Metallica Türkiye'ye geliyor!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yahu ben Metallica küresel ısınma ayağına geldi diye hatırlıyorum, yoksa yanlış mı hatırlıyorum? Tam geleceği gün tatile gidiyorduk da (ne şans :S )
Image
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

judas priest ten haberim yok ama testament geliyor onu biliyorum
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Lord_Feanor wrote:judas priest ten haberim yok ama testament geliyor onu biliyorum
onlar her sene geliyo zaten, sabit gruplar, köftecie falan gidiyolarmış sultanahmette, hatta marduk bile gitmiş :)
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Judas ta testament de geliyor kesin. Bi metallica'yla ilgili kesin bişey yok hala ortada..

Testament bi çeşit festival içerisinde çıkıcak gruplardan sadece biriymiş galiba.. başka bikaç bomba daha bekleniyor. Bu yaz baya coşucaz anlaşılan, şimdiden bilet parası biriktirmek lazım arkadaşlar :D
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

dediğim gibi her sene sabit büyük gruplar geliyor, ama aralarına bir kaç çok büyük grup ekleniyor (mesela bi epica geliyo, sonraki sene children of bodom falan) ama onların yanında tastement, judas priest faşan hep oluyor, boş zamanlarında da türkiyeye geliyorlarmış bazen :D
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben ne zaman hangi konser olucak hiç birinin bilmiyorum şuan :D arkadaşım ( metallica hayranıdır kendisi ) söylediği için biliyorum metallicanın gelebiliceğini.Ya da gelemeyeceğini :D