KATİL FRP

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

Molydeus wrote:Ghost_Of_A_Rose...

Nickin bana fazlasıyla tanıdık geldi...
nası yani blackmore's night grubunun bir şarkısının adı ordan mı?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Bu konuda konuşucak çok şeyim var... Ancak buraya çok azını yazıcam...

Bir toplum düşünün ki; insanlar balık hafızası ile yaşıorlar, yarın dünlerini unutuorlar, sürü psikolojisi deseler herkesin fikri war ancak sürü halinde hareket ediolar, birey olamıolar, en önemlisi düşünmüolar, ... , kaçan bir gol uğruna geleceklerini yok ediorlar, tanımadıkları insanları herşeyle itham edebiliorlar, kendileri çalıp sonra devleti soyuyolar die şikayet edebiliyorlar, vs vs... Tanıdık geldi mi?

İnsanlara nasıl düşünüceklerini televizyon söylediği sürece bizim başımıza böle şeylerin gelmesi çok doğal... Bu bütün toplumların hastalığı aslında... Sadece bazı toplumlarda daha yoğun...

Bir nedeni daha war olayların: Korku...
Korku ki insanın en önemli savunma aracıdır, ırkımızın dewamını sağlayan şeydir belkide... şu anda neyimiz varsa bi anlamda korkuya borçluyuz... Ama her türlü korkuya deil... Korku her zaman doğru deildir çünkü. İnsanlar çok önce sadece içgüdüleri ile yaşamaktan vazgeçmişler çünkü...

Peki neden bizden korkuyorlar? Ã?ünkü bizi ve yargılamadan infaz ettikleri kişileri ve onların uğraşlarını tanımıyorlar. Sonra... bir aydın geçinen medya maymunu çıkıyor, bunlar satanist yarın sizi de kesip yer bunlar dio... İnsanlar hemen bu düşünceyi benliklerine kaydediolar... Gerisini biliyosunuz...

Metalciler sokaklardan toplanıo, metal müzik cdlerine el konuluo, frp zarları satanik ayin malzemelerinin bir numarası oluo, bulunduranlar tutuklanıo, hele magic oynuorsan kesin sende cadılık var vs vs...

Siyah tişörtle dolaştıı için üstü aranılan, ve çantasında magic destesi çıktıı için tutuklanan arkadaşlarım var... Polis baskın yapıo die frp oyun oynadığımız yerlerin kapadığı olduğu oluodu...

Hele piercing varsa sende direkt gözaltı...

Ve sonuç olarak en önemli soru: Ne yapabiliriz? Kendimizi düzgün tanıtmamız lazım. Peki bu böyle düzelicek mi? Tabiki hayır. Ancak en azından sağduyulu bir çevre yaratabilicez... En azından bahsi geçen Ali abi gibi insanlar bulunabilecek çevremizde...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Ghost_OF_A_Rose wrote:
Molydeus wrote:Ghost_Of_A_Rose...

Nickin bana fazlasıyla tanıdık geldi...
nası yani blackmore's night grubunun bir şarkısının adı ordan mı?
herhalde oradan... yada zihnim bana oyun oynuyor.
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

The_KiRaTh wrote:En azından bahsi geçen Ali abi gibi insanlar bulunabilecek çevremizde...
Ali abi kim?
yola devam...
...barış için
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Yakında fişleniyoruz, bilgilerinize
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Ali abi kim?
Benim bir önceki yazımda geçiyor Ali Abi
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

özür dilerim. ben ve isimler konusundaki balık hafızam. haklısın söyleyince direk hatırladım.
yola devam...
...barış için
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

ben 90 laı falan frpci olarak atlatmadım millet daha küçüğüm diye rock ıma metalime karışmıyodu bizim antalyada bi dükkan vardı orda herşey ama frp ile ilgili herşey mevcuttu bu bağnaz gerikafalı saf zihniyet sayesinde kapandı ve şu anda antalyada frp malzemesi satan tek bir yer bilmiyorum ben yani şöyle çdüşünün kendi zarlarımı ankaradan aldım !! daha ne diyebilirimki ayrıca t-shirt satan yerler vardı 2 tane bu metal figur baskılı resimli siyah v.b. oralarda kapandı ben kafayı yemek üzereyim şu anda yani antalyalı bir insan giysisini izmirden alırmı ben antalyada oyun oynamak için adam bulamıyorum bulduklarımda öss ye hazırlanıyolar burdan kaçmak için yada çoktan antalyadan gitmişta sadece arada bi gelen insanlar ve ben seneye yanlızım olay budur işte kurtlar vadisini kahvelerde topluca izleyipte adam öldürüldüğünde hep beraber alkışlar eşliğinde tezağurat eden bir toplum dan ben başka birşeyde baklemem şahsen o televizyonlarda ki magic haberini ailemle beraber izlemiştim ben ve sırf o haber yüzünden kartlarımı 2 ay sakladım da sonra anneme açıklaya açıklaya tek tek bütün kartları gösterdikten sonra rahat bıraktıbeni :-P ne diyim ben bize kolay gelsin :!:
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

Gelsin tabe! Zaten bu hayal kurma becerisine sahip olanların çektiğini daha da kimse çekmiyordur yeryüzünde. Ama en kötüsü de sadece bu ülkeye has değil. Dünyanın her yanında aynı muameleyi gördüğümüzü öğrendim Allah sabır versin hepimize.!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

esasında pek de acınacak bi halde diiliz; çünkü ülkemizdeki hoşgörüsüzlük çarkı sadece frp camiasına karşı işlemiyo. hemen her altkültüre yönelmiş, çeşitliliğe izin vermeyen bi mekanizma sözkonusu.
War, war never changes...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

siyah beyaz var... ara renkleri göremiolar... yazık!
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

AZALIN wrote:siyah beyaz var... ara renkleri göremiolar... yazık!
aynen ööle. zamanında "ne mozayiği ulan!" diyen devlet büyüklerimiz de vardı bizim.
War, war never changes...
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

"ne mozayiği ulan?!"

:)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Kim söylemişti onu.Ben sadece sanatın içine tükürenleri hatırlıyorum.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ohhhoooo.. her taraf melek doldu arkadaş.... avatarlara bak... :P :P :P
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Post Reply