Raistilin ve power Play
Raistilin ve power Play
Tanrıların en kara kalplisi ve en çok rütbeli kötü savaşçı bulunduranı....
Sitenin Poer play kaynağı raist sende olmasan ne yapardık biz
gerçek anlamda kendini rp lere kaprıtan ve bunu şaşalı bir dille anlatan sayılı arkadaşlardan biridir bir zamanlar oynattığı karakterlerde power play terörü yaparken şimdilerde ise TANRI POWER PLAY ı die adlandırdığımız olayı canlandırıyor....
İişini kısmi olsada başarılı yapıyor sitenin geneline göre ama pwp bizim siteyi biraz aşıyor gibime geliyor
ciddin anlamda kendine ordu kurma yolunda ilerliyen herkesi güç vaad ederek en safından en iradelisine kadar yanına çeken tanrı helal olsun
aslında diyecek çok şey var ama napalım adam yapmış ve yapıyor sitenin en köklülerinden birisi olayların baş kahramanı bir çok yerde verilen kılıcı sayesinde şimdilerde ise cervantes ile aramızda diyarda gezinmekte çok dumur oldum yılların corax ı hellfire sı raistilin i şimdilerde iyi bir karakter oynatıyor şaşmamak elde değil doğrusu ben dumur oldum zaten göründe
ordu kurma çalışmalarında oren in ışığında diğer karakter ile yürürken sana başarılar diliyorum raistilin...
Murdak...
Sitenin Poer play kaynağı raist sende olmasan ne yapardık biz
gerçek anlamda kendini rp lere kaprıtan ve bunu şaşalı bir dille anlatan sayılı arkadaşlardan biridir bir zamanlar oynattığı karakterlerde power play terörü yaparken şimdilerde ise TANRI POWER PLAY ı die adlandırdığımız olayı canlandırıyor....
İişini kısmi olsada başarılı yapıyor sitenin geneline göre ama pwp bizim siteyi biraz aşıyor gibime geliyor
ciddin anlamda kendine ordu kurma yolunda ilerliyen herkesi güç vaad ederek en safından en iradelisine kadar yanına çeken tanrı helal olsun
aslında diyecek çok şey var ama napalım adam yapmış ve yapıyor sitenin en köklülerinden birisi olayların baş kahramanı bir çok yerde verilen kılıcı sayesinde şimdilerde ise cervantes ile aramızda diyarda gezinmekte çok dumur oldum yılların corax ı hellfire sı raistilin i şimdilerde iyi bir karakter oynatıyor şaşmamak elde değil doğrusu ben dumur oldum zaten göründe
ordu kurma çalışmalarında oren in ışığında diğer karakter ile yürürken sana başarılar diliyorum raistilin...
Murdak...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Ha ha ha ha ha...
Teşekkür ederim bir kaç bölüm için özellikleri şunları çok beğendim:
30 Kişinin katledildiği bir RP'den hayatta çıkan ya da diğerlerine kıyasla çok daha iyi RP yapanlardan oluşan *elit* bir kadro kurunca yine amacıma ulaşmış oluyorum.
Pop bir Tanrı olma amacım zaten yoktu, RP'si kaliteli olanları özenle seçtim ve senin benim tapınağıma alınmama nedenin de seni bu konuda ciddi anlamda yetersiz bulmamdı.
Böyle bir başlığı neden açtığın hakkında da zaten pek bir fikrim yok. Kıskançlık desem değil, sözlerini anlatacak birisi bulamamış olman desem değil. Normalde bu tarz bi başlığı silerdim ama bu tür başlıkların açılması bence eleştirenin mi yoksa eleştirilenin mi hatalı olduğunu sergilemenin etkili bir yöntemi...
Tanrı Oren'le karşılıklı diyalog kurmaya kalkan karakterine iyi şanslar
Teşekkür ederim bir kaç bölüm için özellikleri şunları çok beğendim:
Demekki amacıma ulaşmışımTanrıların en kara kalplisi
Eh inananlarından 4 tanesi ustalık sınavını vermiş, senelerdir sitede iyi RP yapmayı öğrenmiş üstadlar olunca...en çok rütbeli kötü savaşçı bulunduranı
30 Kişinin katledildiği bir RP'den hayatta çıkan ya da diğerlerine kıyasla çok daha iyi RP yapanlardan oluşan *elit* bir kadro kurunca yine amacıma ulaşmış oluyorum.
Pop bir Tanrı olma amacım zaten yoktu, RP'si kaliteli olanları özenle seçtim ve senin benim tapınağıma alınmama nedenin de seni bu konuda ciddi anlamda yetersiz bulmamdı.
Senin bu eleştirdiğin şey edebiyatın ve şiirselliğe giden yoldur. romanlar ve efsaneler bu yolla yaratılır, demekki bu amacıma da ulaşmışımgerçek anlamda kendini rp lere kaprıtan ve bunu şaşalı bir dille anlatan
Kesinlikle doğru düşünüyorsun ama ben zaten bunu saklamıyorum...ciddin anlamda kendine ordu kurma yolunda ilerliyen herkesi güç vaad ederek en safından en iradelisine kadar yanına çeken tanrı
Eyvallah Findorcuğum, bence o hor gördüğün RPleri biraz daha okuyup kendine birşeyler kapmaya çalışabilirsin.ordu kurma çalışmalarında oren in ışığında diğer karakter ile yürürken sana başarılar diliyorum raistilin
Böyle bir başlığı neden açtığın hakkında da zaten pek bir fikrim yok. Kıskançlık desem değil, sözlerini anlatacak birisi bulamamış olman desem değil. Normalde bu tarz bi başlığı silerdim ama bu tür başlıkların açılması bence eleştirenin mi yoksa eleştirilenin mi hatalı olduğunu sergilemenin etkili bir yöntemi...
Tanrı Oren'le karşılıklı diyalog kurmaya kalkan karakterine iyi şanslar
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Abi bu mücadelelerde büyü kullanmak serbest olacak mı? Parmağıma bulls strenght çeksem power play olur mu ya da yakantop oynarken ateştopu atsam 
Geyik bir yana da ben power play görmüyorum. Monotonluktan kurtarılmış olmuyor mu böylece.Risk almadan başarı olmuyorsa risk alınca da başarı şansı verilmelidir. Ayrıca power play karakterlerin güçlü olması demek değildir. Arkadaşlarımdan hiçbirinin de kötürp yaptığını düşünmüyorum. Yoo bu power play değil. Raistlin de bir tanrının yapamayacağı şeyleri yapmadı.
Geyik bir yana da ben power play görmüyorum. Monotonluktan kurtarılmış olmuyor mu böylece.Risk almadan başarı olmuyorsa risk alınca da başarı şansı verilmelidir. Ayrıca power play karakterlerin güçlü olması demek değildir. Arkadaşlarımdan hiçbirinin de kötürp yaptığını düşünmüyorum. Yoo bu power play değil. Raistlin de bir tanrının yapamayacağı şeyleri yapmadı.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Abi şimdi bu seçilmişler nasıl seçiliyor ? ? ? Bi bilgi versenize... Merak ettim. Bir de rank deki adların bir anlamı var mı ? Ã?rneğin Fingolfinin Destonlation Of Eternity ismi ile ona verilen ne bileyim güçle ilgili bir şeyler var mı ? Yani ne bileyim sonsuzlukla ilgili bi şeyler...
Bi de Corax abi FR da böle Mystra çok seçilmiş seçiyordu... Sonra öldü sana da aynı şey olaca deil ama yine de geçmişi de bi bilmek lazım ki riskler azalsın di mi ? ? ?
Bi de Corax abi FR da böle Mystra çok seçilmiş seçiyordu... Sonra öldü sana da aynı şey olaca deil ama yine de geçmişi de bi bilmek lazım ki riskler azalsın di mi ? ? ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Her seçilmişin bir işlevi ve görevi var.
İşlevini yerine getiremeyeni yedek parçayla değiştiriyoruz. 5 sene paslanmazlık garantili her biri...
Henüz hepsi bir araya toplanmadı o yüzden işlevlerini bilmeniz mümkün değil, zaten işlevlerinin ortaya çıkmaması işimize gelir, sessiz ve derinden kaos yaratmak gibisi yok...
İşlevini yerine getiremeyeni yedek parçayla değiştiriyoruz. 5 sene paslanmazlık garantili her biri...
Henüz hepsi bir araya toplanmadı o yüzden işlevlerini bilmeniz mümkün değil, zaten işlevlerinin ortaya çıkmaması işimize gelir, sessiz ve derinden kaos yaratmak gibisi yok...
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Logan
- Kullanıcı

hııı vala raisitn rp çok başaralıydı öldükten sonrada bir süre takip etim ben...
.....
neyse iiiy şeçilişlerin var...
ne diye yim...
zaten orenle birbirinizin şeçilmişi olmanız bay iiyi bir şey...
ya ben ne zaman seçilecem...
hüüü
.....
neyse iiiy şeçilişlerin var...
ne diye yim...
zaten orenle birbirinizin şeçilmişi olmanız bay iiyi bir şey...
ya ben ne zaman seçilecem...
hüüü
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
İlk olarak ortamda power play den ziyade bol rp vardı.Uzun bir süre handan çıkamadığımızı bilirim.Ayrıca her tanrının kendine seçeceği kişiler onların inanışına göre değişir.Kaos ve katliam tanrısının kendisine seçilmiş belirlerken bu acımasız katliamdan sağ çıkanları kabul etmesinden doğal bir şey olduğunu sanmıyorum.Ayrıca sadece powerplay olsaydı orada ölen karakterlerin sahipleri tekrar yeni karakterlerle kaos tanrısı hizmetine dönermiydi bilmiyorum ki bunların çoğu sitede gerçekten iyi rp yapan kişiler.Hatta bu konuda hükümlünün sadece rol yapma kaygısı taşıdığından eminim öyle olmasaydı bir şaklabanla değil biçer döver şeklinde bir karakterle geri gelirdi herhalde.Ayrıca Kaos lejyonu büyümeye devam ediyor ve edecek yakında yeni katılımları göreceksiniz.Eh bu da bizim sürprizimiz olsun bonservisi elinde olan bir oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor eheh.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
bu başlığı açmaktaki amacım görüşlerimi forum ortamında seninle ve diğer kullanıcı arkadaşlarımla paylaşmaktı lakin kötü bir şey yaptım isem affınıza sığınıyorum ama öyle olmadığınıda düşünüyorum...
ama yinede alışmaya başladım zaten benimde "BEN SÃ?PER RP YAPIYORUM RAİSTİLİN VE SEÃ?İLMİşLERİ HALT ETMİş HEPSİNİ SİLER GEÃ?ERİM" gibi bir iddiam yok maalesef bunuda belirtmek isterim kendi çapımda eylenirken olaylara karışmaya çalışıyorum
kimi yerde biraz fazla kaçırıyorsun gibime geldi ama yinede işini yapıyorsun aslında bu konuda kara olma konusunda YEMİNER in de aktif olmasını beklerdim lakin onda rp die bir olay yok.Alıntı:
Tanrıların en kara kalplisi
Demekki amacıma ulaşmışım
eh hadi öyle olsun bakalım neyse yarışmacı kadrona başarılar diliyorumAlıntı:
en çok rütbeli kötü savaşçı bulunduranı
Eh inananlarından 4 tanesi ustalık sınavını vermiş, senelerdir sitede iyi RP yapmayı öğrenmiş üstadlar olunca...
bana kalırsa bu konuda amacına ulaşmış sayılmassın gibime geliyor pek ama yinede saygı duyarımAlıntı:
gerçek anlamda kendini rp lere kaprıtan ve bunu şaşalı bir dille anlatan
Senin bu eleştirdiğin şey edebiyatın ve şiirselliğe giden yoldur. romanlar ve efsaneler bu yolla yaratılır, demekki bu amacıma da ulaşmışım
ben bu yazıları yazarken kimseye iğneleme yapmadın yapılmasınıda istemem hor görme olayı şu açıdan olabilir bana çok abartı geliyor ama gerisine karışmam sen yada bir başkası benim rp seviyme karar verebileceğinizi sanmıyorum belkide forum larda böleyimdir zaten masaüstü bi çok kişi ile oynadım forum rp lerine pek sıcak değilimEyvallah Findorcuğum, bence o hor gördüğün RPleri biraz daha okuyup kendine birşeyler kapmaya çalışabilirsin.
ama yinede alışmaya başladım zaten benimde "BEN SÃ?PER RP YAPIYORUM RAİSTİLİN VE SEÃ?İLMİşLERİ HALT ETMİş HEPSİNİ SİLER GEÃ?ERİM" gibi bir iddiam yok maalesef bunuda belirtmek isterim kendi çapımda eylenirken olaylara karışmaya çalışıyorum
arkadaşım dediğim gibi ben görüşlerimi sundum kimsede hata yok bunu böyle bilin okeNormalde bu tarz bi başlığı silerdim ama bu tür başlıkların açılması bence eleştirenin mi yoksa eleştirilenin mi hatalı olduğunu sergilemenin etkili bir yöntemi...
fingolfin geyik yapmıyoruz abi oke ?? umarım anlamışsındır ki bu konularda çok ciddi ve sert bir kişiliğe sahipsin die biliyordum ama neyse öle değilmiş demekki....Raist abi rica ediyorum powerplay'e kaçma, bir dahaki sefere seçilmislerini daha güzel yöntemlerle seç. Satranç oynasinlar, ne biliyim bira içme yarismasi yapsinlar. Ama öyle kara topraklar falan yanlis seyler bunlar.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Eh kaos ta guzeldir tabi ama bir hirsiz olarak ben duzenin hukmunu tercih ederim. Yaptigim i$In takdir edilmesi ve beni digerlerinden (basit hirsizlardan) ayiran ozellikte i$im olsa gerek. Kaosun hukum surdugu bir yerde nasil guzide bir tapinak bulup soyabilirim ki orasi buyuk ihtimalle yagmalanmi$tir.
Raist adam secerken ce$itli buyu sozlerine ba$vuruyor ama nedense hepsi oooo piti piti $eklinde ba$liyor
Raist adam secerken ce$itli buyu sozlerine ba$vuruyor ama nedense hepsi oooo piti piti $eklinde ba$liyor
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Findor sadece izledim ve hiç görüşlerimi belirtmedim bu ana kadar ama şu anda iletmek zorunda olduğumu hissediyorum.
Hiç yapıcı değilsin tamamen yıkıcısın. Biri ile tartışman sonlanmadan gidiyorsun bir başkasına laf atıyorsun.YEMİNER in de aktif olmasını beklerdim lakin onda rp die bir olay yok.
Sanırım sadece sana yok gibi geliyor ama ben var olduğu kanaatindeyim."BEN SÃ?PER RP YAPIYORUM RAİSTİLİN VE SEÃ?İLMİşLERİ HALT ETMİş HEPSİNİ SİLER GEÃ?ERİM" gibi bir iddiam yok maalesef bunuda belirtmek isterim"
Buda demektir ki kişilik tahlili yapmak biraz zor bir iş. Sen hâla bu işi başaramıyorsun. Fingolfin hala geyikten hoşlanmayan birisi ama geyikten hoşlanmaması demek kırk yılın başında bir tane geyik yapmasını engellemez sanıyorum. Buda onun seçimlerine kalmış. Tek bir hareket tüm kişiliği etkilemez.fingolfin geyik yapmıyoruz abi oke ?? umarım anlamışsındır ki bu konularda çok ciddi ve sert bir kişiliğe sahipsin die biliyordum ama neyse öle değilmiş demekki....
Bence başka görüş sunma görüşlerin görüşten başka her şeye benziyor.arkadaşım dediğim gibi ben görüşlerimi sundum kimsede hata yok bunu böyle bilin oke
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Aslında Raistlin'in yaptığı power play değidir o şu anda tanrıdır onun normal konuşmaları hareketler tanrı gibidir ama bu tanrı hareketleri konuşmaları bize power play gelir.Power paly tam bizim gibi player'lara yaptıklarımıza söylediklermize söylenmesi lazım.Tarıların power play'i bence normal adı üstünde tanrı.
Saygılarla Green...
Saygılarla Green...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı