Ultima Online

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Ultima Online

Post by Kaelthas »

Buradan tum ultima online oynıyanlara sesleniyorum o oyun denemıyıcek kadar berbak bır oyundur yanı ne bılıyım soylenecek soz bulamıyorum adam dıyorsunuzkı gel dıyorsun maceraya cıkalım adam sana dedıyı cevap bu gıt be adam muhabbet edıyoruz sonra bu oyundan ne beklersın eyerkı ıllaha ultima online oynıcam dıyorsanız OSİ tavsiye ederim
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Geçen sene Fener'in Gs'ye 6 attığı maçı izledim.Sonra Ultima oynıyayım dedim.Britain'in sokaklarında miller "lay lay lay lay lay lay lay lay laaay yaşaaa fenerbahçeee"diye dolaşıyordu.

Sonra maç kavgası falanda olmuştu. :D
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

bılıyorumn ole geyıklerı var fakat benım sıze anlatmaya calıstıgım ultıma onlınenın rezıllıyıy bak kendıne oyluyorsun ınsanlar bu oyunnu frp olarak yaptılar belkı bılıyorsundur ama kusura bakma bunu soylemek zorundayım sızın gıbı kısıler oynun amaclarını ortadan kaldırıyor
Strahd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strahd »

harbi ya güzelim oyunu batırıyolar adamlar sanki gerçek hayatta yaşıyolar yok ev alcam yok devekuşu alcam sırf para kazanma olayına çevirmişler halbuki oyunda esas amaç rol yapmak ama bi bedava server danda daha fazlasını beklemek ne kadar doğru olur onuda bilemiycem
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Sthard bu konuda tamamıyle sana katılıyorum adamlar rol yapıcagına sen ne zaman cafeye gelıytorsun dıye soruyorsa eyer bu oyun berbat bır sunucusu var demektır dedıyım gıbı uo OSİde oynanır
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

UO oynanmaz. Nokta.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Raistlin sana katılıyorum tam bir sacmalık
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

UO oyanmışlığım vardır hepsinde garip maceralara atıldık yeni karaterlerle dungeonlara girdik ve tabiiki öldürüldük PK denen ve seni öldürünce küfürler savurup dalga geçen adamlar tarafından... Güçlü karakteriniz olduğunda da pek farketmiyor... Gidip bir yaratık öldürecekken başka birisi gelip sizi öldürüyor ne kadar garip bir mantıktır... Dungeon değil yol geçen hanı o oyundaki yerler...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

raistlin sana katılmıyorum.şu an kapanmış olan bir shard var. adını söylemiyeyim bilen bilrir.Orada rp herşeydi.rp dışı birşey yaparsan rp puanın düşüyor eksiye gelincede karakterin siliniyordu.sharda girebilmek için hikaye yazıyodun.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

quel-shin o shardda manisada 3 kısde acc vardı ve bırısı bendedydı dedıyın gıbı fakat o shard neden tutulmadı kendınde bılıyorsun cunkı turkıyedekı ınsanlar uo oynamayı bılmıyor kendınde bılıyorsun haksızsam soyle
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

aslında doğru.giren az vardı.nebula gibi yerlere benzemez orası.
ama zannedersem tekrar açılcak.sanki böyle birşey duydum.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

İstisnalar kaideyi bozmaz dostlarım...
Hapse düşenlerin arasında suçsuz olan bir kaç kişi var diye hapse düşen herkesin suçsuz olduğunu varsaymıyoruz değil mi?

Yalnızca bir iki shard rp'yi zorla yaptırıyorsa bu bütün ultimanın rp için oynanan bir oyun olarak kabul edilmesini gerektirmez...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Cok haklısın dostum 1-2 tane shard rp yapmaya calısıyor dıye uo yu savunmak bence sacmalık olur belkı takıp etmıssındır SNN turkıyenın zamanında en ıı servırı ıdı neden kapandı kımse rp yapmıyor ve kapandıgında sıteye yazdıkalrı uzunca yazı (Turkıyedekı kımse ultıma olnlıne oynamayı bılmıyor) aynen bunu yazdı adamlar bılıyormsn yanı uo turkıyedekı hıc bır serverda oynanmaz
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Biz adı geçen RP serverinde 2 yıldır gayet mutlu oynuyrduk. Sayımız azdı ama yinede zevkliydi. şimdi yeniden açıyoruz. Herzaman söylediğimiz birşeyi söyleyelim; Biz UO oynmıyoruz bir Ethernass'ta FRP oynuyoruz. RP nin zevkine varabilirsiniz. Ayrıca Snn deki kapanmanın asıl sebebi GM'lerdi. Ama herneyse konu bu değil. Diyeceğim şu ki siteyi bir ziyaret edin.-> www.ethernass.org
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Dragonfire wrote:Biz adı geçen RP serverinde 2 yıldır gayet mutlu oynuyrduk. Sayımız azdı ama yinede zevkliydi. şimdi yeniden açıyoruz. Herzaman söylediğimiz birşeyi söyleyelim; Biz UO oynmıyoruz bir Ethernass'ta FRP oynuyoruz. RP nin zevkine varabilirsiniz. Ayrıca Snn deki kapanmanın asıl sebebi GM'lerdi. Ama herneyse konu bu değil. Diyeceğim şu ki siteyi bir ziyaret edin.-> www.ethernass.org
Çok iyi demişsin.Olay ultima oynamak değil,ethernass'ta oynamaktır.Ultimanın hiç bir şeyi umrumda değil.para verip oyna deseler ethernasstan başka yerde oynamam.Öünkü o zaman diablodan farkı kalmıyor.