Nerde Bu Elfler -Orclar _insanlar -troler
Yok abi o karıştırma dönemleri bitti. Artık her kitabın kısa bir özetini hazırladım oradan bakarak çalışıyorum karakterlere. Günü günü-gününe çalıştığında diyar hazırlanmadan 1 gün önce sabahlamaya gerek kalmıyor.Logan wrote:Ama DArkgnom sen karıştırma
Benden de bir şehir gelecekti tabee. Hazrlayamadım ev arayışından. Sonunda o sorun da çözüldü ve kendimi bir versem herhalde bir gün içerisinde şehrin kaba planını çıkartabileceğim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

Çalışmalar tüm hızı ile dewam ediyor merak etmeyin arkadaşlar..
Coming soon..
Cok komik son ya:..
Coming soon..
Cok komik son ya:..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

Bu aRada bir sitemimi belirtmek istiyorum Çok eleştiri aldım gerektiğinde sert tartışmalar oldu yardım ederiz diyenlerin hiç birinden ben haber alamıyorum msn mi yanlış aldınız acaba arkaşlar

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF