The_Exile wrote:
İyi tamam süründürme o zaman.Kim dedi süründür diye.
Seviyorsan doğru düzgün davran kıza,eğer adam gibi adamsan kolay kolay terkedilmezsin zaten.
Bu arada bayan arkadaş yeni galiba.Zamanla öyle "elini tutmaya bile kıyamıyorum"olayları geçer zaten.Büyüttüğüne şaşarsın.İlk başlarda çoğunlukla öyle olur.
+7532 elimi tutamıyorum lafına benim de bi çift sözüm var, sapıkça anlamda deil ama fiziksel temas bi ilişki için çok önemlidir bana göre, zamanla geçer exile'n dedii gibi..
sevgi ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
findor wrote:yok anlayamadın sevmediğim eğlencesine bi kız olsaydı süründürüdüm şimdi kızın elini bile tutmaya kıyamıyorum...
Seviyorsan doğru düzgün davran kıza,eğer adam gibi adamsan kolay kolay terkedilmezsin zaten.
Bu arada bayan arkadaş yeni galiba.Zamanla öyle "elini tutmaya bile kıyamıyorum"olayları geçer zaten.Büyüttüğüne şaşarsın.İlk başlarda çoğunlukla öyle olur.
yok olum yafff bu kız harbiden başka yani be bilim böle tikkyy felanda değil anlamışsınızdır bunu dert ediyorum başak ama çok hoş ilk defaa böle oldum kıza karşı yoksa ne kızlar geldi geçti beaaaaa ama işte anlatamıyorum yaaa offff:(
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
findor wrote:yok anlayamadın sevmediğim eğlencesine bi kız olsaydı süründürüdüm şimdi kızın elini bile tutmaya kıyamıyorum...
yok olum yafff bu kız harbiden başka yani be bilim böle tikkyy felanda değil anlamışsınızdır bunu dert ediyorum başak ama çok hoş ilk defaa böle oldum kıza karşı yoksa ne kızlar geldi geçti beaaaaa ama işte anlatamıyorum yaaa offff:(
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
hocam bu dünyada kızları çok takmayacan takınca değişiyolar adamın gözünden anlıyolar ne düşündüğünü uzman onlar artık bişi yapamazsın.Sadece kuzu kuzu celladın önüne yat sonunu da düşünme o da adamı zaten şekilden şekile sokuyo kız muhabeti açılınca çıldıracak gibi oluyorum kusura bakmayın yazıyı baştan okumuyom hata olabilir bu arada kısa sürede avatar ayarlayacam...Ne diyom ben yaw...
ahkkk ahkkkk yaa tamam boşverin artık kız olayını başka dertlerimde var onları açıklığsa kavuşturalım
para lazım yaaaa 15 milyar kadar kredi istesem banka vermez dimi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
hacılar derin konu yaff lazım işte nası alcam acaba para bulmak lazım....
derin bir mevzu yafff iş için
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
alla alla olum gel buraya İSKENDER felan ısmarlayayım bea ne öle cips felan adama yakışırmı hiç gideriz pizza yeriz ama 15 milyar lazım
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
AYRILDIK OLUM AYRILDIKKK DERDİM BU :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
olum ne 15 milyar ı yaa kız barışsa bi küslük değil aslında konuşarak ayrıldık :(:(
15 milyar bi iş varda bana şahsi lazım ondan diyoz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...