burock wrote:puhuhaha, norti, abi Ariel Dağesintisi nedir yaw? Ayşe Teyze Klanı'ndan falan mı? Sen beni güldürdün tempus da seni savaştırsın!!? ne dedim ben yaw
Puhahahaha Abi süper düşünmüşsün yaa.. koptum valla "Ayşe Teyze Klanı" Dağesintisi.... Yok Bahar Havası
her durumda demişsin ama bir oyunda sayısız durum olur.kimi zaman bir büyücüye,kimi zaman bir savaşçıya ihtiyaç duyarsın.bir de sadist bir dm'in elinde hiçbir şey farketmez arkadaşın yazdığı gibi.
blade-singer'ı yeni duydum.ama ismi cidden süper karizma.biraz araştırayım bakalım.
norti kızdıysan bi daha charının ismi hakkında konuşmam, cidden... blade singer çok güçlüdür, dengesizdir, ppye çevirebilir... kullanırken dikkatli olunması farzdır. erethanın da dediği gibi "fireball atan savaşçı..." daha ne olsun.
konuya dönersek cüce savaşçı iyidir eğer campaign boyutlararası diilde veya denizin üzerinde geçmiyosa...
Ivellius wrote:her durumda demişsin ama bir oyunda sayısız durum olur.kimi zaman bir büyücüye,kimi zaman bir savaşçıya ihtiyaç duyarsın.bir de sadist bir dm'in elinde hiçbir şey farketmez arkadaşın yazdığı gibi.
blade-singer'ı yeni duydum.ama ismi cidden süper karizma.biraz araştırayım bakalım.
2e... bi elf kitidir... istersen hemen kaynak söyleyebilirim.... ve ii oynanırsa... tam bir kabus dur.......
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
koptum valla "Ayşe Teyze Klanı" Dağesintisi.... Yok Bahar Havası
Ariel Dağesintisi ismiyle dalga geçilmesinden hoşlanmadığını ikinci kez belirtir
Aynı şekilde Ace Dağesintisi de bundan hoşlanmaz
bu ikinci uyarıdır ve üçüncüsü olmayacaktır (baltam hazır ve nazırdır)
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
büyük ihtimalle kitlerin anlatıldığı herhangi bir kitapta bulursun,ve çok güçlülerdir.Ayrıca 3'rd edition da prestige class olarak yerlerini almışlardır.
Fakat birkaç değişiklik yapılmadan değil,örneğin kendi özel büyü listeleri var.
Noticus wrote:
Ariel Dağesintisi ismiyle dalga geçilmesinden hoşlanmadığını ikinci kez belirtir
Aynı şekilde Ace Dağesintisi de bundan hoşlanmaz
bu ikinci uyarıdır ve üçüncüsü olmayacaktır (baltam hazır ve nazırdır
Baltan her zaman hazır kalacak" En fazla olarak yere düşebilir" O da senin içindeki tüm yaşamı söküp, alacak ejderha alevimden sonra"
benim de en sevdiğim savaşçılar cüceler. ama ben artık drow takılıyorum yine de hiç bir şekilde bir cüceyi bir drowa değişmem. ama drow hızlı ve cüce hantalsa (ki genelde öyle olur) ortda cüce kalır mı bilmem tabi drow daha dansına başlamadan kafasına bir fırlatma baltası yemesi ihtimali de çok yüksektir