sitemizde roman yazarları var mı?
madem öle bundan sonra leydimize gereken saygıyı gösterecem. Adminler kovalayacak yoksa beni.
Dediğim gibi alınmamıştır yazdıklarıma. ben sadece olayı aydınlatmak amacıyla sormuştum. yardım amaçlı yani. gerçekten...
Dediğim gibi alınmamıştır yazdıklarıma. ben sadece olayı aydınlatmak amacıyla sormuştum. yardım amaçlı yani. gerçekten...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Bu diyarda yanlız bir leydi, ne ünü vardı , ne kederi...görenlere ..işte dertsiz tasasız bir leydi..ama öylemi ukalalaık ve alıngan- hırçın davranışlardan bi haber geçmiş bir ömürün eseri o..sevginin doğuduğu bir güzellik ama sıcaktan uzak soğuğa dost buz kristallerinin efendisi yüreği...
sorun değil hiç bir şey görün düğü gibi dğeildir kırılgan gözüksede buzun içinde çelik ten bağlar vardır görünmeyen belkide ....kişiliğin bağalrıdır bunlar kaderin ta ötesinde..
sorun değil hiç bir şey görün düğü gibi dğeildir kırılgan gözüksede buzun içinde çelik ten bağlar vardır görünmeyen belkide ....kişiliğin bağalrıdır bunlar kaderin ta ötesinde..
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

:plotting: anladım galibaalınmayın alçak gönüllü bir leydiyimdir bunu belirtmek içindir dizelerim...insanların yerildiği dizelerde kaybolmusluktan arıyorsanız bencil yanımı üzgünüm o zaman bulamıycaksınız eserini...
hayırlı olsun. umarım ortaya güzel şeyler çıkar ve aynı zamanda orjinal olsun. artık bizimde birşeyler yapmamzın zamanı geldi.
Not: aklımda roman için bir fikir var. bu sitede çok güzel Rp yapılıyor. neden onları biraz daha geliştirerek bir kitap yapılmıyor. Ejderha mızrağı böyle ortaya çıkmadımı...
Not: aklımda roman için bir fikir var. bu sitede çok güzel Rp yapılıyor. neden onları biraz daha geliştirerek bir kitap yapılmıyor. Ejderha mızrağı böyle ortaya çıkmadımı...
Arkadaşlar çok fazla foruma yazmıyorum. Bu yüzden muhtemelen benim adımı ilk defa görüyorsunuzdur. Aslında öykü yarışmasında 3. olmuştum belki oradan aşinasınızdır. Yaklaşık bir aya kadar Ankira'dan fantastik romanımın ilk kitabı çıkacak. Bu foruma da o yüzden yazıyorum. Türkiye'de de artık böyle kurguların yapılabildiğini ispatlamak adına umarım hak ettiği yeri bulur. Diğer tek tük fantastik romanları incelediğimde sanırım romanım bildiğiniz türde Türkiye'de bir ilk olacak. Romanımın adı "OZANIN şARKISI" . Bu roman üzerinde 2 yıldır çalışıyorum ve inanın bir roman yazmak hiç kolay bir iş değil. Çok meşakatli bir iş doğrusu. Kurgusu, karakterleri ve içinde barındırdığı diğer öğeleriyle başlı başına bir mesele.
Ã?yküm tamamı ile benim yarattığım bir dünyada geçiyor. . Bu dünyayı yaklaşık 6 yıl önce yarattım. Uzun zamandır DMlik yaptığım için buna ihtiyaç duymuştum. Sonraları ise oyunlar çok sevilince ben de neden bunun üzerine bir roman yazmıyorum dedim. İşte roman da böyle oluştu. şimdiden çok şey anlatmak istemiyorum. Çok yakın bir zamanda zaten onunla buluşacaksınız...
Ã?yküm tamamı ile benim yarattığım bir dünyada geçiyor. . Bu dünyayı yaklaşık 6 yıl önce yarattım. Uzun zamandır DMlik yaptığım için buna ihtiyaç duymuştum. Sonraları ise oyunlar çok sevilince ben de neden bunun üzerine bir roman yazmıyorum dedim. İşte roman da böyle oluştu. şimdiden çok şey anlatmak istemiyorum. Çok yakın bir zamanda zaten onunla buluşacaksınız...
Okumayı isterim alacağımdan emin olabilirsin ilgimi çekti..Gerçi pek bir şey yazmadın kitapla ilgili ama
Olsun türk fantastik yazarlarına da yardım gerekli hehe..Roman yazma konusu ise doğru gerçekten çoook zahmetli bir iş ve ben pek sabırsız biri olarak.Yani bazı konularda.O kadar uzun yazabilirmiyim bilmiyorum açıkcası.Tabiki benimde yazdığım kısa öyküler var ama bir roman yazmak gerçekten iyi bir beceri ister.Bu arada Eliathor romanında başarılar umarım güzel bir şey çıkmıştır ortaya
.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Sen gösterdiğin cesaretle zaten tebrik edilmeyi haketmişsin Eliathor, ev yaratım için bu kadar uzun süre uğraşabilmek ve zaman ayırabilmek zaten başlı başınca bir meşagat ordusu ama sen yaratmayı başarmışsın ve yayınlatıyorsun önün açık olsun arakadaş , bende heyecanla bekliyorum türkiyeden çıkan bir frp kitap kesinlikle iyi bir öncü olabilirsiin inşallah ...ee okuyalım ama devamınıda bekleriz..
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf