Raistilin ve power Play

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :mrgreen:
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Evet arkadaşlar bana meydan okumayı bırakın da beni eleştirin,
ama lütfen eleştirilerinizi destekleriyle belirtin ki havada kalmasın,
yoksa çok kolay çürütülüyorlar ve bir sataşmadan ileri gidemiyorlar üstte görüldüğü üzere...

darko'ya
Ah sitede benim tapınağıma katılmamış bir bayan mı kalmış :P, ama sen DF'ye bile katılmadıysan bu işlerde hiç elin eteğin yok demektir :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

Aman efendim sizin gibi bi Tanrıdan etkilenmemek mümkünmü :mrgreen: ama kalbim Dragonfire'da :wink: her ne kadar ona burda katılmamış olsamda..
Size en içten saygılarımı sunuyor,frpworld'e katıldığımdan beri rp lerinizin hayranı olduğumu belirtmek istiyorum
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Biz de ailecek ilgiyle izliyoruz Raistlin'i :P
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Peki bir eleştiri getireyim. Corax abi neden şu rankleri türkçe yapmıyorsun ? Bence ingilizceler kadar etkili olurlar. Kaosun Gözü , Kargaşanın Peygamberi yada habercisi , Sonsuzluğun bilmemnesi (üzgünüm deselator un türkçesini bilmiyorum ) bence ingilizceleri kadar etkileyici.. Sanırım forumdaki ingilizce rankler sadece senin inanlarına veriliyor. Bir de belki admin ve alt admin öle.. Onlar bile site yöneticisi alt yönetici diye değişebilir belki.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Evet gayet yerinde bir soru...
Senin de dediğin gibi bu ranklerin ingilizce olmasının

Yönetici yerine Admin yazılmasıyla
Kaplanyürek yerine Tigerheart yazılmasıyla
Cehennemalevi yerine Hellfire yazılmasıyla
Tırpan yerine Scythe yazılmasıyla
Maske yerine Mask yazılmasıyla
Ejderalevi yerine Dragonfire yazılmasıyla
vs. vs.
alakası var...

Eleştirinde haklısın fakat bu konuda herhangi bir değişikliğe gitmek istediğimi sanmıyorum...

Darko'ya da en içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

şimdi bence sitedeki en kötü kalpli tanrı raistlin değil arkadaşlar , tabi bu da benim düşüncem...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Sensei wrote:şimdi bence sitedeki en kötü kalpli tanrı raistlin değil arkadaşlar , tabi bu da benim düşüncem...

vala kusura bakma ama sizden dah kötü oldugu kesin hiç olmasa innalar dolaşıyor ortalıkta...
tapınak kuşu...
:D
adm tapınaktan cıkmaya karar verdiğinde... teknoloji gelişmiş olcak ve tankla kapına dayanan süvariler gönrecen..:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Burada lütfen güzel kelimeler kullanalım ve karşıdakini tahrik etmeyelim, eğer çok meraklıysan bunu rp'lerinle yap... :twisted:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Bence de rütbeler Türkçeye çevirilmeli... Zira onlar birer takma ad olarak değil, birer sıfat olarak oradalar ve bu yüzden bir özellikleri yok. Bu nedenle de Türkçe olmaları daha uygun...

Saygılarımla...
Türklider...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben bununla ilgili değilde Findor'un yapılan rp ile ilgili yorumu hakkında bir şey yazmak istedim.. Zaten bu oyunun adı bu FRP. Açılımını biliyorsundur Fantasy Rol Play yani faztazi rol yapma oyunu. Eğer bu oyunda iyi bir rol yapamazsan zaten oyunun tadı çıkmaz. Rp lerini karakterinle özdeşleşerek yapmalısın oyun sırasında sanki karakterinmiş gibi düşünüp onun gibi hareket etmelisin. Ve zaten bunu beceren kişilerin farkını anlıyorsundur. Raistlin bence karakteriyle özdeşleşmiş bir insan ama bunu sadece bu sınırlarda yaşatıyor.

Zaten biz neyi neden tartışıyoruz ki.?! Herkes düşüncesinde özgür, kimsenin aklına silah zoruyla girmiyoruz. Bu yüzden anlaşmazlıklar tabi ki çıkacak...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Sensei wrote:Burada lütfen güzel kelimeler kullanalım ve karşıdakini tahrik etmeyelim, eğer çok meraklıysan bunu rp'lerinle yap... :twisted:
son atışımı yapıuyorum ve sonra susuyorum kardeşim..
vala rp de tanısam meydan okurumda....
işte arkdaş tapınaktan cıkmadığı için :P tanıyamıyorum...:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Söz konusu övgülerin içinde ben eleştirime devam edeyim...

Ranklerin ya da türkçesi ile takma isimlerin değişmemesi tabii ki onun ve belki daha geniş anlamda adminlerin ya da sarayın kararı ancak

Maske yerine Mask yazıldı çünkü bu yeni yaratılmış bir karakter değil bir Fearun tanrısı idi. Bunu direk almayıp çevirmek sanırım Bush yerine çalı demek gibi olurdu. Ya da Yahova ya da Buda yı Türkçeye çevirmeye çalışmak gibi .. Eminim kendi dillerinde bir anlamları vardır.

Dragonfire ve Scythe ye gelince onların isimleri de bir karakterin devamı niteliğinde olabilir ama öyle değilse bile her hangi bir nedenle isimlerini o şekilde seçmiş olabilirler. Mesela yabancılarla da iletişim kurmaları gereken internet camiasında bu isimle tanınıyor olabilirler.

Ancak Rankler ya da rütbelerde bence başa bir sorun var admin veya alt admin olan arkadaşların bile isim seçimleri kendi tercihleri iken ranklerin ya da rütbelerin hangi dilde olacağının seçimi benim fikrimce site politikasını yansıtan bir şey (sonuçta hiçbirimiz kendi kafamıza göre bir rütbe alamıyoruz değil mi? ? ? Mesela ben ozanların Kralı rütbesini alamıyorum : ) ) ) ) ) Benim fikrimce de site politikası tamamen site içinde kalacak olan bu rütbelerin türkçe olması şeklinde olmalı... Bunun dışında eğer üngilizce olacaksa da hepsi inglizce olmalı bence... Yani mesela yarın öbür gün arapça da rütbe almak isteyen olabilir. Bilmiyorum bana sanki bu kadar dil bir arada kullanılırsa sorun olabilir gibi geliyor.

Admin yerine yönetici denmesine gelince... İnternet diline bu bu şekilde oturmuş. Bir bakıma trkçeye geçmiş bir kelime denebilir. O nedenle sadece admin kelimesine benim fikrimce bir ayrıcalık tanınabilir ama bunun da değişmesinin sorun çıkartacağını sanmıyorum. Zaten alt adminlere Sub admin ya da ingilizce karşılığı neyse o şekilde hitab edilmiyor. alt gibi türkçe bir kelime kullanılıyor.

Dediğim gibi bu sonuçta benim fikrim... Bence bu rütbelerin türkçe olması daha iyi olacak. Ama böyle de iyi olduğu düşünülüyorsa böyle devam eder tabii ki.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Rütbelerin Türkçe ya da ingizce olmasının bence bir önemi yok.

Bunun dışında Raistlin'e artık iyi mi dersin kötü mü dersin bilemeyeceğim ama bir eleştirim olacak..

Abi çok kötüsün ya :P (Herhalde iyi bir eleştiri oldu :D)
Only God can Judge me!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Daha önce de dediğim gibi yerinde bir eleştiri ama değişiklik düşünmüyorum kendi adıma... Hatta araştıracak zamanım olursa o rankleri latinceye çevirmek istiyorum... Bazı rankler yalnızca bir takma isim değil...

Hand of Slaughter: Katliamın Eli
Eyes of Destruction: Yıkımın Gözleri
Heart of Chaos: Kaosun Kalbi
Prophet of Chaos: Kaosun Peygamberi
Desolation of Eternity: Sonsuz Yalnızlık

Bunlar aynı zamanda onların adları... Hatta gerçek adları artık onların takma adları diyebiliriz... Seçilmişlikten düşerlerse normal ranklerini geri alırlar...
Post Reply