Nerde Bu Elfler -Orclar _insanlar -troler

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yalnız ben olaydan iyice koptum.

Bütün yazıları tek tek okurken gözüme şu çarpptı (Darkgnome)
Ardından işler çığırından çıkmaya başladı tabiiki. Bazı kişilerin akyırılması kesinlikle yadırganamaz. Rp beceremeyen, D&D bilmeyen ama çok uğraşan kişiler de bir şekilde ödüllendirildi.
Demişsin ama ben ödüllendirilmedim? :D Gerçi bütün yaptıklarıma rağmen banlanılmamış olmam da bir ödül :D

Tamam bunu geçelim şimdi, ehem :-P

O değil de ben sitenin en genç neslinden olmama rağmen hiçbir işe yardım edemiyor olmaktan büyük bir utanç duyuyorum.Fakat ne yazık ki yapabileceğim bir şey yok.Yardım edebilmeyi isterdim, ama beni tanıyanlarınız vardır, elimi attığım dal kırılır benim.

Dolayısıyla işlerden uzak durmayı tercih ediyorum.

Ama son 5 sayfadır yazmamış olmama rağmen.

"No fear, Edmond is here!"

(Max Payne 2'de en sevdiğim sözdür "No fear, Vlad is here!")
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bence onca karakter yaratmış bir oyuncu olarak diyara çok büyük katkıların olacaktır. Ayrıca Logan ile bir ortak noktanız da var. Karakteri en çok ölen oyuncu sıralamasında en önlerdesiniz. E bu da sizi karakter yaratma konusunda oldukça tecrübeli yapıyor. :-P :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Darkgnome wrote:Bence onca karakter yaratmış bir oyuncu olarak diyara çok büyük katkıların olacaktır. Ayrıca Logan ile bir ortak noktanız da var. Karakteri en çok ölen oyuncu sıralamasında en önlerdesiniz. E bu da sizi karakter yaratma konusunda oldukça tecrübeli yapıyor. :-P :D
Haklısın dur sayıyım... logan 2 kere öldü. Zaly 1 kere öldü Gümüşyüz 3 kere öldü son 2 si zaten ölü halde oynatıyorduk. sonuncusu ise ölmedi:D ama o cehenlemden cıkamazdı onuuda öldür sayarsak 2+1+3+1:7 karekter verdim bu diyara:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Logan wrote:
Darkgnome wrote:Bence onca karakter yaratmış bir oyuncu olarak diyara çok büyük katkıların olacaktır. Ayrıca Logan ile bir ortak noktanız da var. Karakteri en çok ölen oyuncu sıralamasında en önlerdesiniz. E bu da sizi karakter yaratma konusunda oldukça tecrübeli yapıyor. :-P :D
Haklısın dur sayıyım... logan 2 kere öldü. Zaly 1 kere öldü Gümüşyüz 3 kere öldü son 2 si zaten ölü halde oynatıyorduk. sonuncusu ise ölmedi:D ama o cehenlemden cıkamazdı onuuda öldür sayarsak 2+1+3+1:7 karekter verdim bu diyara:D
Peh! Ben de bir şey sandıydım! Dwaxer'ın tek bir oynunda 5 zayiatım var.

Devrimk'da 3.

Dwaxer'ın bir diğer oynunda 3-4 gibi

Fireball Edmond aptal bir büyücü tarafından öldürüldü.

Half-Elf Edmond goblinlerce öldürüldü..

Dwaxer'ın tüm oyunlarında 25 kişi vardır ama :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Yok Bu kendi karekterlerimiz Öldü.:D

:D hueheuhe :D

Ama yeni diyardaki karekterim Çok şaşırtıcı olacak:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bence karakter öldüğünde oyuncuya ceza olsun! :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bir daha oyuna giremesin yeni bir karakterle mesela :D
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Olurmu ya tek ayak üstünde 5 gün bekletecez:D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Logan wrote:Olurmu ya tek ayak üstünde 5 gün bekletecez:D
Q klavyede T ile Y'nin yan yana olduğunu bildiğim için söylüyorum.

Bekle"y"ecez yazacaktın herhâlde :D

-Freddie Mercury
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Edmond wrote:
Logan wrote:Olurmu ya tek ayak üstünde 5 gün bekletecez:D
Q klavyede T ile Y'nin yan yana olduğunu bildiğim için söylüyorum.

Bekle"y"ecez yazacaktın herhâlde :D

Yoooo Bekletecez... Öle HER şeye ATlamıyack oyuncular.
Yeri gelecek kaçmaları da gerekeck:D

:D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Diyorsun ki benim karakterim ölmeyecek :D

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Bırakın gevezeliği madem burda devrim yapıyoruz. Çalışmak lazım...

Ã?ekincelerimin hoşgörü ile karşılanmasından dolayı memnunum. Bende sizin çağrılarınıza kulak verip evrenin oluşumunda sizlere elimden gelen desteği vermek isterim.

Yardım kabul ederseniz. Görüşelim elimden geleni yaparım. En azından o zaman eleştirilerim daha yapıcı olabilir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Starfell doğru bir noktaya parmak bastı. Forum üstünden pek etkili olmuyor. Belki de her ilde bir geliştirici tim oluşturulup oradan diyara bir katkı yapılabilir. Diyarda bir şehri bir ilin geliştirici grubu yapabilir. Bu sayede tek kafadan çıkmamış olan şehirler birbirinden farklı kültürlere de sahip olabilir. Tüm bu çalışmaları birleştirmek ve dünya üstündeki yerlerine yerleştirmek de Saco ve Logan'ın elinde olur.

Hatta Logan ve Sacokhan şehirleri kısaca tanıtıp ortaya atar ve gruplar istedikleri şehir, kale, büyücü kulesi, belli bir karakterin gizli karargahı, gizli bir yasak dinin tapınağı gibi yapıları planlarına kadar üretirler.

Possessed gibi çizimi iyi olan kişiler de karakter portrelemesinde çalışsalar ne kadar güzel olurdu ama artık onun üstüne çok fazla gidildiğini düşünüyorum. Adamın bizim istediğimiz resimleri çizmekten daha önemli işleri de vardır. :D (Bu arada Oren'de çok iyi çizer. Belki yeterince yalvarırsak... :D )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Daha önce canımı sıkan çekincelerimin hepsine tatmin edici cevaplar buldum. Darkgnome'a üşenmeyip hepsini madde madde anlattığı için teşekkürlerimi sunarım. Efla'ya da verdiği güvenceler için teşekkür ederim. Benim bildiğim FrpWorld her zaman eleştirilere açık insanların yer aldığı bir forum oldu. Belki biraz eğri oturmuş olabiliriz ama sonunda doğru konuştuk diye düşünüyorum.

Diyar ve sistem hakkındaki yorumlarımı daha önce yaptım(nasıl olmasını isterdim), ancak nihai karar her zaman diyarı hazırlayanlarda olmalı diye düşünüyorum. Zaten bu diyarı birbirini çok iyi tanıyan oyuncular kabul edecekler diye düşünüyorum. Hayat bulan, gelişen, oynanan bir diyar kabul edilmiş demektir... Bu yüzden ortaya çıkan esere olmuş veya olmamış demektense hemen oynamaya başlamanın daha yapıcı olduğunu düşünüyorum.

Tecrübe ile sabit, bu tür konularda herkes her zaman mutlu olmayabilir ve tıpkı baharat gibi, çok fazla fikrin esere nüfuzu oyunun tadını bozabilir.

Eğer diyarı yaratanlar uygun görürlerse, ben de verilecek görevleri yapmaya hazırım. (Darkgnome'un bahsettiği gibi bir görev ayrımı...)

Prensip olarak hayatımda hiç bir zaman roleplay'in yeşermesine olanak sağlayacak bir proje veya çabaya engel olmadım.

şimdi de tüm gayretimle arkanızdayım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Saolun arkaşlar.. böle sözler bizi daha cok gaza getiriyor..
Saco nunda benimde finalerim bitti.. En kısa zamanda diyar karşınızda olacaktır.

siz bence şimididen ne oynıyacğınıza karar vermek için kitapları karıştırmaya başlayın :D:)

Ama DArkgnom sen karıştırma :P

bogus benle temasa geçersen sana da yapacak bir şeyler buluruz ;)
spkberk@hotmail.com
Post Reply