İlk Kin!!!

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ben onun şansının ne kadar olduğunu biliyorum.eğer başka biri bukadar ileri gitseydi şu an yaşıyor olmazdı.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Kan istiyorum....Yaklaş Kaelthas yaklaş...Konuşalım seninle bir...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Sakin ol Illıvatar.Onun zamanı gelince senin olacak.Onu sana vereceğim ama zamanı gelirse.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

quel-shin sakin ol ve agzından cıkan kelımelerı duymanı tavısye ederım cınku arkanda 2 tane oglun var onlar daha gucsuz ve acemı anlatıldıysem cok sevinirim...
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Kaelthas wrote:quel-shin sakin ol ve agzından cıkan kelımelerı duymanı tavısye ederım cınku arkanda 2 tane oglun var onlar daha gucsuz ve acemı anlatıldıysem cok sevinirim...
Tehdit mi ediyorsun?!
Ne yaptığının farkındamısın?
Onlar benden zayıf olsa bile senden kat kat güçlüler.
Zaten onlara sataşan bana sataşır,onları tehdit eden beni tehdit eder!
Bu sefer çok ileri gittin!
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Quel sin ve rahibim kaelthas aranızdaki çekişmenin sonuçlanmasını tavsiye ediyorum... Kin nefret gibi duygular gölgelerde yaşayanlar için zayıflıktır... Gölgeler diyarının üstadı olan quel sin ve hırsızların tanrısının rahibinin bunu bilmesi gerekir. En azından bu savaş boyunca gölgeler dünyasınıngüçlerinin bir arada ve tarafsız kalması gerektiğine inanıyorum dostlarım...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Mask sana saygı duyarım.Ama rahibinin yaptığı saygısızlığı görmezden gelmemelisin.Senin ona gerekli bilgelik ve de usulu öğretmen gerekirdi.Belki de sen denedin ama o öğrenmemiş.

Birlikten kuvvet doğar bunu biliyorum ama bu küstahlık ettelenemez birşey.Kaelthasın sözlerini işittin, böyle sözler sence bir Mask rahibine yakışıyor mu Mask?

Benim çocuklarımdan asla böyle bir saygısızlık görmessin Mask,ben de aynı hassaslığı senin rahiplerinden beklerdim ama boşunaymış.

Ben kimseye kin duymam.Nefretim Kaelethasın küstahlığı sürdüğü sürece sürecektir.
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Quel Sin .... Gölge altının üstadı... Seni dikkatle gözlediğim ve taktir ettiğimi biliyorsundur... Kaelthasın hareketinde yanlış olan taraflar olabilir ancak bu hareket onun karanlığın bilgeliğine ulaşmasından önce idi... Bu noktadan sonra daha dikkatli olacağına inanıyorum karanlığın bilgeliğine ulaşmanın kibir gibi duygulardan arınmak olduğunu bilecektir... Ancak senin oğulun olduğu duyumunu aldığım bir vampirin tapınaklarımdan birine girip bir rahibi öldürdüğünü öğrendim... Quel sin tapınaklarım kutsal mekanlarımdır buralara saldırıların hoş karşılanmayacağını anlarsın sanıyorum.. Bunun tekrarlanmayacağını umuyorum.. Ve rahiplerimi saygı duyduğum ama kendileri seçmedikçe saptırılmaya çalışılmasını hoş karşılamayacağım yollara yönlendirilmemesini senden ve diğer lonca üyelerinden talep ediyorum.. Dediğim gibi ilerde müttefikliğimiz çok ileri noktalara gidebilir hatta böyle olacağına inanıyorum yeterki karşılıklı anlayış içinde hareket edelim...
Yeni rahibim seninle çekişmemesi gerektiği anlayacağını umuyorum ve senden de şimdiye kadar olanları unutmanı talep ediyorum unutma ki o artık yeni bir kaelthas...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Mask tanrılar arasında en çok saygı duyduğum belki de tek saygı duyduğum sensin.Kaelthas olayı hakkında bir kaç açıklama yapmak istiyorum.Saptırılma olayı Kaelthas senin rahibin olmadan önce olan bir olaydır.
Benim indimde değerli bir müttefiksin.Daha da değerleneceğin aşikar.Durum böyleyken seninle ters düşmek istemem.Sen de benimle ters düşmek istemiyorsun belliki.
Kaelthas olayını unutuyorum.Ama ona benden ve çocuklarımdan uzak durmasını söyle.Senin rahiplerin senin iin ne kadar değerliyse benim çocuklarım benim için daha değerlidir.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

quel-shin ben senı hıc bır zaman tehtıd etmedım cocuklarını ettım dogru nedenını ıstersen bıde cocuklarına sor eyerkı bır terbıyesızlık yaptıysam ozur dılıyorum...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Barışmanıza sevindim şu aralar yeterince savaş var....
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Öocuklarımla konuştum.Herşey halloldu.Bu olanları unutacağım.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Herseyin hallolmasına sevındım quel-shin hem senın acından hem kendım acımdam savas bıtene kadar muttefıyız unutma bunu!!!
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Kaelthas wrote:muttefıyız unutma bunu!!!
Sadece susuyorum.Karanlığın hiyerarşisini bilebilcek kadar bilgeyim.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Susma quel-shin icinden gelenleri yuzume karsı sole Mask'a karsı olan pılanlarını bılıyorum ve bunları onlıyıcem ve senı sonsuzluga yollıyıcam zamanı gelınce bu bir tehtid deyil bu benden sana bır hedıye sende kurtulucaksın bende
Locked