MMORPG

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

MMORPG

Post by Dragonfire »

Günümüz online oyuncularının sayısı gitgide artarken oyun yapımcıların buna kayıtsız kalmayacağı belliydi. Onlarda ne yaptılar ? ; Tabiki oyun.
Birazcık inceleyelim isterseniz bakalım ne tür oyunlar bulacağız. Her damak tatına bir oyun olduğu kesin.

-SWG(Star Wars Galaxies): Muhteşem filmin muhteşem oyunu. 10 Binlerce oyuncusu ve fanı olan oyun. Uzayda yaşam mücadelesi özetle. Ayrıntı için gerekli siteleri araştırın. (Not yakında bende başlıyorum bu oyuna.)

-FFXI(Final Fantasy 11): Eh bir türlü finali bulunmayan efsanevi oyun. şu ana kadar en fazla oyuncusu olan oyun. Muhteşem anime karakterlerin ortaçağ ve büyü döneminde FF evrenindeki yaşamı. Neden olmasın? (Videosunu mutlaka izleyin.)

-Wow(World of Warcraft): Başka söze gerek yok. Henüz piyasaya çıkmadı ama yakında open betası gelecek.

-Eve Online: Uzay gemime atlarım ve tüm uzayı gezerim. Geniş ve alışa gelmemiş bir oyun. İnceleyiniz.

-Ragnarok Online: Anime karakterim ben. Ne iş yaparım. Anime fanlarına ve puf puf enemy meraklılarına...

-LineAge2: Anime karakterler yine. Ben pek beğenmedim ama karakter yaratma ekranı insanın ağzını sulandırıyor. Hergün yeni patchlerle büyük ilerleme kayıt eden bir oyun. İncelemeye değer.

-City of Heroes: Neden süperman gibi bir kahraman olup şehiri koruyabildiğim bir oyun yok. İşte buyrunuz. Bir tek peleriniz yok kafanızdaki hero'yu yaratın, şehri koruyun. Marvel dünyası gibi.

-Guildwar: Kült bir oyun. İyi grafikler. Ã?ekici atmosfer. Bol bol adam. İşte savaşlar.

-Matrix Online: Anlatmaya gerek yok! Matrix dünyası ve sınırsızlık.

-Ultima Online: Yıllarca en fazla oyuncu sayısına sahip oyun. Yıllarım MMORPG'si. Ultimaaaaa...

-Everquest: Yakın tarihe kadar UO'nun tahtını alan ve sonrada kaptıran baş yapıt. Bitmeyen hikaye misali o macera senin bu ejderha benim.

-Everquest2: Ã?ncekinin devamı ancak birkaç YY sonrası. Eski oyuncular bile ona alışmakta zorluk çekecekler. Ayrınıt vereyim. 1 GB Ram istiyor :)

şimdilik bukadar. Biraz daha inceleyim ben oyunları 8)
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Wow ve galaxies derim başka bişey demem..

Eğer oynayanlar olursa birleşelim hemen
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

4EVER WOW.....
Jacta alea est.
Post Reply