Öylesine bir mektup... :'(
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Öylesine bir mektup... :'(
merhaba adını bilmediğim kız...
hoşgeldin hayatıma...
seninle mutlu oldum ben bu ıssız dünyada
melekler ucusurdu rüyamda
ama ağlıyorum bak şimdi
sen gitmeden önceydi hepsi
ismini fısılda kulağıma
fısılda ki can dolsun bu canıma
ve pencerenden bana baktığında
öğrenmiş olmalıyım adını
ve acabilmeliyim kalbindeki o gizli sandığı
merhaba adını bilmediğim kız
ismini söyleki bana
adına şiirler yazabileyim
yazabileyim adına sonsuz şarkılar
dilden dile dolanan, efsane olan asklar
uğruna verdiğim kavgalar, savaşlar...
Ã? zledim seni güzel kız
Z ihnime kazınmışsın sanki
G özlerin hiç aklımdan çıkmıyor ki
E llerinse benim için başka bir dünyaydı sanki
Hoşçakal adını bilmediğim kız...
aslında ismin pekte önemli değildi
tek önemli olan odamdaki hayaletindi
seninle birlikte o da beni terk etti...
gözyaşlarım arkandan süzüldü
arkanda bir genç var, inan senin için üzüldü...
hoşgeldin hayatıma...
seninle mutlu oldum ben bu ıssız dünyada
melekler ucusurdu rüyamda
ama ağlıyorum bak şimdi
sen gitmeden önceydi hepsi
ismini fısılda kulağıma
fısılda ki can dolsun bu canıma
ve pencerenden bana baktığında
öğrenmiş olmalıyım adını
ve acabilmeliyim kalbindeki o gizli sandığı
merhaba adını bilmediğim kız
ismini söyleki bana
adına şiirler yazabileyim
yazabileyim adına sonsuz şarkılar
dilden dile dolanan, efsane olan asklar
uğruna verdiğim kavgalar, savaşlar...
Ã? zledim seni güzel kız
Z ihnime kazınmışsın sanki
G özlerin hiç aklımdan çıkmıyor ki
E llerinse benim için başka bir dünyaydı sanki
Hoşçakal adını bilmediğim kız...
aslında ismin pekte önemli değildi
tek önemli olan odamdaki hayaletindi
seninle birlikte o da beni terk etti...
gözyaşlarım arkandan süzüldü
arkanda bir genç var, inan senin için üzüldü...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
celeraen
- Kullanıcı

-
ulfgar
- Kullanıcı

hep giderler..gitmeseler bile uzaklaşırlar senden...hep giderler.
gitmeden öğretirler sana gittiklerinde ne olacağını. hep alıştırma yaptırırlar sonra hep giderler işte.. alıştırırlar seni. kazırlar kafana. inanamasan bile hazırsındır ve bir gün...
hep giderler işte..
gitmeden öğretirler sana gittiklerinde ne olacağını. hep alıştırma yaptırırlar sonra hep giderler işte.. alıştırırlar seni. kazırlar kafana. inanamasan bile hazırsındır ve bir gün...
hep giderler işte..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

gitti işte... gitti..
ayrıca ben başlıı bu knu üzerine acmıstım yönetimin kızcaanı sanmıorum... ama kızarlarsada bi bildikleri vardır herlade...
ama bu başlık kapansada.. kapanmasada...
GİTTİ....

ayrıca ben başlıı bu knu üzerine acmıstım yönetimin kızcaanı sanmıorum... ama kızarlarsada bi bildikleri vardır herlade...
ama bu başlık kapansada.. kapanmasada...
GİTTİ....
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
ulfgar
- Kullanıcı

ben deniyorum..
şu anda da içiyorum ben. ama unutmak için falan değil.. şişelere O'nu doldurmak için içiyorum. bunun için boşaltmam lazım önce..şişeleri içine O'nu doldurmak için boşaltıyorum..
deniyorum en azından...
şu anda da içiyorum ben. ama unutmak için falan değil.. şişelere O'nu doldurmak için içiyorum. bunun için boşaltmam lazım önce..şişeleri içine O'nu doldurmak için boşaltıyorum..
deniyorum en azından...
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
ulfgar
- Kullanıcı

şarkılar anlatamaz O'nu sana... döner bakarsın arkadaşının yüzüne, ulan anlatiim dersin yok arkadaşım olmaz bi türlü beceremezsin... bölece kalakalırsın..destek olucam falan demiyorum yalan sölemicem..sana kimse destek olamaz... azıcık kafanı dağıtırsın..sonra...
sonra yatağa girersin işte o zaman başlar herşey..bi anda o yatakta ne kadar mutlu olduğunu hatırlarsın onunla.. seviştiğini değil sarılarak uyuduğunu anımsarsın..seni bir hayvandan ayıran budur işte... onu ne kadar sevdiğini anlatır o lanet yastık...bir gün seni bırakacağını bildiğin için saçlarını toplamışsındır yastıkta kalan.. ve artık yatmadan evvel yastığın onun olan tarafına o saçları koyuyosundur...zaman geçmiştir ama sen unutmamışsındır..
HEHEY.. unutmak istemeyek kim kii ? her anı biraz dolsun içine istersin..onunla geçirdiğin her an zihnini biraz daha kaplasın sana kızıcaklar mı kızsınlar senin için üzülecekler mi üzülsünler... sen üzülmiceksin çünkü
senin şişende yakut var.. o da terkedicek seni ama sen artık alıştın terk edilmeye.. ömrün de seni terkedene kadar.. onun nefesini aricaksın rüzgarda..
**sarhoşum kızmayın sonra
sonra yatağa girersin işte o zaman başlar herşey..bi anda o yatakta ne kadar mutlu olduğunu hatırlarsın onunla.. seviştiğini değil sarılarak uyuduğunu anımsarsın..seni bir hayvandan ayıran budur işte... onu ne kadar sevdiğini anlatır o lanet yastık...bir gün seni bırakacağını bildiğin için saçlarını toplamışsındır yastıkta kalan.. ve artık yatmadan evvel yastığın onun olan tarafına o saçları koyuyosundur...zaman geçmiştir ama sen unutmamışsındır..
HEHEY.. unutmak istemeyek kim kii ? her anı biraz dolsun içine istersin..onunla geçirdiğin her an zihnini biraz daha kaplasın sana kızıcaklar mı kızsınlar senin için üzülecekler mi üzülsünler... sen üzülmiceksin çünkü
senin şişende yakut var.. o da terkedicek seni ama sen artık alıştın terk edilmeye.. ömrün de seni terkedene kadar.. onun nefesini aricaksın rüzgarda..
**sarhoşum kızmayın sonra