Drizzt'i gördüm ve yalnızca hayalkırıklığı...
Heralde yeteneği daha çok zekasında ve bakış açısında
Öünkü dövüş yetenekleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
Raistlin sana yine bişi dicem ama kızma. şu drizzt olayını tüm odalara taşıma lütfen. Bak yanlış anlama sana kızmadım. Bence sadece Agora'da kalsa yeter. Ok mi kadim dostum
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
A tabii değişik prestige classlar sayesinde çift kılıç kullananlar'ın attack sayısı 8'e kadar çıkabiliyor ve birer biçer döver oluyolar!
bakınız Templar...
Cult of the Dragon'dan sonra da Red Wizards of Thay derim.
Bi sn ben Zhentarimleri son sıraya koydum yaw!
Hemen başka bir örgüt söylüyorsunuz ve Zhentarim ondan daha iyi oluyor Hemen
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Öncelikle uzun bi aradan sonra herkese selamlar.
Yaw raist şu konuyu açtığıma pişman ettin beni her neyse...
Anket hakkında bişeyler söylemek istiyorum, bilmiyorum kaçınız Avatar üçlemesini okudu ama okuyanların inkar edemeyeceği bişey var
Zhentarim'in gücü.Adamlarda öyle bişey varki Zhentarim deyince Zhentil Keep akla geliyo.Yani adamlar devlet olmuş.ayrıca bi tanrının da kara şebekesi olur kendileri.Önce Bane sonra Cyric.Bilmiyorum yani.
Concil of Six ozaman. Ama ben kendim Concil of Wyrms'ı tercih ederim. Irkımdan dolayı tabikide. Ama onlar beni kabulş etmediler. Daha alt bir sınıfa dahil edildim. Beğenirlerse benide alacaklar.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."