Dragonfire wrote:yeni karakter falan açmıcaksın sadece talentlerin 0 lanacak o kadar. Zaten hep inceliyorum ben wow un sitesini. Heycanla 3 kasımı bekliyorum o kadar diyeyim
---------------
Draquin level 60 hunter @ Grim Batol
bak bu güzel oldu işte... içim rahatladı..
benim charda hunter bu arada.. sen ally sın dmi?
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Ben tüm ally acc.leri verdim olduğu gibi horde geçtim. Güzel bir türk guildindeyim (allykende türk guildindeydim) Naxx. da 5-6 boss kesiyoruz. Asıl ben seni beklerim Oren:D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
AAA!!! Martishia senmiydin?? Aynı guilddeydik biz seninle.
hate'di sanırm ama yanılıyorda olabilirm ama seni bi guildden hatırlıorum. vay be
bakım bitsinde eklerim seni direk friendlist'e
bende "Aredelle" lvl 37 nightelf hunter
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Oren_Dautry wrote:muhtemelen o ben değilimdir ben Priest ile <Ashes> dayım...
Rogue ile <Decay> deyim
mortishia da tek başına dolanıo ama ondan önce onlada <Ashes> daydım
walla her charınını ekledim ben snn. bi online göriim direk atcam msg'ı.
da yanlıs hatılıorum demkki oda warlock2tu flm ama... demekki yazılısı flm farklı bi mortishia'ydı.
ilk "osmanlı" guildindeydim bende ama sorra guildmaster sattı, hate'e geçtim. orasıda sarmadı, şimdi chaos. diye bi guilddeyim.
ismi bi elfe pek uygun değil ama ben daha iyisini bulana kdar, en iyisi bu
Dragonfire wrote:Sen 60 olana kadar ben t3 ü fullemiş olurum:D
Hunterim epey iyi durumda birtek güzel bow u yok hala Rhokdelar(kayadeler:p)i kullanıyorum.
walla beim bow'umdaa herşeyimde lvl'ıma göre gayet iyi. 700küsür critic koyyorum daha bu lvl'da izlediğim videolarda 60 adamlar anca 1000 flm vuruo. (yani iyiyim sanırm ama genede sen daha iyi bilirsin durumumu )
bu arada o t3 flm onlar noluo???