" diyorum "birileri post kasıyorsa bunun benim anlayamadığım başka bir sebebi vardır".
Tekrarlıyorum , dalga geçtiğim yada eleştirdiğim yok cidden merak ederek soruyorum, bu olayın sebebini anlayan varsa bana anlatsın. Ã?ünkü bir çok yerde gördüm bu olayı ve hala da bir cevap alamadım
4- çok yazarsam site yönetimi ile ilişkim artar admin olurum, belki para kazanırım
Ama bunlar da o kadar mantıksız o kadar uçuk şeyler ki kendi kendime "herhalde" diyorum "birileri post kasıyorsa bunun benim anlayamadığım başka bir sebebi vardır".
Tekrarlıyorum , dalga geçtiğim yada eleştirdiğim yok cidden merak ederek soruyorum, bu olayın sebebini anlayan varsa bana anlatsın. Ã?ünkü bir çok yerde gördüm bu olayı ve hala da bir cevap alamadım
-
Sylvos
- Seçilmiş Savaşçı
Kim kasıyor? Söyleyin aliyim hesabını
Biz Moderatörler olarak işimizi görüyoruz zaten Arşivde. Gereken kişiler adminlerce uyarı alıyor v mesajları siliniyor. Bunun için endişelenmenize gerek yok, post kasımı önlenecektir
...
Biz Moderatörler olarak işimizi görüyoruz zaten Arşivde. Gereken kişiler adminlerce uyarı alıyor v mesajları siliniyor. Bunun için endişelenmenize gerek yok, post kasımı önlenecektir
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Beckett
- Seçilmiş Savaşçı
Sylvos biz işimizi görüyoruz ama önüne geçilemiyor.Ne kadar çabalasakta olmuyor işte napalım?Bunun için benim önerdiğim teori gayet mantıklı.Denendi ve beğenildi...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
-
Firble
- Forum Yöneticisi
Benim için zamanında Shevarash üçüncü seçenek epey bir geçerli idi. İsmimin altındaki ünvanların değişmesi beni çok sevindiriyordu.
Zamanında epey bir çok mesaj atmaya çalıştım. AMAAAAA
Ã?ncelikle mesaj attığım tüm eski başlıklar veya benim açtığım başlıklar insanların en azından bir bölümünün ilgisini uyandıracağını düşündüğüm türdendi. Açtığım veya canlandırdığım başlıklarda belli bir seviyeyi korumaya cevap verdiğim başlıklarda da başlıktaki seviyenin altına düşmemeye çalıştım. Gerçi seviye konusunun ne olduğu konusunda hem fikir olmadığımız bazı arkadaşlar buna itiraz edebilir. : )
Burada önemli olan nokta içinde mesaj sayısının artması ve ünvanının değişmesi isteği taşıyan adam bunu kısa seviyesiz anlamsız orada bulunmasının tartışmaya hiç anlam katmadığı cevaplar atıyorsa o zaman onun daha iyi olan yola yönlendirilmesi gerektiğini düşünürüm. Bir örnek verirsek.
Eğer adam örneğin en büyük tanrı kim tanrısına
ZEUS
Kesin ZEUS
Tartışmasız ZEUS
BEN ZEUS DİYORUM.
ZEUS u tek geçerim
türünde cevaplar veriyorsa bu mesaj arttırmak için kullanılmış bir yol üstelik ucuz bir yoldur.
Ama adam önce Ra nın mitolojideki durumunu tartışıyor. Torla Kıyaslıyor. En son Zeus un neden üstün olduğunu söylüyorsa ya da basitçe olsa da Zeus u neden seçtiğini açıklıyorsa amacı mesaj sayısını arttıraksa bile bence sorun olmamalı.
Sonuçta siteye birilerinin daha çok mesaj atması arkadaşların derslerine ve kişisel yaşamlarına zarar vermiyorsa bence sorun değil.
Üstte bahsettiğim duruma gelince. İlk yapılması gereken bence modların da bu duruma dikkat etmesi. Bugünü bilmiyorum ama geçmişte gördüm. Tek cümlelik mesajlarla sayfalarca mesaj atıldığı bile oldu. Ã?ncelikle tek cümlelik bir mesajın site için israf olduğunu on ayrı mesajdaki on cümlenin bir mesajdaki on cümleye göre çok daha az yer kapladığını bilelim.
Elimizden geldiğince mesaj atmak için mesaj atmamaya ve attığımız mesajların gerçekten nitelikli ( çok ciddi değil ama varsa bir fikri duyguyu açıklayan ya da hakkaten eğlendirme güldürme gii bir amaca hizmet eden tarzda) olması için dikkat edelim.
Bu konuda dikkat etmeyen arkadaşlar için öncelikle onu basit sorularla daha düzgün mesaj atmaya teşvik etmektir. Yukarıdaki örneği takip edersek eğer o arkadaşa Neden Zeus u seçiyorsun anlatsana diye sorabilirsiniz.
Böylece hem karşınızdaki eğer çekingense bunu aşar hem de sorunu büyük ölçüde çözmüş olursunuz muhtemelen.
Ama çözemediniz. Bu durumda tavsiyem şu hiçbir mesajı silmeyin. Ve insanların iyi niyetli olduğu varsayımından yola çıkın ama mesajları birleştirin. Eğer amaç siteye katkıda bulunmaksa bunu yapmış olacak çünkü mesajı duruyor olacak. Eğer amacı mesaj sayısını arttırmaksa bunu beceremeyecek çünkü mesajları azalacak.
Ã?rneğin adam ilk mesajında
Bence Zeus
demiş Bir süre tartışma geçince
Ra Zeus u geçemez demiş
Daha ileride bir yerde Zeus Kraldır demiş
Siz bunları en yukarıdaki mesajda birleştirip
Bence Zeus. Ra Zeus u geçemez Zeus kraldır şeklinde birleştirin.
İnanın bu çok işe yarıyor. Bazen bu şekilde on mesajın birleştirilip dört satır ettiği durumlar biliyorum. Elbette amaç mesajları arttırmaksa umut kırıcı bir yöntem. : )
Bunlar tavsiye tabii. Ama mesaj silip insanları siteye mesaj atmamaya teşvik etmek de bence alternatif olmamalı. Siteye insanların daha çok mesaj atması. Eski mesajlara da birilerinin ilgi duyup mesaj atması güzel bir şey Bu mesajlar tek cümlelik fikir anlam duygu ve amaç içermeyen mesajlara dönüşmediği sürece.
Zamanında epey bir çok mesaj atmaya çalıştım. AMAAAAA
Ã?ncelikle mesaj attığım tüm eski başlıklar veya benim açtığım başlıklar insanların en azından bir bölümünün ilgisini uyandıracağını düşündüğüm türdendi. Açtığım veya canlandırdığım başlıklarda belli bir seviyeyi korumaya cevap verdiğim başlıklarda da başlıktaki seviyenin altına düşmemeye çalıştım. Gerçi seviye konusunun ne olduğu konusunda hem fikir olmadığımız bazı arkadaşlar buna itiraz edebilir. : )
Burada önemli olan nokta içinde mesaj sayısının artması ve ünvanının değişmesi isteği taşıyan adam bunu kısa seviyesiz anlamsız orada bulunmasının tartışmaya hiç anlam katmadığı cevaplar atıyorsa o zaman onun daha iyi olan yola yönlendirilmesi gerektiğini düşünürüm. Bir örnek verirsek.
Eğer adam örneğin en büyük tanrı kim tanrısına
ZEUS
Kesin ZEUS
Tartışmasız ZEUS
BEN ZEUS DİYORUM.
ZEUS u tek geçerim
türünde cevaplar veriyorsa bu mesaj arttırmak için kullanılmış bir yol üstelik ucuz bir yoldur.
Ama adam önce Ra nın mitolojideki durumunu tartışıyor. Torla Kıyaslıyor. En son Zeus un neden üstün olduğunu söylüyorsa ya da basitçe olsa da Zeus u neden seçtiğini açıklıyorsa amacı mesaj sayısını arttıraksa bile bence sorun olmamalı.
Sonuçta siteye birilerinin daha çok mesaj atması arkadaşların derslerine ve kişisel yaşamlarına zarar vermiyorsa bence sorun değil.
Üstte bahsettiğim duruma gelince. İlk yapılması gereken bence modların da bu duruma dikkat etmesi. Bugünü bilmiyorum ama geçmişte gördüm. Tek cümlelik mesajlarla sayfalarca mesaj atıldığı bile oldu. Ã?ncelikle tek cümlelik bir mesajın site için israf olduğunu on ayrı mesajdaki on cümlenin bir mesajdaki on cümleye göre çok daha az yer kapladığını bilelim.
Elimizden geldiğince mesaj atmak için mesaj atmamaya ve attığımız mesajların gerçekten nitelikli ( çok ciddi değil ama varsa bir fikri duyguyu açıklayan ya da hakkaten eğlendirme güldürme gii bir amaca hizmet eden tarzda) olması için dikkat edelim.
Bu konuda dikkat etmeyen arkadaşlar için öncelikle onu basit sorularla daha düzgün mesaj atmaya teşvik etmektir. Yukarıdaki örneği takip edersek eğer o arkadaşa Neden Zeus u seçiyorsun anlatsana diye sorabilirsiniz.
Böylece hem karşınızdaki eğer çekingense bunu aşar hem de sorunu büyük ölçüde çözmüş olursunuz muhtemelen.
Ama çözemediniz. Bu durumda tavsiyem şu hiçbir mesajı silmeyin. Ve insanların iyi niyetli olduğu varsayımından yola çıkın ama mesajları birleştirin. Eğer amaç siteye katkıda bulunmaksa bunu yapmış olacak çünkü mesajı duruyor olacak. Eğer amacı mesaj sayısını arttırmaksa bunu beceremeyecek çünkü mesajları azalacak.
Ã?rneğin adam ilk mesajında
Bence Zeus
demiş Bir süre tartışma geçince
Ra Zeus u geçemez demiş
Daha ileride bir yerde Zeus Kraldır demiş
Siz bunları en yukarıdaki mesajda birleştirip
Bence Zeus. Ra Zeus u geçemez Zeus kraldır şeklinde birleştirin.
İnanın bu çok işe yarıyor. Bazen bu şekilde on mesajın birleştirilip dört satır ettiği durumlar biliyorum. Elbette amaç mesajları arttırmaksa umut kırıcı bir yöntem. : )
Bunlar tavsiye tabii. Ama mesaj silip insanları siteye mesaj atmamaya teşvik etmek de bence alternatif olmamalı. Siteye insanların daha çok mesaj atması. Eski mesajlara da birilerinin ilgi duyup mesaj atması güzel bir şey Bu mesajlar tek cümlelik fikir anlam duygu ve amaç içermeyen mesajlara dönüşmediği sürece.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ã?ğrenirsen bana da açıklayıverShevarash wrote:ben bu konuda hiçbirşey düşünemiyorum. Dalga geçmek yada polemik yaratmak için değil ama ciddi olarak bir insanın neden post sayısını arttırmak isteyeceğini anlayamıyorum. Olası teorilerim var ancak emin değilim.
Gerçekten de, post kasmanın altında yatan mantık nedir? Bir insan neden boş boş mesaj atar ki?
Görmediğim bir başlık görüyorum. Hem de sayfalarca süren bir başlık. "Aaa, ben bunu görmemişim. Ne zaman açmışlar da bu kadar yazmışlar?" diyerek başlığa giriyorum. Bir süre okuyorum, sonra fark ediyorum ki başlık iki sene öncesine ait! Yani başlığı hortlatan şahsiyet de anlamlı bir şey yazsa bari.
En azından eski bir tartışma konusunda mantıklı bir açıklama yaparak, konuya yeni bor boyut kazandırıyorsa amenna. Aksi takdirde neden kasıyor ki zaten?
Firble'ın önerisine katılıyorum. Gerçekten de mesajların birleştirilmesi gayet güzel bir öneri. Hem o elemanları siteden soğutmaz, hem de post kasmalarını önler.
Bunu okuyan ve post kasma manyağı olan şahsiyetlerin de bir zahmet buraya post kasmanın altında yatan mantığı açıklamalarını rica ediyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
FalcoN
- Kullanıcı

Evet.. Bu konuda örnek alınması gereken biri varsa o da Necros'tur
Bu konuda ciddiyim. RP lerini yazıyor ve FRP ile ilgili başlıklarda bildiğiyle yetinerek (sallamadan)mesajlarını atıyor ve iyi bir çizgide ilerliyor. Ne demişler yiğidi öldür ama hakkını yeme
Konu açılmışken belirtmek istedim.. Yürü be necros. 
Only God can Judge me!
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
Bende boş msg atmamaya çalışıyorum alkış yokmu Falcon 
şaka bir yana Firble ve Necros güzel söylemiş ama msgları birleştirmek özellikle yoğun bölümlerdeki mod.ler için zor olabilir ama en ideadl çözüm bu gibi görünüyor.
şahsen benim hoşlanmadığım bir iki nokta daha var.
bunlardan 1.si : sadece başlığa bakıp cevap yazma. Yani başlıkta "vampir paladin olurmu" yazıyor. Bunu okuyup "olmaz - olur" demek doğru değil. Zaten 3-4 gün içinde konu açıklığa kavuşmuş oluyor. Altta kendi verdiğin cevabın aynısı varsa sırf yazmış olmak için yazılması hoş değil.
2. si ise : Moderatörlerin bir başlık neticeye ulaştıgında "drowlar yüzeye çıkınca ne olur" mesela örnek verelim. Doğru ve tam cevaplar geldikten sonra kapatmaları uygun olabilir.
şaka bir yana Firble ve Necros güzel söylemiş ama msgları birleştirmek özellikle yoğun bölümlerdeki mod.ler için zor olabilir ama en ideadl çözüm bu gibi görünüyor.
şahsen benim hoşlanmadığım bir iki nokta daha var.
bunlardan 1.si : sadece başlığa bakıp cevap yazma. Yani başlıkta "vampir paladin olurmu" yazıyor. Bunu okuyup "olmaz - olur" demek doğru değil. Zaten 3-4 gün içinde konu açıklığa kavuşmuş oluyor. Altta kendi verdiğin cevabın aynısı varsa sırf yazmış olmak için yazılması hoş değil.
2. si ise : Moderatörlerin bir başlık neticeye ulaştıgında "drowlar yüzeye çıkınca ne olur" mesela örnek verelim. Doğru ve tam cevaplar geldikten sonra kapatmaları uygun olabilir.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
İkinci önerini ben de başta önerecektim. Ama konunun artık kapandığını düşündüğümüz sırada birisi farklı ve belki de tartışmaları tekrar alevlendirecek bir fikirle ortaya çıkabilir. Bu durumda yeniden başlık açması gerekir ama bu da forumda kirliliğe yol açar.
Dediğin gibi yoğun bölümlerdeki moderator'lere çok iş düşüyor. Eh, hiçbirinin de boş boş oturmak için o mevkiye geldiklerini sanmıyorum değil mi?
Dediğin gibi yoğun bölümlerdeki moderator'lere çok iş düşüyor. Eh, hiçbirinin de boş boş oturmak için o mevkiye geldiklerini sanmıyorum değil mi?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Açıkçası ilk üye olduğumda hem rütbemin değişmesi için hem de usta olup yetkimin artması için ben de mesaj sayımı arttırmak istemiştim. Ama o zamanlar şimdiki kadar çok giremiyordum ve zamanla arttı postlarım. şimdi vaktim bol ve istediğim kadar mesaj atabilirim ama artık bir anlamı yok benim için. Zaten mesajlarım 100'ü geçti. 2 sebep de yeni üyelerin post kasması için yeterli bence ama 2 yık önceki başlığı "hortlatıp" -ki isterse 10 yıllık olsun gerektikten sonra- gereksiz bir mesaj atılması gerçekten hoşuma gitmedi ve ilgililere de bildirdim. Hatta mesajı daha önce görmeyen birçok kişi de cevap atmış sanki yeni bir olaymış gibi. Bence çok eski veya geçerliliğini yitirmiş başlıklar ayrı bir bölüme atılamalı. Diğer öneri de gayet iyi.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Yener
- Kullanıcı

Bazı başlıklar herzaman güncelliğini koruyor ör." başınızdan geçen en garip olay" gibi.Bazı başlıklar ise güncelliğini tamamen kaybetmiş artık o konu hakkında her şey konuşulmuş sorunun başlığında sorulan sorunun cevabı verilmiş ve konu hakkında konuşulabilecek hiçbir şey kalmamış ör.iki sene önce açılmış "paladin için en iyi ırk hangisi?" bence bu tip başlıklar artık kitlenmelidir bu benim şahsi görüşümdür (bi çok arkadaşında belirtiği gibi).Veya benim yaklaşık bir sene önce açtığım bir başlığıda örnek verebilirim "orclar zeki olamazmı?"bu soru hakkında verilebilecek cvplar zaten verildi artık konuşulacak hiçbişey kalmamıştı son cvplar artık olabilir-olamaz şeklinde verilmeye başlamıştı ve bizzat o başlığa bir not düşümüştüm :arkadaşlar ben sorduğum sorunun cevabını çoktan aldım ve benim gibi bu sorunun cevabını merak eden herkesde istediği cevabı artık alabilir bence şeklinde bir nottu bence bu taktikte uygulanabilir sizlerin söylediklerinizin yanısıra(bence işe yarıyor).
Ben bu siteye ilk üye olduğum zaman (tüm samimiyetim ve içtenliğimle söylüyorum) bişeyler öğrenmek sadece bişeyler öğrenmek için üyü olmuştum mesaj sayımın artması hiç umrumda değildi ve halada öğle.Açtığım başlıklarda burdaki pek çok arkadaşın dikkatini çekmiş olabilir sadece bilmediğim şeyleri öğrenmek için açtığım başlıklar ben bütün yeni kullanıcılara bunu öneriyorum bu forumu lütfen dahaçok bişeyler öğrenmek (bu kullanıcılar gerçekten çok bilgili kimselerde olabilir),bilgilerinizi aktarmak için kullanırsanız daha çok şey kazanacağınıza eminim.
Arkadaşlar hepinize desteğinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu siteyi biliçli üyelerin ayakta tutabileceğini düşünüyorum (ve modların).
Ben bu siteye ilk üye olduğum zaman (tüm samimiyetim ve içtenliğimle söylüyorum) bişeyler öğrenmek sadece bişeyler öğrenmek için üyü olmuştum mesaj sayımın artması hiç umrumda değildi ve halada öğle.Açtığım başlıklarda burdaki pek çok arkadaşın dikkatini çekmiş olabilir sadece bilmediğim şeyleri öğrenmek için açtığım başlıklar ben bütün yeni kullanıcılara bunu öneriyorum bu forumu lütfen dahaçok bişeyler öğrenmek (bu kullanıcılar gerçekten çok bilgili kimselerde olabilir),bilgilerinizi aktarmak için kullanırsanız daha çok şey kazanacağınıza eminim.
Arkadaşlar hepinize desteğinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu siteyi biliçli üyelerin ayakta tutabileceğini düşünüyorum (ve modların).
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Yılmax
- Başbüyücü
Hımms post kasmak
gerçekten nedenini anlamadığım bir şey artık dikkat çekmek mi dersiniz yoksa daha bilgili görünmeye çalışmak mı? Yoksa bu sitenin efendisi benim huleyyyn falan mı?
Üzerinden 2 yıl geçmiş alınabilecek hemen hemen tüm sonuçların alındığı bir başlığa yeniymiş gibi mesaj atmak saçmalık. Mesela Al Takke Ver Külah bölümünde 2003 yılında son mesajı atılmış bir başlığa zarı falanca yerden bulursun tarzlı geçen aya ait bir mesaj atılmıştı. Bu konularda gerçekten moderatörlere çok fazla iş düşecek gibi. Kulaktan Kulağa (Benim bölümlerimden biri) bölümünde sadece 1 ve 2 yazılı mesajlarla dolu bir başlık vardı ben de o başlıktaki mesajları silerek konuyu ankete dönüştürdüm 1 ve 2 ler anket olarak döndü. Ama bunu yapmayabilir başlığı tamamen silebilirdim de. Bunu yapma insanların paylaşımlarını minimuma indirmekten ve bilgilerini paylaşmamaktan başka birşeye yaramazdı. Onu da yapmamalı bir mod. Sonuçta erkes birşeylerini paylaşıyor. Ancak kullanıcılara da bu post ve rütbelerin birşeye yaramadığı anlatılmalı bir şekilde.
Saygılarımla
Saygılarımla