Bütün şartlar gözetildiğinde...
Bütün şartlar gözetildiğinde...
çok zaman geçti çok şey değişti...
pyros sana katılmamak elde deil... yerden göğe kadar haklısın...
ama ben 2e elf,fighter-mage kiti olan "blade singer" ı ...başka hiç bir class a değişmem.. inanılmaz karizmatik olurlar...bi anlamda elflerin herolarıdır..inanılmaz saygı ve sevgi görürler bütün elfler tarafından... alem üstündeki bütün elfleri korumaya yeminlidirler....
hakkaten çok iidirler... hakkaten... offffff bi oyun oynatan olsada blade-singer oynasak..... delirdim bak gene......
ama ben 2e elf,fighter-mage kiti olan "blade singer" ı ...başka hiç bir class a değişmem.. inanılmaz karizmatik olurlar...bi anlamda elflerin herolarıdır..inanılmaz saygı ve sevgi görürler bütün elfler tarafından... alem üstündeki bütün elfleri korumaya yeminlidirler....
hakkaten çok iidirler... hakkaten... offffff bi oyun oynatan olsada blade-singer oynasak..... delirdim bak gene......
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
yapma norticus şimdi...
yani burda cüce kardeşlerimizi küçümsemek istemiorum .... ama... sadece bu iş kılla olmaz
... biraz da büyü ister içine... yukardaki elf kitinin adı yeter yaw..."blade-singer"...
.
bu iş galiba gene elf vs dwarf a dönecek...ben susayım artık......
yani burda cüce kardeşlerimizi küçümsemek istemiorum .... ama... sadece bu iş kılla olmaz
bu iş galiba gene elf vs dwarf a dönecek...ben susayım artık......
ben her zaman paladinleri ve ruhbanları sevmişimdir. hem zırh giyme ve iyi silahları kullanma imkanlarında feragat etmiyoruz hem de gayet işlevsel büyüleri kullanabiliyoruz. ruhbanlık esas mesleğim olsa da paladin oynayıp tüm grubu sinir etmek de hiç fena olmuyo. Ayrıca cüce savaşçı/rahip oynamak da çok ilgimi çeker. sadece 2 kez oynayabildim, tadı damağımda kaldı...
War, war never changes...
neyse...ırkçılar burayıda sarmışş.......ama biz konuya dönelim..... 
soruda bütün şartlar gözetildiğinde denior....
bence bu duruma rp olarak bakınca ben human faytır derim... tabe bunu genelde alemlerde dominant ırkın human olduğunu varsayarak söölüyorum... çünkü en az tepkiyi onlar alır...
ne dwarf gibi kıllı olurlar ne ellerinden kollarından garip ışıklar, elektrikler çıkar... ne sivri kulakları vardır... npc encounterlarında her zaman avantajlıdırlar...
hele hele alem ravenloft gibi bi yerse human faytır her zaman hayat kurtarır....
human faytır derim esas olarak.....
soruda bütün şartlar gözetildiğinde denior....
bence bu duruma rp olarak bakınca ben human faytır derim... tabe bunu genelde alemlerde dominant ırkın human olduğunu varsayarak söölüyorum... çünkü en az tepkiyi onlar alır...
ne dwarf gibi kıllı olurlar ne ellerinden kollarından garip ışıklar, elektrikler çıkar... ne sivri kulakları vardır... npc encounterlarında her zaman avantajlıdırlar...
hele hele alem ravenloft gibi bi yerse human faytır her zaman hayat kurtarır....
human faytır derim esas olarak.....
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı