Rogue Classlar (yoksa kitlerimi?)

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Post Reply
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Rogue Classlar (yoksa kitlerimi?)

Post by Eldarin_ »

Bana bütün rogue classlarını ayrıntıları ile anlatarak zaman harcamanızı rica edicem? (Sanırım bard ta rogue class bunun gibi şeyler işte) :lol:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bard pek rouge gibi değil ama çoğu kişi hem bard hem rouge kariyerini tercih eder...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

yA

Post by Eldarin_ »

Bunun için çok fazla olynanması gerekmiyor mu? (konuyu toparlasak?)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Aasassin

Post by Eldarin_ »

şimdi bi assassin var bu roguelük yapıo demi?
Yaptığını biliyoumda iyi yapıo mu?
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

yaa şimdi bi calss bi de kit var class olarak iki çeşit rogue var bard ve thief.. Bardın hırsız kadar klasik saklanma arkadan bıçaklama sessiz yürüme tırmanma gibi yetenekleri yok.. (daha düşük düzeyde alıyo bunları) ama bir hırsıza göre çok daha iyi büyü yapabiliyo (tabii büyücüden epey düşük) hatta bard büyüleri diye bir bir büyü çeşidi bile var.. Bir de bir çok şyayı tanıyo çok dil biliyo ve müzik aleti çalıyo etkileyiciliyi yüksek ve ayrıca grubun moralini yükseltip karşı tarafınkini azaltıyo ozan yani .. Gelelim thiefe o bizim meşhur hırsızlar yankesicilik kilit açma ve bunun gibi sekiz kusur özellik var (tuzak kurma tuzak bulma da var mesela) ve bu özellikler tüm diğer classlardan daha gelişmiş ayrıca çevikler bunun dışında pek bi şey gerekmiyo.... kitlere gelince bunlar hırsız özelliklerinden genelde bir şey alır ve bir şey verir.. örneğin basit bir kit olan izcilik (sen bakma ben fanatik olduğum için o kiti istedim) alertness direction sense ve trackingi verir ayrıca önerilen nwpler var ama o tabii sana kalmış ben şahsen onları almayı tercih ediyorum... bunun yanında o sekiz özellikten ikisi (sessiz yürüme ve saklanma) doğada +10 oluyo ama kentte sekizi birden -5 alıyo... Tabii assasin de bu klasik hırsızlara göre daha iyi dövüşme daha iyi saklanma hem de her yerde) ve zehir uzmanlığı gibi profienciyler kazandırırken galiba kilit açma gibi özelliklerde sorun yaşanıyo...) ikinci additionda hakkaten çok güzel kitler var mesela bir tanesi de ormanda yaşayan ve her ırktan bebekleri kaçıran bir halkın kiti... Bir de anti thief var bu da hırsızları avlamak amacı ile onlar gibi eğitilenler... Doğrusu güzel kitler var bir ara daha ayrıntılı bilgi de aktarabilirim ....
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

2nd 3rd

Post by Eldarin_ »

2nd mi 3 rd mi?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Anti-thief kitini çok tuttum... Ben de biraz geliştirebilirim kendimi bu konuda sanırım :twisted:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply