arkadaslar daha 4 gun önce bu oyunu aldım ve muthiş birsey gerci oyun bir senelik ama ben daha yeni kesfettim. oyun rp tadında bisey. oyunda 12 tane karakter war.(wizard,paladin vs.) fakat bu karakterleri ilk basta secemiosunuz oyun a ilk önce knight la baslıosunuz ve oyandıgınız bölümlerde karaktereleri kurtarıosunuz. tabii kurtardıkdan sonra onlarıda secebiliosunuz. + ilk defa gördügüm bi özellik war. oyunda LİGHT-DARK die 2 bölüm war. yani bi yandan iyileri yönetirlen bi yandanda kötüleri oynatabiliosunuz. sonraa oyunun grafikleri kesinlikle müthiş + cok zevkli. yani alın bi deneyin derim.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
aa spawn mesajını görmemisim . abi sen seyi nasıl gecitn bi tane bölüm war böle 3 tane anahtar bulman lazım cok zor yawww. gecemiroum. .(light bölümünde)
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Wizardla geçecen orayı tam olarak hatırlamıyorum. kopru varya aha onu indirip karşıdaki son anahtarıda alcan. o koprunun olduğu yere gel zıplaya zıplaya taşlardan geccen karşıya. karşıdanda anahtarı alcan. ama kopru senin olduğun taraftan indirilmiyodu galiba. karşıya geçip taşlardan ordan indirecen
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Çok iyidir oyun,kes biç olayı kolay kolay bu kadar zevkli olmaz,ayrıca assasin kullanmak ayrı bir zevktir,celeron 600'de biraz zor çalışır,900-gforce 2'de takılıyordu,grafik hataları çok oluyordu,benden uyarması