Belkide biraz geride kamışsın ama önemli depikl bana kalırsa çok şey kaçırmadın çünkü dedim ya pugun adı bile ançak bir iki bir yerde geçiyor ama seriden kopmamak için okunması gerek tabii...
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
Keşke ben istanbulda yaşasaydım bişeler düşünürdük ama ben bile memleketimde çok uzakta adanadayım ve bu ot memlekette aradığım bir tane kitabı bile bulamıyom.. düzceli yim ve orda olsam daha çok okuma fırsatına sahip olurdum.. orda arkadaşlarımda var birikte alırdık kitap ama burda kitap bile alamıyom maddiyat gerektiriyo birazda deilmi...
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
Bunlar Korondor serisi kitapları. Gediksavaşları ardından diye geçiyordu sanırım. Sonrasında çıkan Asilkan Prenside okumanı isterim. Oda çok güzel bir kitap...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Evet büyüyor ama biraz umulmadık bir şekilde. Bence okumalısın. Gerçi ilk serinin yani gediksavaşlarının yerini tutmuyor bu kitaplar ama okumalısın yani
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
gedik savaşlarını anca bitirdim bütün seriyi okuyan birisi bana ilerde macros un dönüşü ile ilgili bir şey olup olmadığını söyleyebilir mi ?Gerçekten çatlayacağım
]