Delimisin Cult of the Dragon tabiki. Diğerleri biraz fasa fiso ama hepsini yazmamışsın yaklaşık 7-8 taneler onlar. Icewind Dale oynadın mı sen? bak orda çok işte...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Yaa ben hiç birini işitmedim.. Elf gölgesi ve avater üçlemesi dışında tüm kitapları da okudum oysaki (tabii türkçeye çevrilenler..) Bunları bilgisayar oyunlarından falan mı duydunuz?????? Biraz bilgi versenize....
elimde Cult of the Dragon diye bi kitap. var ismini hatılayamadığım bi sürü var ama sanırım en güçlüleri bunlar ondan bunları yazdım.kitapta en güçlü düşmanları olarak gösteriliyorlar. bi de raini'ye cevap bunlar AD&D kitaplarından.Tabi ki oyunlarda da geçiyor.
ya abi bence yani bende bilmiyorum bunları ama hala ii bir hırsızım ki bu örgütlerin hiç birinin beni yakalayabileceğini sanmam(hadi hep raist mi yapcak şimdide benden bir meydan okuma)
Beni bu hırsız örgütlerden birinin toplantı yerine sok ve tüm kapıları pencereleri çelikle sabitleyip kapat. 10 dakika bağırış çağırış yalvarma yakarma ve korkunç ölüm çığlıkları sonrası kesin sessizliği bozan çelik kapılardan birini parçalayıp dışarı çıkan nefes nefes kalmış kanla yıkanmış zevkten dört köşe sapıkça gülen bir barbar göreceksin. (Meydan okuma mı demiştik )
Bir Drow'un hele hırsız bir Drow'un gücünü asla hafife alma dostum raistlin. Bilmezsin ama MC'Gristle'da bir barbardı ama Drizzt resmen dalga geçti adamla... *evil* *evil* *evil*
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Walla pek de emin değilim açıkçası ama red wizards olması lazım adamlar bildiğim kadarıyla true dweomer cast edebiliyo.Ve yine yanlış bilmiyosam bu büyüler lvl 10 ve üstü büyüler.Sağlam yaani...
Hmm Corax Drizzt ile aynı levelda olsa Drizzti yer ben sana garanti ederim. Hatta gaza geldim şimdi bu konuda ayrıntılı bir yazı yazacam Drizztin ölümünü göreceksiniz niahahaha! ben yalnızca bir "barbar" değilim bunu unutma... :lazer: