3rd edition dmg
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

3rd edition dmg
arkadaşlar karakterler özelliklede fighter kitleri yüksek lvllara ulaşınca kasım kasım dolaşıolar ortalıkta. Adamın tepesine indiriolar 40dmg adam hiç iplemio çünkü daha bi 50 hp mevcut.
bu durumu çözmek için ne kullanıosunuz???
bu durumu çözmek için ne kullanıosunuz???
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Monktan mı korkuyorsun? Hitpointi az... Armor Class'ı az... Improved invisible ol, entangle tarzı bir büyü at... Sonrası zaten kolay. Gerekirse yaratık summon et, yavaşlat, 20. level monkun hitpointi 100ün altına çok kolay iner... Bir tane de power word kill temiz...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Yaa aslında öyle 90 hp li adama sen 40 dam vuruyosan o adamın system shock atması lazım.Ama bu 2e için.Heralde 3rd de de vardır böyle bişey.
Dragonfire D.fear ne?(arada soriim merak ettim,eğer dragonfear sa onu yiyip de viyaklamayan tanımıyom da ben o vesileyle..)
Herhalde en makulü basit büyüler olur yaa.Adamın silahına at bi reduce mesela.long sword oldu dagger.ya da öyle şeyler.Raistlinin dediği gibi. Will save muhtemeken düşük oluyo fighterların mesela.at feeblemind confuse.Adam gardı açtı mı zaten tarif ettiğin bi manevrayla(boğazına falan bi saldırı)o 50 hp bi anda hakkın rahmetine kavuşur.
Bi de ufak bi ayrıntı eğer 90 hp bende olsa ve 40 damage yesem tek bi kaynaktan direk topuklarım ordan hiç kasmam walla...
Dragonfire D.fear ne?(arada soriim merak ettim,eğer dragonfear sa onu yiyip de viyaklamayan tanımıyom da ben o vesileyle..)
Herhalde en makulü basit büyüler olur yaa.Adamın silahına at bi reduce mesela.long sword oldu dagger.ya da öyle şeyler.Raistlinin dediği gibi. Will save muhtemeken düşük oluyo fighterların mesela.at feeblemind confuse.Adam gardı açtı mı zaten tarif ettiğin bi manevrayla(boğazına falan bi saldırı)o 50 hp bi anda hakkın rahmetine kavuşur.
Bi de ufak bi ayrıntı eğer 90 hp bende olsa ve 40 damage yesem tek bi kaynaktan direk topuklarım ordan hiç kasmam walla...
Evil rises,darkness falls...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı