Öylesine bir mektup... :'(

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ozman sen saygıduyulası bi insansın :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Gaiatar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaiatar »

ulfgar, sen de her konuşmanda dağıtıyosun beni yau..
nasıl konuşmaktır o öyle

bu arada merak ediyorum da, hata sendeyse Aredheliquas, neden düzeltemeyesin bişeyleri?
yazdığın şiir o kadar duygulu ki..
keşke o da okusaydı
ama tabii senin bileceğin iş...geciktiğini mi düşünüyosun acaba?
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

hiç bir sözcük bu pişmanlığı anlatmaya yetmez.. yüzüne bak anlamasını bekle..anlamazsa artık çok geçtir.derim ben.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya abi anlatıım bakın ben size ama kimse arkamdan küfretmesin ne mal cocuk bu diye...
1haftadır bulusmuoduk...
cünkü telefonlarıma cevapvermiyodu ev numarasınıda bilmiodum..
hafta sonu Ankarada bilen varsa AnkaMall' a gittik arkadaslarla, bide baktım yanına bi erkekle orda lokantaların olduu bölümde oturuolar...
ben manyadım orda, çarkım döndü... bekledik bunları cocuk bi ara kalktı tualetlere doru yürümeye basladı bizde tualette dövdük bunu...
sonra aksam kız aradı "askım arayamıorum seni telefon bozuktu ses gitmiodu öbür tarafa dedi"
ben kasten acmadıını zannetmistim öle biriyle görünce,n işte tersledim flm...
oda biras sey yaptı "saten kötü bi gün gecirdim" dedi... bende basladım saydırmaya " geçiririsin tabi bizde sevigiline geçirdik" flm dedim...
oda cıldırdı telefonda, meğerkim konyadan kuzeniymiş...
ilk basta inanmadım ama sonra bissürrü cocukluk resmlerini flm yolladı msn'de
sonrada bidaha konusmuo... :cry: :cry: :cry:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Amanın! :-o Yani ne diyeyim, tabii olaylar bu şekilde gelişince çok da haksız sayılmazsın da olaylar da tam komedi flimlerindeki gibi gelişmiş yani. FrpWorld Ã?öpçatan Team burada, biri bizi mi çağırdı? :-P

Valla bu durumda onun da biraz empati kurup senin durumunu anlaması gerekiyor sanırım..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Yargısız infaz kötü birşey.Ama tabi seni de anlamak gerekir.Senin suçun yok değil demek isterdim ama sonuçta senin de biraz olsan hatan var.Aslında genel olarak şu seni seviyorsa hiçbirşey olmaz .... :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

zaman göstercek herşeyi bi uyansında ariim bakiim...
biyerlere gdip konusmak lasim... :???:
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

kızdan değil çocuktan özür dile.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

cocuk tek gelirse alır olum beni dana gbi bişiy...
cok olduumuız için aldık biz orda... bide cocukla kız gelirse ben tek olcam...
ozmanda daatır beni cocuk...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aslında eğer o cocuk beni döverse kız belki barısır benle laan... :schemes:
.....
yapasmmıki öle bişiy...?
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

abi bak ; ben karagümrük de oturuyorum istanbullular az çok bilir bu ne demek. benim ömrüm kavga gürültüyle geçti. bizi minibüslere doldurup 18 den büyüksen cebine "emanet" verip civar mahallere götürürlerdi mevzu var die. bu semt fotokopi çekip elli bin lira ya gerek yok abi dediğin için "sen bana sadaka mı veriyon lan" tepkisi ile karşılaşıp vurulabileceğin bi yer.. yine de bu adamlar bile bi yanlış yaptılar mı başlarını öne eğmesini bilirler.

çocuk tek gelir, kızla gelir. sen çocuktan özür dilersin. çocuk seni döver elini bile kaldırmazsın hakkın yoktur. suratına bakar bi yanlışlık olmuş genç der kurtardım die sevinirsin. yalnız benim sana öğüdüm gereksiz şovenistlik yapma erkeğim ben ile itliği karıştırma...adamdan özür dile sonucuna katlan.

kız napar bilmiyorum. hakkaten bilmiyorum zor bi durum ona da süre vermek lazım heralde yatışsın ortalık güzel güzel düşünsün die
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

konustuum...
kuzeninden özür dilemedim ama...
ama barıstık biz kızla... :clap:

cok mutluyum beah!!..
ben istanbulu pek bilmediğim için bilemiycem tabi ama heralde senindediğin yer bizim çinçin gbi bişiydir... bikaç arkadasım var orda bilirim orları... eğer dediğin yerde çinçin gibiyse allah kolaylık versin...

zaten benim itlikte şeylikle alakam yok benim girdiğim coğu arbede benimle alakalı dildi saten arkadaslarla alakalıydı ayrıca...

ama bunnarın artık önemi yoq... mutluyum...
önemli olanda bu :king:
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

boşver abi çinçin minçin kapanmış konu sen ona bak :)

mutluluklar dilerim :clap: :clap:
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

eyw...
önemli olanda oydu saten :clap:
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Tebrikler en azından mutlu son :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply