hepimizin bi derdi var...
hepimizin bi derdi var...
herkesin bir derdi var ister frp ile ilgili ister özel hayatınla ilgili olsun..
herkes bi iki cümleyle anlatsa şu aralar sahip olduğu dertleri güzel olmaz mı...
beklenti ve saygılarımla...
herkes bi iki cümleyle anlatsa şu aralar sahip olduğu dertleri güzel olmaz mı...
beklenti ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
mesela ben bu başlık altına az mesaj gelmesini dert edinebilirim
ciddi cevabım ise:
şuanki sorunum birilerine karşı youn bi özlem duymak umarım kısa sürede yanımda olacak...
özlem ve saygılarımla...
ciddi cevabım ise:
şuanki sorunum birilerine karşı youn bi özlem duymak umarım kısa sürede yanımda olacak...
özlem ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Acı insanı olgunlaştırmaz.
Acı insanın hayata bakış açısını değiştirir sadece.Acı aslında mutluluğun değerli olmasını sağlıyan tek şeydir.İnsanı olgunlaştıran acı değil olaylardır.
Gerçek manevi acıyı bilmeyen insanlardan bu tarz sözleri duymak ne kadar ilginç.
Bu arada dertli bir insan değilim ama bendede biraz hasret var aslında.
Birde para suyunu çekti onun için fecii bir arpa sıkıntısı çekiyorum.
Yakında "Exile Kalkındırma Planı" 'na başlıyacam ama hadi bakalım.
Acı insanın hayata bakış açısını değiştirir sadece.Acı aslında mutluluğun değerli olmasını sağlıyan tek şeydir.İnsanı olgunlaştıran acı değil olaylardır.
Gerçek manevi acıyı bilmeyen insanlardan bu tarz sözleri duymak ne kadar ilginç.
Bu arada dertli bir insan değilim ama bendede biraz hasret var aslında.
Birde para suyunu çekti onun için fecii bir arpa sıkıntısı çekiyorum.
Yakında "Exile Kalkındırma Planı" 'na başlıyacam ama hadi bakalım.
evet cehennemin olduğunu bilmeden cennetin anlamı anlaşılmaz ki..The_Exile wrote:Acı insanı olgunlaştırmaz.
ama Exile gibi daha somut örnekler versek daha ii olcak sanırım..
mesela benim özlemim kız arkadaşıma, kız 3 günlüüne istanbula gitti, şimdiden özledim acaip..
hasret ve saygılarımla....
ahkkk ahkkkkk yaff kız arkadaşıma karşı bi çok aptalca şey yaptım kendimden utanıyorum en büyük derdim bu geceleri uyuyamıyorum içim içimi kemiriyor bu kız beni terk ederse çok haklı ama napamya bilerek yapmıyorum
aşığım ben bu kıza varya çok kötü olurum terk ederse eğer
üniversite arifesinde yıkılırım şerefsizim
aşığım ben bu kıza varya çok kötü olurum terk ederse eğer
üniversite arifesinde yıkılırım şerefsizim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
burda güzin apla gibi görünmek istemem ama yazmak gerei duydum yinede..
findor kardeş, senin durumunda cevap çok basit o zaman, kızı gerçekten seviosan, onun için ufak ödünler ver o zaman, iyi davran ki terk olayı falan olmasın, kıymetini kaybedince bilme adetimizi uygulama bence...
temenni ve saygılarımla...
findor kardeş, senin durumunda cevap çok basit o zaman, kızı gerçekten seviosan, onun için ufak ödünler ver o zaman, iyi davran ki terk olayı falan olmasın, kıymetini kaybedince bilme adetimizi uygulama bence...
temenni ve saygılarımla...
kızı seviosan cidden, bunu bile sölemen hata bence, nie süründüresin kızı yaw... iyilik yap ,sev denize at, elbet biri hakeder bu sevgiide iyilikleri de ..( böle diil de ben yaptım şimdifindor wrote:abi sağolda ne bilim yaaa habri seviyorum ödün veriyorum sevmesem zaten o kızı süründürürdüm peşimde önemli diil ahkkk ahkkk napcam yaa
öneri ve saygılarımla...
İyi tamam süründürme o zaman.Kim dedi süründür diye.findor wrote:yok anlayamadın sevmediğim eğlencesine bi kız olsaydı süründürüdüm şimdi kızın elini bile tutmaya kıyamıyorum...
Seviyorsan doğru düzgün davran kıza,eğer adam gibi adamsan kolay kolay terkedilmezsin zaten.
Bu arada bayan arkadaş yeni galiba.Zamanla öyle "elini tutmaya bile kıyamıyorum"olayları geçer zaten.Büyüttüğüne şaşarsın.İlk başlarda çoğunlukla öyle olur.