bütün frpworld sakinlerinden özür dilerim

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

bütün frpworld sakinlerinden özür dilerim

Post by Azalin »

sevgili arkadaşlarım ,

bgün saat 17,30-18,00 saatlerinde, hiç tanımadığım bir şahıstan durduk yere küfür dolu bir hızlı msj aldım.

ve bu şahsa hiç bir karşılık vermedim.5 dk sonra shout barda gene aynı şahsın bu sefer site ilgili bir mesajıı gördüm. bu da ağza alınmayacak küfürler ile doluydu. ve hemen bana gene hızlı bir msj geldi küfür içerikli.

bende bu sefer kendimehakim olamadım ve küfürlü olmayan ama onur kırıcı olabilecek bir msj attım. bu şahıs bu sefer shout barı bana yönelik bir dünya küfür bombardımanına tuttu.

öncelikle bu msjlları maalesef okumuş olan kullanıcılardan ve bütün frpworld den özür dilerim.

saygılarımla.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

özür dilemesi gereken sen değilsin..
zaten anında müdahele ettim ve sildim kullanıcıyı ise banladım..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Kesinlikle. Azalin hiç birşekilde bir hata yapmamıştır. Heresin bir tahamül sınırı vardır. Hiç bir şekilde yönetici arkadaşımın hatalı olduğunu kabul etmiyorum. Onu her haraketinde destekliyorum.
Saygılarımla Dragonfire!
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Böyle bir kullanıcının düşüncesiz, saçma, sorumsuz, ahlaksız davranışının suçun niye sende olsun AZALIN? Sen olmasan küfredecek başka birisini bulacaktı ve gene aynı şeyi tekrarlayacaktı muhtemelen, senin hiçbir hatan yok hatta şu an sorumluluk duygunun ne derece yüksek olduğunu göstererek gözümde yükseliyorsun bile.
Her zaman için bu tip haddini bilmez terbiyesiz kullanıcılar olabilir, bunlar gelip geçeceklerdir. Kalıcı olansa diyarın sakinleri bu diyarın iyiliğini isteyenlerdir, ve bu konuda aklıma gelen ilk isimlerden biri sensin AZALIN. Özür dilenecek hiçbir durumun yok, yalnız biz sana yapılan küfürlerden dolayı geçmiş olsun diyebiliriz o kadar.
Bu siteyi kurda kuşa yem etmeyiz, ne güzel ya bir forum sapığı sağa sola mesaj sallasın bizim canımız AZALIN'imiz üzülsün. Olmaz öyle şey.
Gerekeni hem zaten hemen yapmışlar, ortada bir zarar ziyan da yok. Benim sana desteğim tam. En ufak bir hata yaptığın konusuna katılmıyorum.
Diyarın senin gibi büyük kişilere ihtiyacı var.
Taşlar unutana dek...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Tüm samimiytimle AZALIN'i destekliyorum.Hepimizin gördüğü gibi AZALIN'in bir suçu yoktur ve bunun ötesinde o bir Saray mensubundan yapmasını beklediği şeyi yerine getirmiştir.Küfür etseydi belki hatalı olabilirdi ama etmemiş.Onur kırıcı sözler sarf etttiğinden bahsetmiş;olmayan birşey kırılamaz ve bence bu tarz bir kişiliğin sahipo olduğu bir onur kavramı yoktur...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

AZALINi şahsen tanıyan bi kimse olarak onu bu tür bi davranışa itecek bi çirkefliin boyutunu tahayyül bile edemiyorum. AZALIN değerli bi kişidir bu site için. geçmiş olsun,... hepimize.
War, war never changes...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vay bee keşke ben de cevap verebilseydim dedim bi an.. Güzel yapmışsın Azalin.. Bence yapılabilecek en iyi şeymiş yaptıın.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

AZALIN Frpworld'de takılmaya başlayalı 1 ay civarı oldu ama Forumlarda yazdıklarından dolayı senin iyimser ve iyi bir arkadaş olduğunu anladım daima arkandayım. Frpworld için böyle kişilikler gerekli...
"For Blood And Honor"
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

BU KONUDA TAMAMEN AZALİNIN ARKASINDAYIM. DOSTUM SEN KAFAYA TAKMA Ã?YLELERİNİ ABİ BU TÃ?R İNSANLAR ASALAK,PARAZİT türünden insanlardır, bunları yakalayıp sultan ahmette çınar ağacına asacan bak yapan kalıyor mu!!!!!1
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bizden birisi olmayı denemek yerine kıskançlıktan öteye gidemeyen kimseler çıkacaktır
hepimiz, FRPWORLD tayfası olarak bunun gibi saldırgan ve artniyetli kişilere karşı yerimizi korumalıyız

azalin benim gözümde diyarın "büyük"lerinden birisi
ve bu büyüklüğün kanıtı da başkasının hatası ve suçu sebebiyle dahi bizden özür dilemesi
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Arkadaşı tam olarak tanımıyorum fakat yaptığı gerçekten onurlu bir davranış. Tebrik ederim. Bu tür insanların da güzel sitemizi hareketleri ve laflarıyla bozmasına izin vermeyelim... Tekrar tebrik ederim...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Drizzt_Dourden
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drizzt_Dourden »

Tebrikler dostum Azalin...her zmn arkandayız..sen sabrının son damlasına kadar beklemişşsin bile...ben olsam...ohooo..böle insanlar her zaman olacaktır ama her zmn da eziklikten öte birsey yapamayacaklardır...
Caradoc The DeathKnight
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Adamın niyeti büyük ihtimalle can sıkmaktı.... Azalin canını sıkıp da o davranışlarda bulunan kişinin istediği şeyi yapma.

Sitedeki herkesin diyeceği gibi.......Her zaman arkandayız..........
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Blasted wrote:AZALIN Frpworld'de takılmaya başlayalı 1 ay civarı oldu ama Forumlarda yazdıklarından dolayı senin iyimser ve iyi bir arkadaş olduğunu anladım daima arkandayım. Frpworld için böyle kişilikler gerekli...
Tamamen katılıyorum.Bende olsam adam devam etse azalin gibi yapabilirdim.Belkide yapmazdım,Site adminlerden birine bildirirdim.
celestial
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celestial »

takma kafana AZALİN böle insanlarla günlük hayatta bile uğraşıyoruz... :twisted:
bunlar öle gelmiş böle gider yan :mad: i... sen o arkadaşın seviyesine inmemek le ne kadar erdem sahibi olduğunu kanıtlamışsın zaten :D
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
Locked