En İyisi!

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

En İyisi!

Post by Quel-Shin »

Beyler bilmiyorum bunlardan kaçının ismini işittiniz ama bende merak ediyorum hani.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Delimisin Cult of the Dragon tabiki. Diğerleri biraz fasa fiso ama hepsini yazmamışsın yaklaşık 7-8 taneler onlar. Icewind Dale oynadın mı sen? bak orda çok işte...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Yaa ben hiç birini işitmedim.. Elf gölgesi ve avater üçlemesi dışında tüm kitapları da okudum oysaki (tabii türkçeye çevrilenler..) Bunları bilgisayar oyunlarından falan mı duydunuz?????? Biraz bilgi versenize....
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

elimde Cult of the Dragon diye bi kitap. var ismini hatılayamadığım bi sürü var ama sanırım en güçlüleri bunlar ondan bunları yazdım.kitapta en güçlü düşmanları olarak gösteriliyorlar. bi de raini'ye cevap bunlar AD&D kitaplarından.Tabi ki oyunlarda da geçiyor.
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

En basitinden Icewind Dale 1 veya 2 oynarsanız bunların hepsini tanıyablilirsin Raini. Orada gayet açık şekilde anlatılıyor (tabi ingilizce)...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm ben oynadım fakat bu ayrıntıları pek ciddiye almamışım sanırım. Hemen yeniden başlayıp bitireceğim IWD2'yi!!!
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

oyunları sıyırmamak lazım. Güzel şeyler çıkabiliyo.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

quel-shin wrote:oyunları sıyırmamak lazım. Güzel şeyler çıkabiliyo.
???
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

yani derinlemesine girmek lazım içine.öyle her paragrafı okumadan kolay kolay bırakmamak lazım :wink:
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ya abi bence yani bende bilmiyorum bunları ama hala ii bir hırsızım ki bu örgütlerin hiç birinin beni yakalayabileceğini sanmam(hadi hep raist mi yapcak şimdide benden bir meydan okuma)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Beni bu hırsız örgütlerden birinin toplantı yerine sok ve tüm kapıları pencereleri çelikle sabitleyip kapat. 10 dakika bağırış çağırış yalvarma yakarma ve korkunç ölüm çığlıkları sonrası kesin sessizliği bozan çelik kapılardan birini parçalayıp dışarı çıkan nefes nefes kalmış kanla yıkanmış zevkten dört köşe sapıkça gülen bir barbar göreceksin. (Meydan okuma mı demiştik :twisted:)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Bir Drow'un hele hırsız bir Drow'un gücünü asla hafife alma dostum raistlin. Bilmezsin ama MC'Gristle'da bir barbardı ama Drizzt resmen dalga geçti adamla... *evil* *evil* *evil*
Baron_Sengir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron_Sengir »

Walla pek de emin değilim açıkçası ama red wizards olması lazım adamlar bildiğim kadarıyla true dweomer cast edebiliyo.Ve yine yanlış bilmiyosam bu büyüler lvl 10 ve üstü büyüler.Sağlam yaani...
Evil rises,darkness falls...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm Corax Drizzt ile aynı levelda olsa Drizzti yer ben sana garanti ederim. Hatta gaza geldim şimdi bu konuda ayrıntılı bir yazı yazacam Drizztin ölümünü göreceksiniz niahahaha! ben yalnızca bir "barbar" değilim bunu unutma... :lazer:
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

drizz te sadece bi ranger eğil. hem yalnızda değil.yanında guen var.sihirli arkadaşı.şansın yok adam pervane gibi kullanıyo palaları.