bütün frpworld sakinlerinden özür dilerim
bütün frpworld sakinlerinden özür dilerim
sevgili arkadaşlarım ,
bgün saat 17,30-18,00 saatlerinde, hiç tanımadığım bir şahıstan durduk yere küfür dolu bir hızlı msj aldım.
ve bu şahsa hiç bir karşılık vermedim.5 dk sonra shout barda gene aynı şahsın bu sefer site ilgili bir mesajıı gördüm. bu da ağza alınmayacak küfürler ile doluydu. ve hemen bana gene hızlı bir msj geldi küfür içerikli.
bende bu sefer kendimehakim olamadım ve küfürlü olmayan ama onur kırıcı olabilecek bir msj attım. bu şahıs bu sefer shout barı bana yönelik bir dünya küfür bombardımanına tuttu.
öncelikle bu msjlları maalesef okumuş olan kullanıcılardan ve bütün frpworld den özür dilerim.
saygılarımla.
bgün saat 17,30-18,00 saatlerinde, hiç tanımadığım bir şahıstan durduk yere küfür dolu bir hızlı msj aldım.
ve bu şahsa hiç bir karşılık vermedim.5 dk sonra shout barda gene aynı şahsın bu sefer site ilgili bir mesajıı gördüm. bu da ağza alınmayacak küfürler ile doluydu. ve hemen bana gene hızlı bir msj geldi küfür içerikli.
bende bu sefer kendimehakim olamadım ve küfürlü olmayan ama onur kırıcı olabilecek bir msj attım. bu şahıs bu sefer shout barı bana yönelik bir dünya küfür bombardımanına tuttu.
öncelikle bu msjlları maalesef okumuş olan kullanıcılardan ve bütün frpworld den özür dilerim.
saygılarımla.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Kesinlikle. Azalin hiç birşekilde bir hata yapmamıştır. Heresin bir tahamül sınırı vardır. Hiç bir şekilde yönetici arkadaşımın hatalı olduğunu kabul etmiyorum. Onu her haraketinde destekliyorum.
Saygılarımla Dragonfire!
Saygılarımla Dragonfire!
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Böyle bir kullanıcının düşüncesiz, saçma, sorumsuz, ahlaksız davranışının suçun niye sende olsun AZALIN? Sen olmasan küfredecek başka birisini bulacaktı ve gene aynı şeyi tekrarlayacaktı muhtemelen, senin hiçbir hatan yok hatta şu an sorumluluk duygunun ne derece yüksek olduğunu göstererek gözümde yükseliyorsun bile.
Her zaman için bu tip haddini bilmez terbiyesiz kullanıcılar olabilir, bunlar gelip geçeceklerdir. Kalıcı olansa diyarın sakinleri bu diyarın iyiliğini isteyenlerdir, ve bu konuda aklıma gelen ilk isimlerden biri sensin AZALIN. Özür dilenecek hiçbir durumun yok, yalnız biz sana yapılan küfürlerden dolayı geçmiş olsun diyebiliriz o kadar.
Bu siteyi kurda kuşa yem etmeyiz, ne güzel ya bir forum sapığı sağa sola mesaj sallasın bizim canımız AZALIN'imiz üzülsün. Olmaz öyle şey.
Gerekeni hem zaten hemen yapmışlar, ortada bir zarar ziyan da yok. Benim sana desteğim tam. En ufak bir hata yaptığın konusuna katılmıyorum.
Diyarın senin gibi büyük kişilere ihtiyacı var.
Her zaman için bu tip haddini bilmez terbiyesiz kullanıcılar olabilir, bunlar gelip geçeceklerdir. Kalıcı olansa diyarın sakinleri bu diyarın iyiliğini isteyenlerdir, ve bu konuda aklıma gelen ilk isimlerden biri sensin AZALIN. Özür dilenecek hiçbir durumun yok, yalnız biz sana yapılan küfürlerden dolayı geçmiş olsun diyebiliriz o kadar.
Bu siteyi kurda kuşa yem etmeyiz, ne güzel ya bir forum sapığı sağa sola mesaj sallasın bizim canımız AZALIN'imiz üzülsün. Olmaz öyle şey.
Gerekeni hem zaten hemen yapmışlar, ortada bir zarar ziyan da yok. Benim sana desteğim tam. En ufak bir hata yaptığın konusuna katılmıyorum.
Diyarın senin gibi büyük kişilere ihtiyacı var.
Taşlar unutana dek...
Tüm samimiytimle AZALIN'i destekliyorum.Hepimizin gördüğü gibi AZALIN'in bir suçu yoktur ve bunun ötesinde o bir Saray mensubundan yapmasını beklediği şeyi yerine getirmiştir.Küfür etseydi belki hatalı olabilirdi ama etmemiş.Onur kırıcı sözler sarf etttiğinden bahsetmiş;olmayan birşey kırılamaz ve bence bu tarz bir kişiliğin sahipo olduğu bir onur kavramı yoktur...
bizden birisi olmayı denemek yerine kıskançlıktan öteye gidemeyen kimseler çıkacaktır
hepimiz, FRPWORLD tayfası olarak bunun gibi saldırgan ve artniyetli kişilere karşı yerimizi korumalıyız
azalin benim gözümde diyarın "büyük"lerinden birisi
ve bu büyüklüğün kanıtı da başkasının hatası ve suçu sebebiyle dahi bizden özür dilemesi
hepimiz, FRPWORLD tayfası olarak bunun gibi saldırgan ve artniyetli kişilere karşı yerimizi korumalıyız
azalin benim gözümde diyarın "büyük"lerinden birisi
ve bu büyüklüğün kanıtı da başkasının hatası ve suçu sebebiyle dahi bizden özür dilemesi
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Tamamen katılıyorum.Bende olsam adam devam etse azalin gibi yapabilirdim.Belkide yapmazdım,Site adminlerden birine bildirirdim.Blasted wrote:AZALIN Frpworld'de takılmaya başlayalı 1 ay civarı oldu ama Forumlarda yazdıklarından dolayı senin iyimser ve iyi bir arkadaş olduğunu anladım daima arkandayım. Frpworld için böyle kişilikler gerekli...