aşk ve biz insanoğlu..

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

şu anda sevdiğim kızın sevgili var.Kafam atık, kızı unutmaya çalışıyorum, olmuyor.Kendi kafama başka kızı sokayım dedim (Çok zekice bir yöntem!), sevdiğim kızdan güzelini bulamadım :D Her gördüğümde kötü oluyorum.Attila İlhan'ın bir şiiri var.3. şahsın şiiri.İlk 3 mısrası kalmış aklımda

Gözlerin gözlerime değince,
Felaketim olurdu, ağlardım.
Beni sevmiyordun bilirdim

Arabesk dinleme havasındayım.Kendimi kötü hissediyorum.Unutmak istiyorum!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Edmond kendini arabeske verme beter olursun!.. :D

Punk dinle çok rahatlarsın ben öyle yapıyorum... :) (The Offsprings,Greenday,NOFX... vs dinleyebilirsin Offspringsi tavsiye ederim )
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: aşk ve biz insanoğlu..

Post by Darktimes »

Arunt_Khan wrote:Arkadaşlar biçoumuz aşığız eminim... tek taraflı ya da karşılıklı, sorunlu ya da sorunsuz..
Keşke aşık olabilsem.Değer bilmek lazım..Ã?oğu kez düşünüyorum yok mu acaba kalbim diye?Böyle birşey bende mümkün sanırım.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Birgün eminim sende tadarsın o mutluluğu belkide acıyı.. Mutluluğu tatmanı dilerim
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Açıkçası insanın aşık olmasının nasıl bir iş olduğunu tam anlayamadım.Zaman gerektiriyor biraz, biraz şans işi.Biraz göz göze gelme meselesi.

Mesela bu kızla muhabbet ediyorduk.O esnada gerekti ve şiir okumak zorunda kaldım ve şiir okurken gözgöze gelince, işler karıştı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

şöyle hanım hanımcık bir kız çıkmadı ki karşıma...

Not: Ne kadar çok aşk başlığı oldu, havada aşk kokusu var :)

Edit: Kamp küllerini geride bırakıp yelken açarak uzaklaştığım bir adayı tekrar gördüm maalesef... Kalbim tekrar git bak diye fısıldıyordu ve bende bir ahmak gibi dinledim onu... Pazar günü orada olurum herhalde... Mürettebatımla başında oturup şarkılar söylediğimiz o güzel adadaki, söndürmesi 2 yıl sürmüş kamp ateşi başına dönmek... Tek korkum ise gözlerimdeki kıvılcımın o ateşi tekrar tutuşturması... Eğer böyle bir şey olursa yine çaresiz bir sevdaya tutulup gideceğim... Lakin böyle bir şey olmazsa havada uçuşan o aşk kırıntılarına son bir defa bakıp başka adalara yelken açacağım... Umarım... Zaten mürettebatımın en yakındığı şeylerden biri onca ada görmeme rağmen hiç birini beğenememem... Aylarca, yıllarca bu çalkantılı denizde yapayanlız kalmak onlara pek iyi gelmiyor herhalde... Bağırıyorlar bana: "Yeter artık bu çile! Bir yeri beğende orada kalıp mutluluğu bulalım!" Fakat ne arar! Benim beğendiğim adalar ne hikmetse hep dağ tepe! "Küçücük adada dağ ne arar yahu!" diyesi geliyor insanın ama küçük adalarda sevdamı bastıracak kadar yer yok maalesef... O yüzden devasa adalar, hatta kıtalar seçiyorum ama fethetmeside bir o kadar güç oluyor... Hani en ufak bir işaret olsa! En ufak bir umut olsa bu kıtayı fethedebileceğimle ilgili, o zaman denerken ölürüm fakat nafile...

Yok efendim, yok!

Ahh ah... Ateşi söndürelim derken kendimizi yaktık iyi mi!
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

A1: Abi ben bir kızdan çok hoşlanıyorum ama onu sadece Japonya'da yapılmış bir cosplay resmin'de gördüm.

A2: Açıldın mı? Biliyorsun bizim açılma sorunlarımız var.

A1: şiir yazdım cevap vermedi.

A2: Vermez tabii. Duygularını belirten bir hikaye yazacaksın anlarsa anlar.

A1: İşe yarıyor mu?

A2: Bilmem. 4 Ay önce yazdım anladı mı, anlamadı mı bu gün görüp öğreneceğim.

A1: Adı ne?

A2: Yaz aşkı Güzeli.

A1: Abi ben onu başka bir çocukla gördüm. Sanırım dün çıkmaya başladılar.

A2: Hayıııır! :(

Aşk karmaşık konu ama inanın bu başlık daha karışık. Barlar sokağında geçerken belli bir müziği devam ettirmek gibi bir şey oluyor bu başlığın takibi. Yakında bir oyun açayım aşık olacağınız karakterleri ve kendi karakterlerinizi oluşturun. Sonra Karakterleriniz gitsin onlara açılsın. Herkes mi platonik aşık olur kardeşim. Gerçi bende şu sıralar platonik FRPciyim ama... :D

NOT: Yukarıda yazdıklarımda kimsenin alınmayacağını ummakla birlikte açılma konusunda hepinizden daha başarısız olma becerime dayanarak en önünüzde gidip bayrak sallamamı öneriyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Darkgnome wrote:A1: Abi ben bir kızdan çok hoşlanıyorum ama onu sadece Japonya'da yapılmış bir cosplay resmin'de gördüm.

A2: Açıldın mı? Biliyorsun bizim açılma sorunlarımız var.

A1: şiir yazdım cevap vermedi.

A2: Vermez tabii. Duygularını belirten bir hikaye yazacaksın anlarsa anlar.

A1: İşe yarıyor mu?

A2: Bilmem. 4 Ay önce yazdım anladı mı, anlamadı mı bu gün görüp öğreneceğim.

A1: Adı ne?

A2: Yaz aşkı Güzeli.

A1: Abi ben onu başka bir çocukla gördüm. Sanırım dün çıkmaya başladılar.

A2: Hayıııır! :(

Aşk karmaşık konu ama inanın bu başlık daha karışık. Barlar sokağında geçerken belli bir müziği devam ettirmek gibi bir şey oluyor bu başlığın takibi. Yakında bir oyun açayım aşık olacağınız karakterleri ve kendi karakterlerinizi oluşturun. Sonra Karakterleriniz gitsin onlara açılsın. Herkes mi platonik aşık olur kardeşim. Gerçi bende şu sıralar platonik FRPciyim ama... :D

NOT: Yukarıda yazdıklarımda kimsenin alınmayacağını ummakla birlikte açılma konusunda hepinizden daha başarısız olma becerime dayanarak en önünüzde gidip bayrak sallamamı öneriyorum.
Ellerine sağlık Darkgnome... :D Yalnız hikaye nasıl yazılabilir ki??
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome inan bana benden beter olamazsın.

Her şey hazırlanmış, kıza çıkma teklif edeceğim, kız beni bekliyor.Yanına gittim.Ve, ellerimi arkamda bağladım, kız bunun üzerine biraz güldü.Tabi ümitliyim hala.şimdi ben kıza ne diyeceğim?Kekeleyerek merhaba dedim.O da dalga geçerek merhaba dedi.Bennn, bennnn, bennn, seni seviyorum!

Tabi bu esnada volume minimum, kız kahkaha atmamak için kendisini zor tutuyor.Kız İyi diye karşılık vermesin mi?Bu akşam çıkışta bir işin var mı(günlerden perşembe), *Ya bu akşam etütüm var,*, *Has......tır.*, *Bir şey mi dedin?*, Yo hayır, benim de yarın etütüm var da.Ã?yleyse haftasonu ben gelirim, seni dershaneden alırım??*, *E iyi bari!*

Bu olay sabah 9:18'de(saati bile kaldı aklımda.)Tarih 29 Mart 2007'de yaşanmaktadır.Kişiler(Ben ve Kız) ve kurumlar (Gazi İlköğretim Okulu) tamamen gerçektir.Kız öğleden sonra saat 14:16'da vazgeçti.Ben NAKAVT

Tabi başka bir kıza da arkadaşı göndermiştim git söyle diye.Kız gittiğim dershaneyi bahane ederek istememiş.(Bu olay 7. sınıfta yaşandı ha :D Artist kız, kendisinin siyasetten anladığını zannediyordu.)Ben de gittim kıza, *Ben senin gibi bir KÃ?TÃ? KADINI ( :D )(Aslı başka bunun), sevebiliyorum da SEN KİMSİN LAN!* şeklinde cevap verince.İşler sapasardı.Bu ve bunun gibi, değişik değişik hikayeler :D

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Daha da beteri, ilk defa birine açılacaktım... Arkadaşım "Eğer bu seferde söylemezsen benden yardım isteme," diye rest çekince mecbur söylemek zorunda kalmıştım...

(Kızın yüzüne söyleyebilecek cesaretim olmadığı için bu olay msn de geçmekte)

Kıza birinden hoşlandığımdan bahsettim o da iyice heyecanlı: "Vay, sende mi aşık olurdun," demekteydi (odun sanmıştı herhalde :D )
Ben: "Yaa, melek gibi kız, onu çok seviyorum"
Kız: "Kimmiş bakalım, tanıyor muyum?"
B: "Çok iyi tanıyorsun, işte ama yani..ehh...söyleyemem...kem küm..."
K: "Kim bu şanssız- yani pardon şanslı kız?" (burda şaka yapıyordu sanırım arkadaş olarak çok sever çünkü beni -bu da benim lanetim! Sevdiklerim beni arkadaş olarak çok seviyor!)
B: "Bak ya!"
K: "Kim bu kız?"

O sırada arkadaşlarımdan gelen gaz ile

B: "Iııı...şey...ee..seni seviyorum..."
K: "Takvime bakıyorum... Hmmm... Bugün 1 Nisan değil... şaka yapmaya şimdiden mi başladın?"
B: "Keşke şaka olsaydı..."

Konuşma böylece sürer gider ertesi üç gün boyunca hiç bir şey olmamış gibi davranırız ikimizde sonunda kız dayanamayıp hakkında konuşmaya başlar... Ardından uğraşır ederim, hatta evine gidip konuyu konuşmuşluğumuz bile vardır -dediğim gibi yakın arkadaştık- umudum vardı ama olmadı işte... Anlatsam kitap olur :D
Image
Post Reply