sinemaya gittik:)

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

flint konuyla hiçbir alakası yok belki özel mesajla sormam gerekirdi ama
burada soruyorum, ve belki de sana saçma gelecektir

"neden adın flint fireforgeken avatarın bruenor battlehammer?"

benim de adım pyros

coraxı söylemiyorum bile

sadece sordum sen bana aldırma
---------------------------------------------------
gelelim etkinlik muhabbetine; abi piknik çok iyi fikir, şöyle çayırlara salarız kendimizi, güneş, ağaç gölgesi, mangal, sucuklar, sosisler, közlenmiş domatesler . . . muhabbet . . . muhabbet . . . muhabbet :D
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

dokanmayın flinte.avatar da isimde cüce mi,tamam o zaman.hem ne farkeder flint veya bi başkası.Tüm cüceler kardeş değil midir ?
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

oh be nihayet biri flintfireforgenin kişilik çatışması yaşadığını anlayabildi:D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben gerçek hayatta Raistlin, (yani benzemiyorum o ayrı da)
burada ise Corax'ım. Ya da ne bileyim işte ya :P

(Ã?atışma sesleri, kılıç çarpışmaları)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

raistlin mi?

hahaha boğayla güreşen bir raistlin :D
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Arkadaşlar bana biri bu soruyu ne zaman soracak diye hep merak ettim ve teşekkürler Pyros... Çok heyecanlandım şimdi, acaba nasıl yanıt versem :)

Flint benim en çok sevdiğim karakter ama Bruenoru'da çok seviyorum. Zaten cüceler birbirine benzemez mi:) Ayrıca flintin hoşuma giden bir avatarını da bulamadım ve ben de bruenoru koydum. Ketchup arkadaşıma da şunu söylemek istiyorum, benim kişilik bozukluğumu bu kadar çabuk anlaman gözlerimi yaşarttı vallahi...

Ama siz "arkadaşım ben de flintin güzel avatarı var ve sana yollayayım derseniz" seve seve yardımızı kabul ederim.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bir bakayım dragonlance resimlerime mutlaka güzel flintler olması lazım
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Pyros çok teşekkür ederim yardımın için. Bu siteyi ve yardımcı insanları çok seviyorum ya. Hepiniz çok tatlısınız
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

flint gözlerin yaşarmasın,sadece senin bu bozukluğunu düzeltemiz gerektiğini belirtmek istedim.bu arada sitedeki herkesi çok tatlı olduklarını ifade etmişsin,sanırım burdaki hatayı telafi etmem lazım,en tatlı olan benim diğer üyelerde benden sonra tatlılıkta sıralamaya girebilir :D beni tanıyor olsaydın bunu hemen anlardın :wink: ondan sonrada bu yazdıklarını şu şekilde düzeltirdin,sitedeki bütün insanlara tatlı ama en tatlıları ketchup derdin :D neyse bu kadarlık bir kusurunuda mazur görebilirim,ama bir daha olmasın sakın!!!
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

tatlı ketçap

tatlı domatesten yapılmış bişii olsa gerek :)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi bi ara derste açtım hem de deli gibi. siteye dadandım yemek bulmak için ve karşıma kim çıktı tahmin et. ketçap, abi ondan sonra bi geyik oldu sorma. :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

pyros öncelikle şunu bil bu ketçabın yapısında tatlılık var,ekstra bişi yapmaya lüzum yok :lol:
yeminer de farkına vardıki benim tatlı dilim onun açlığını unutturuyor,abi buda kötü,o muhabbetten sonra yeminer her acıktığında gel muhabbet edelim diyor,tamam edelimde 10 dakikada bir muhabbet edilmezki,adamı doyurmak beni bile aştı,yeminer lütfen günde 3 defa bilemedin 4 defa karnını doyursan yeter :P gerçi seni doyurabilecek biri henüz insanlık tarihinde görülmedi 8O sen şansını birde orta dünyada denesene :wink:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bunu s,yledigini kaydediyorum abi bak gandalf bana dava acarsa seni sorumlu tutacam :D :P
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Seni Eru doyursun kardeşim daha ne diyeyim. Hatta boşanda Corax'ın kılıcını ye, Corax'da kılıçsız kalsın ki ben onu daha rahat öldüreyim. Aklıma gelmişken ketçap bey, squva ile benim çikolatalı pastam nerede? Ve lütfen ketçap bulaştırmadan ver pastayı bize olu mu.......
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Yahu ne geyik bir topluluk! :D helal vallahi.

Mesela bir Abant yaparız oohhh! Misler gibi gölde balık falam tutarız. Getirdiğimiz kılılçlar ile birbirimiz keseriz hehehe...:)
buraya gelecek olanlar için ciddi biçimde her zaman evimin kapısı açıktır. Benim işim olsa bile gelin kalın tabii Haziran'dan sonra şu öss belası bir bitsin! :)

Bu arada kenetlenmeyi sonradan açıklamışlar o anlamda söylemiştim :) Yani gelin hepimiz toparlanırız. Maksat kaynaşmak. Yeni dostlar ile görüşmek öyle değil mi? :)
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Post Reply