abi bu nedır ya uo oynamayın ya gıdın evınıze alın yenı bır frp oyunu hem net parasından kurtulun hem kafanısza gore takılın ya ne ugrasıonuz bole alla alla eyvah oldum verıte setım gıttı derdı yok ne bılıım bloodrock setım +15 katanam gıttı derdı yok gıdın evınıze acın ıce wınd dale 2 yı tyakılın kafanıza gore all alla
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Zaten uonun kazandıgı tek nokta chat ve ınsanların sıkılmaması ınsanlar oradakı karakterlerle bırlesıyorlar adam yatagına yattıgı zaman yarın ne olucak dıye merakla yatıyorlar anlatılıcak gıbı deyıl dedyım gıbı uonun tek kazancı chat ve ınsaların oynadıgı oyundan sıkılmaması
Bence eglenceli ama cok fazla oynayinca cidden cok bos vakit harcadigini farkediyosun. Yine de define avina cikmak, ejderha oldurmeye gitmek dungeonlarda defalarca kez olmek eglenceliydi
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Cidden public serverda çekilmeyecek derecede sinir bozucu adamlardan bol bol var... Üstelik hiç bir şey doğru düzgün çalışmıyor, emek versen de boşa gidiyor, birileri her zaman kayırılıyor falan filan...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Evet bence de.Rp2yi zorunlu kılanlarda oynanmalı bence.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Abi ethernass iyi bir server olabılır rp de yapılabılır bır sey solemıyorum fakat, ızın sorunu rp'nın ethernass harıcındekı serverladada yapılmasıdır.
Elımde bır server var hemde delırler gıbı her seyı hazır yapılmıs baglantı olsa hemen baslatıcam fakat bbaglantım yok yada ıyı bır host bulsam fakat yok.Benım ıstedyım tek sey rp ethernass harıcınde dıyer shardlardada yapılmasıdır.