squva flint özür özür özür
-
ketchup
- Kullanıcı

kimse kazıklamadı beni,sadece quele olan sevgimi
bilen arkadaşlar bana hediye olarak verdiler ki,quelle anlaşabileyim
sağolsunlar beni çok düşünürler....quel ankaraya gelecek ama bizler hazırlıklara şimdiden başlıyoruz,kazık olayını hallettik,şimdi şöyle muhteşem sarımsak arıyorum,tosyaya telefon açıp siparişimi verdim,1 haftaya kadar elimde olur
sağolsunlar beni çok düşünürler....quel ankaraya gelecek ama bizler hazırlıklara şimdiden başlıyoruz,kazık olayını hallettik,şimdi şöyle muhteşem sarımsak arıyorum,tosyaya telefon açıp siparişimi verdim,1 haftaya kadar elimde olur
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

-
Quel-Shin
- Kullanıcı

-
ketchup
- Kullanıcı

zeki vampirHımm ankaraya gelmesem mi ne ?
neyse tamam gel,kazıkları kullanmıycam,ama sarımsaklar için aynı şeyi söyleyemem
ya pyros sen benden uzun yaşayacaksın,ben birşey demeden sen hemen söylüyorsun yaae abi ketçabın eline koz verdin şimdi
nazlı vampir diicek sana
ki ben ona bırakmadan dedim bile
-
Quel-Shin
- Kullanıcı

Abi bu gidişle ikiniz de uzun yaşamayacaksınız!!ketchup wrote:zeki vampirHımm ankaraya gelmesem mi ne ?
neyse tamam gel,kazıkları kullanmıycam,ama sarımsaklar için aynı şeyi söyleyememyok tamam onlarıda kullanmıycam ama bir şartla sende ankaradaki hiç kimseyi ısırmayacaksın
ya pyros sen benden uzun yaşayacaksın,ben birşey demeden sen hemen söylüyorsun yaae abi ketçabın eline koz verdin şimdi
nazlı vampir diicek sana
ki ben ona bırakmadan dedim bilebu kadarıda olmaz ama ,artık sana da kin duymaya başlıyorum haberin olsun,sitenin geyiği ünvanımı elimden almana izin vermem haberin olsun
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
-
ketchup
- Kullanıcı

koskoca vampir lordu olabilir ama aynı zamanda koskoca nazlı vampir lordu olmasına engen değil ki buşşşş dalga geçmeyin koskoca vampir lorduyla bakayım!
Sonra şerrinden sizi korumak için Ankara'ya kadar gelemeyebilirim.
Ama şöyle sarmısaklı yoğurtla mantı yemeye de itirazım olmaz Ankara'da
yoğurt ve mantıyı sana ısmarlarız ama sarımsağın sahibi belli,biz sarımsağı ancak bir veya iki kişiye yediririz,tahmin edin bakalım bu talihli veya talihliler kim olabilir