Geyik Başvuru Merkezi
Shoutbox gibi bir şey, sanırım. Onun olması dileğiyle, o zamana kadar buradan devam edelim...=) Call of çok zormuş arkadaş ya eski oyuncuyuz diye veteran da başladık bitiremeyeceğim gibi...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Nerde ki o bahsi geçen şey, paya mı? Yok bende
Arkadaştan alıyorum 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Ya iyi güzel de hala quake motorunu kullanan kötü grafikleri olan bir oyunun multiplayerı için 120 lira verilmez beDarktimes wrote:O oyunların multisiz tadıı çıkmaazzzzzz!!! Yok abicim illa da multi olacak arkadaşına head shot atacaksın
Yahu multi oynamak için orjinal alınması gerektiğini kim söylemiş
Ben eskiden çatır çutur oynardım counter'ımı
Ama tabii eski teknolojilerle bunu engelleyememe durumu vardı artık ne olur bilmem.
Kim ne derse desin Counter Strike bir efsaneydi, yine olsa yine oynarım
Ne gibi derseniz farzı misal Starcraft.Yine olsa yine oynamaz mısınız
Vallahi ben arada Zerg'leri alıp 1-2 oyun atıyorum 
Bu arada Warcraft falan filan diyip Blizzard'ın rüzgarına kapılmayın, kendinizi WoW oynarken bulursunuz bu da Ultima'nın ölmesi demektir.Arada bir bakın EA games neler yapmış diye.Belki de level tabanlı bir oyun yerine, skill tabanlı bir oyun hoşunuza daha çok gidecektir
Bu arada bayram da bitti sanırım herkesin geçmiş Kurban Bayramını gönülden kutlarım.
Kim ne derse desin Counter Strike bir efsaneydi, yine olsa yine oynarım
Ne gibi derseniz farzı misal Starcraft.Yine olsa yine oynamaz mısınız
Bu arada Warcraft falan filan diyip Blizzard'ın rüzgarına kapılmayın, kendinizi WoW oynarken bulursunuz bu da Ultima'nın ölmesi demektir.Arada bir bakın EA games neler yapmış diye.Belki de level tabanlı bir oyun yerine, skill tabanlı bir oyun hoşunuza daha çok gidecektir
Bu arada bayram da bitti sanırım herkesin geçmiş Kurban Bayramını gönülden kutlarım.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Aslına bakarsan bir çok kaynak İngilizceden geldiğini söylüyor. Sözlük bakımından baktıysan başka söylüyor olabilirler, Kimi kaynaklar Almanca Volk kavramından gedliğini de belirtiyor.Kısa bir araştırma yaptım elimdeki kaynaklarda da böyle
Ben yarın hocalara bir sorayım bunu, Tdk yanlış yapmışsa, bunu bildiririz zaten. Sürekli yanlışı çıkıyor...
Ben yarın hocalara bir sorayım bunu, Tdk yanlış yapmışsa, bunu bildiririz zaten. Sürekli yanlışı çıkıyor...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Kaynaklarda genellikle yazılan şey şunun gibi bie şey folklor, halkın maddi ve manevi kültürünü araştırıp inceleyen, derleyen, kendine özgü yöntemlerle değerlendiren ve bunları sağlıklı bir şekilde gelecek nesillere aktaran bilim dalıdır.
folklor (folklore), ingilizce folk(halk) ve lore(bilim) kelimelerinin biraraya gelmesinden doğmuştur(kelime bazında). Yani etimolojik bakımından.
folklor yani halk bilimi bir bilime ad olarak ilk kez ingiliz yazar william john thoms tarafından kullanılmıştır. londra'da yayınlanan "atheneum" dergisinin 22 ağustos 1846 tarihli sayısında william john thoms tarafından gönderilen bir mektup yayınlanıyor. falan filan...
Kaynak. Türk Halk Edebiyatı El Kitabı M. Ã?cal Oğuz.
folklor (folklore), ingilizce folk(halk) ve lore(bilim) kelimelerinin biraraya gelmesinden doğmuştur(kelime bazında). Yani etimolojik bakımından.
folklor yani halk bilimi bir bilime ad olarak ilk kez ingiliz yazar william john thoms tarafından kullanılmıştır. londra'da yayınlanan "atheneum" dergisinin 22 ağustos 1846 tarihli sayısında william john thoms tarafından gönderilen bir mektup yayınlanıyor. falan filan...
Kaynak. Türk Halk Edebiyatı El Kitabı M. Ã?cal Oğuz.