WoW'da para kasmak!!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

WoW'da para kasmak!!

Post by Aredheliquas »

ya ben 25lvl ım ama tüm param 5altın...
lvl 40 ta bi binek için cok ucuk miktarlarda para istiyo (yanılıyo olabilirm ama 95altın sanırm [biniş öğrenimi ve kaplanın kendisi dahil])
naıs para kasabilirm bi bilgisi olan varmı oynayanlardan!!!
alltta mileet 450 altından flm bahsedio ben sok geciriorum :D
bilen biri varsa yardım ederse sevinrm...
teşekkürler...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

normal yollardan para kasmak en rahat instancelara sürekli girip çıkarak yapılabilir. Devamlı instancelara giriceksin ve Auction House'da uyun fiyatlara satacaksın.
Sonra da lvl 40 gelmeye az kala(5-6 level gibi) artık skillerini öğrenmeyeceksin çok lazım olanı yoksa. Ã?bür türlü o kadar altını toplamak zor oluyor. Benim 1 altınım kalmıştı dilenmiştim milletten...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

eet ya zaten bi cıakr yerim isntancelar...
da belkide onlardada ucuza flm satıorumdur yani farkında olmadan 10alrınlık bi parcayı 50 gümüşe satmıs olma ihtimalimde yüksek:D
tırmalıyıp durcam yani uzun lafın kısası sanırm!! :???:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

eet biraz öyle bu arad auctioneer diye bir addon var yüklersen rahat edersin, çok kullanışlı...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Eher horde isen wc de deviate fish tutup bunları cooking ile pişi ah de de sat.Yannız horde ah sinde değil booty bay daki aly-horde ah sinde satarsan daha fazla para kazanırsın.Zira horde ah si deviate fish kaynıyor :)
No one hears him cry so he turns to evil...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

SacoKhan wrote:eet biraz öyle bu arad auctioneer diye bir addon var yüklersen rahat edersin, çok kullanışlı...
hmm. bu program ne işe yarıo bide nasıl calısıo biras hakkında bilgi veririsen sevinirm...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

o dosyayı alıp addons kısmına yerleştiriyosun sonra oyunu açıyosun AHye gittiğin zaman scan dediğinde güzel ve kalan zamanı short olan eşyaları gösteriyo alıp geri koyabilirsin ve güzel fiyatlara satabilirsin, ayrıca itemlerin üzerine geldiğin zaman scandan sonra, vendora kaça satıldığını yada ahde kaça satabileceğini söylüyor, çok işe yarıyor...
DefenderOfCorpsE
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DefenderOfCorpsE »

ufffff Wow baydı walla arTık, BeNce para mara kasmaYın Dırek wow u BırakıN derım beN :evil:
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

cidden güzel bi program valla cok saol cok işime yarıycak bu :wink: :roll:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

ne demek her zaman, her türlü püf noktada yardımcı olabilirim...

Saygılarımla...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

yaw bide bşiy sorcam en geç aralıkta yeni pakedin gelceği söyleniyo... şimdi ben bastanmı kascam orda??? bölebi zorunluluk mu var yane?
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

3 kasımda expansion çıkıyor. Hayır kaldığın yerden devam ediyorsun kasmaya level cap 70 oldu sadece. Ayrıca para kasmanın en iyi yolu miner ve herbalisim alıyorsun topladıklarını ah de satıyorsun. Thoriumlardan kristal otlardanda blacklotus buldunmu köşe olursun ama ne yazıkki çbunlar level 60 bölgesinde bulunuyorlar. Artık binilik öğrenmek için çok para harcanacak 40 level muntu 75 skill oldu 60 level mountuda 150 skill. Expansinonda gelecek olan uçan mountlarda büyük ihitimalle 300 skill isteyecek.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bence bi yanlısın var ya şimdi yeni gelen burning crusade de talentler flm farklı hep yani biras garip olmazmı bastan karakter acılmassa bissürür talenti eksik olur insanların...
ayrıca ben bu maddi durumda zor buluorum 100 altını tüm binek masrafları için dahada artarsa napacam daha yaa :(
ama bence karakter yaratım kısmını daha iyi incele eğer bastan acmassan karakteri garip olur yane bence... :|
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

yeni karakter falan açmıcaksın sadece talentlerin 0 lanacak o kadar. Zaten hep inceliyorum ben wow un sitesini. Heycanla 3 kasımı bekliyorum o kadar diyeyim :D
---------------
Draquin level 60 hunter @ Grim Batol
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Okul nedeni ile yaz tatilinden 1 hafta sonra wow u iptal ettim :( .Ama BC çıkcak tekrar açmayı planlıyorum :D
No one hears him cry so he turns to evil...
Post Reply