sanki yaninizda ben varmisim gibi
Sinema'ya Gidelim!!?
benim icin de seyredin arkadaslar

<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Zannedersem ilk seansa gitmiyoruz.12:15 ilk seans olmuyor sanırım?!?Shadowmaster wrote:ilk matineye gidioz olm..Kaelthas wrote:NOrti haklı bencede gıdıceksenız eyer erken gıdın geyik yaparsınız.
Hımm erken buluşma işini hakkında ben herkesle bi konuşuyum buraya yazarım sonra.Ama unutmayın millet 12:15'te süreyya da koltuklarımıza kurulmuş,Orta Dünyanın kadarini bekleyi olmamız gerekir.
Büyük salon'un ilk matinesi 12:!5
küçük cep salonunda 11:00'dı ama ne kadar büyük o kadar iyi mantalitesi olan bir adam olduğum için 12:15'e aldım
Bence 11 gibi boğada buluşmak uygun olur (ama daha geç değil)
Ã?ünkü sinemaya girmeden önce bir şeyler atıştıracaksak tek zamanımız o olacak
Squva üzülmene gerek yok, bütün zamanlar bizlerin başka bir ara kesin görüşürüz üzme kendini...
küçük cep salonunda 11:00'dı ama ne kadar büyük o kadar iyi mantalitesi olan bir adam olduğum için 12:15'e aldım
Bence 11 gibi boğada buluşmak uygun olur (ama daha geç değil)
Ã?ünkü sinemaya girmeden önce bir şeyler atıştıracaksak tek zamanımız o olacak
Squva üzülmene gerek yok, bütün zamanlar bizlerin başka bir ara kesin görüşürüz üzme kendini...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGQuel-Shin wrote:Tamam o zaman FRPWorld İstanbul tayfası, saat 11'de kadıköyde boğanın altında buluşuyoruz.
Anadolu yakasını bilmiyenler için ise saat 10'da eminönü iskelesinde buluşuyoruz!!!
Geri sayım başladı!Kral geri dönüyor!!!
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
siz simdi hemen filmi tartismaya baslarsiniz
bu da bensiz olcak
olmuyo kiiiiiiiiiiiii!!!!!
telafiyi istiyorum millet
bu da bensiz olcak
olmuyo kiiiiiiiiiiiii!!!!!
telafiyi istiyorum millet
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ama haksizlikkkkRaistlin wrote:Tabiiki desquva wrote:siz simdi hemen filmi tartismaya baslarsiniz![]()
ben de tartismak istiyorum
olmazki...