18 ARALIK 2004 TAKSİM BULUşMASI
Kentaky ben diğer tanrılardan çok farklıyım.
Kutsamak için bu tarz hediyelere ihtiyacım yok zira tabiat daima kutsar.
Kutsallığı eğer iç huzuru ile bağdaştırırsan.Sen tabiatta kendi kendni kutsaya bilirsin.
Tek başına olduğunu düşün yüksek ağaçların altında kuş sesleri ve yeşil toprak.Yanı başında akan bir şelale,masmavi gökyüzü.
Bunları ben yarattım kutsallığını keşfetmek sizin elinizde.
Kutsamak için bu tarz hediyelere ihtiyacım yok zira tabiat daima kutsar.
Kutsallığı eğer iç huzuru ile bağdaştırırsan.Sen tabiatta kendi kendni kutsaya bilirsin.
Tek başına olduğunu düşün yüksek ağaçların altında kuş sesleri ve yeşil toprak.Yanı başında akan bir şelale,masmavi gökyüzü.
Bunları ben yarattım kutsallığını keşfetmek sizin elinizde.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

bak ya ! ya levi sensiz nasıl eyleneceğiz yahu hımmm ama biliyorum gelebilseydin kesin gelirdin
artık senin yerinede biz eyleniriz
Bu arada geri sayım devam ediyo ayyyy cumartesiye ne kaldı şunun şurasında
umarım başka gelemeyen olmaz. 2004 son buluşması öyle güzel olsun diye bakın yarın gidip rahat edeceğimiz yer bile bakacağım taksimde daha
yaaaa o yüzden kendinizi getirmeye bakın
Bu arada geri sayım devam ediyo ayyyy cumartesiye ne kaldı şunun şurasında
-
Logan
- Kullanıcı

esen bedenim sizinle olamıyacak ama ruhum yanınız da olcak....
şimidi cuma günü çıksam yola akşamdan 5 gübü ordam arabda 5 saat uyusasm kavltı yapsam cokk yorulurum be esen kusra bakama
dogum gününü şimdiden kutlar nice mutlu sağlıklı ailenle sevdiklerinlerle sevidğinle geçirmen dileyi ile...
oren seninle olsun yemiiner inanlarında uzak dur

o buluşmada olmak isterdim sensei ve yeminerle konuşmak benim için büyük zevk olurdu
şimidi cuma günü çıksam yola akşamdan 5 gübü ordam arabda 5 saat uyusasm kavltı yapsam cokk yorulurum be esen kusra bakama
dogum gününü şimdiden kutlar nice mutlu sağlıklı ailenle sevdiklerinlerle sevidğinle geçirmen dileyi ile...
oren seninle olsun yemiiner inanlarında uzak dur
o buluşmada olmak isterdim sensei ve yeminerle konuşmak benim için büyük zevk olurdu
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

eğer doğum gününüz geçtiyese özür dilerim ben hep unuturum herşeyi eğer unutmadıysada şimdiden unutmayayımdiye yazayım dedim...
Niye doğdunu, iyi ki doğdunuz umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz ve umarım ki hayatınız boyunca FRP devam edersinin
İYKİ DOğDUZNUZ

Niye doğdunu, iyi ki doğdunuz umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz ve umarım ki hayatınız boyunca FRP devam edersinin
İYKİ DOğDUZNUZ
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
yaw valla ne desem yalan olur ama beni şımartıyorsunuz teşekkür ederim bu arada arkadaşlar bu buluşma site buluşmasıdır benim doğum günü etkinliğim değil ben bunu bir kez daha belirtmek isterim gelmek için illa beni tanımanıza gerek yok ve sakın gelmemezlik te yapmayın nede olsa benim 3 kutlamam daha olacak yani benim amacım sitedekileri bir araya getirmektir
şimdiden tüm tebrikler için teşekkür ederim