Ballı Monk

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Ballı Monk

Post by sphnx »

Bir gün partideyiz ben dm yim.5 kişilik bi parti.Bunları hayaller mağarası diye bi yere soktum.Labirent gibi bi yer.Bunlara bide kıyak yaptım ellerine haritayı verdim.Bide bilmece ile nası çıkacaklarını anlattım.Asıl olay şimdi başlıyo.adamlar mağaradan çıkmak için bazı arenalara ışınlanıyorlardı tüm rakiplerini öldürdükçe çeşitli idoller elde edip ana kapıyı açacaklardı.Bi sınav alanına geldiler.Burada karşılarına 3 adet minotaur çıkardım.Minatourlar herkesten kurtuldu.Fakat monk coşmuştu herif arka arkaya 7 kere 20 attı artık minatourların neresini koparacağımı bilemedim.Hayatımda gördüğüm en balık adamdı.3 minotaur kesti sadece 10 hp si gitti.diğer parti elemanları monkun önünde saygı ile eğildiler.Bende bu monka kola ısmarladım.
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Bu anlatımın RYO yakından uzaktan alakası olmadığını düşünüyorum. Dm'lik "yaptım, ettim" meselesi değildir.Dm'lik oyuncuları o dünya üzerindeki milyonlarca varlıktan sadece birkaçı olarak görmek ve buna göre bir kurguda onları o dünyadaki yaşamlarında bir ayna görevi görerek sesleri ve onların gördüklerini yine onlara yansıtmaktır.Ben bir labirent yaptım,şunu verdim ellerine, şunu çıkardım,şunu topladım zihniyeti çok yanlıştır. Doğru mantık, yapılanı kendinden değil, o dünyadan ve o dünya üzerindeki akan hayattan görmektir; eğer benim dediklerime kulak vermezsen oyuncularına sınırı olan salıncaklı parkı gösterip orada oynayın dersin...onları daracık alanda kendi ego vb. düzenlerinle yönetirsin. Bu kurgu değildir...Bu düpe düz safsatadır, yanlıştır, hoş olmayan bir şeydir.Ve sen böyle oldukça oyuncuların düştüğü durumları komik gösterecek;ama daima sen gülünç durumda kalacaksın. şahsen ben diablo oynayıp "frp biliyorum" diye geçinen zihniyetten bıktım.Bu düzenin bir parçası olmaman ve kendine en kısa zamanda çeki düzen vermen dileğiyle... :cry:
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
EnialiS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EnialiS »

evt haklısın bunises ama burda onemli olan o degil tamam bi hatadır olmus herkes bi anda mukemmelige ulasamaz ama hikaye guzel bu sekilde de bir yere geliniyo komik olaylar doguyo
for !_FRP_!
Post Reply