fingolfin: kardeşim herşeye de büyü yapılmaz ki ayıp denen bir şey var. Kırın kaseyi oturun aşağıya. azıcık soğuk olsa ne olur. hem aranızda büyücü varsa şu squva'ya bi büyü yapsın yazık çocukçaaz kurudu kaldı konuşamadı orada
ama ben
yok kesınlıkle kurumadım
ben orda coook cıddıydım.
yanı itiraf bazen seysiz cumle kuramiyorum.
ama orda tam anlamıyla sey i kastetmistim
yani buyu istesem ehodia ya bi el sallarim o halleder
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Ya sorun ettiğiniz şeye bak zaten hava sıcak olucak yere oturmak yerine oarcıktaki yeşilliklere yayılsak.sonra biz erkekler çizgili pjamalarla mangal yakıp diğerlerini beklesek.Gün mutlaka yine karanllık bir yerde bitecekti.
Beyoğlu karakolu
bak simdi
sey olayi hassas konudur.
ben sahsen her seye sey derim. ve bunu ayirt edebilen coooook yetenekli arkadaslarim var.
bi sure sonra neye sey ettigimi cok gusel sey ediyolar. biz de kendi aramizda bir nevi argo olusturmaya calistigimiza gore burda seyi sey icin sey edebiliriz ve kimsenin kafasi karismaz. tamam baslarda olabilir ama herseyin basi seydir-zor.
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
şey hakkında bildiğim bir şey var.O da okadar merifetli bir şey ki her şeyin yerine geçebiliyor ve onun nasıl bir şey olduğunu ancak alimleri şey edebiliyor.
Sanırım çok şey ettim
bence de senin bahsettigin bu sey kesinlikle sey olmali
şey yine yapıcağını yaptı forumun konusu kaydı gitti
Aklıma Gölge simleri geliyor ama bir sürü aklıma yatan bir tanesi söylime içim rahat olsun.
Altın gölge; neden derseniz dikkat edin güneşli bir havada heykelin zemini altın gibi parlıyor...
Bu hırsızların dikkatini çekecektir